De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 

 Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.  Empty
BerichtOnderwerp: Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.    Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.  Emptyzo okt 10, 2021 5:53 pm

De Marburg-virusziekte  behoort tot dezelfde familie als het virus dat de Ebola-virusziekte veroorzaakt.
Ik verzin dit verhaal niet het komt rechtstreeks van de WHO website! De ziekte zal in November 2021 weer opduiken! Covid was de opwarmer met het Marburg Virus zal de verwoesting onder de mens beginnen

Link:  https://www.who.int/health-topics/marburg-virus-disease#tab=tab_1

Twee grote uitbraken die gelijktijdig plaatsvonden in Marburg en Frankfurt in Duitsland, en in Belgrado, Servië, in 1967, leidden tot de eerste erkenning van de ziekte. De uitbraak werd geassocieerd met laboratoriumwerk met Afrikaanse groene apen ( Cercopithecus aethiops ) geïmporteerd uit Oeganda. Vervolgens zijn uitbraken en sporadische gevallen gemeld in Angola, de Democratische Republiek Congo, Kenia, Zuid-Afrika (bij een persoon met een recente reisgeschiedenis naar Zimbabwe) en Oeganda. In 2008 werden twee onafhankelijke gevallen gemeld bij reizigers die een grot bezochten die werd bewoond door Rousettus-vleermuiskolonies in Oeganda.

Marburg Virus: Guinea Confirms West Africa's First Case. Aug 11, 2021
Ab Osterhaus zou de wiskey fles uit de kast halen

Klik op watch U tube om de docu te zien!


Menselijke infectie met de Marburg-virusziekte is in eerste instantie het gevolg van langdurige blootstelling aan mijnen of grotten die worden bewoond door Rousettus-vleermuiskolonies. Zodra een persoon is geïnfecteerd met het virus, kan Marburg zich verspreiden door overdracht van mens op mens via direct contact (via gebroken huid of slijmvliezen) met het bloed, secreties, organen of andere lichaamsvloeistoffen van geïnfecteerde mensen, en met oppervlakken en materialen (bijv. beddengoed, kleding) verontreinigd met deze vloeistoffen.
Klik op watch U tube om de docu te zien!

2 - 21 dagenincubatie periode
De incubatietijd voor de Marburg-virusziekte varieert van 2 tot 21 dagen
Geografische spreiding van uitbraken van hemorragische koorts in Marburg en fruitvleermuizen van de familie Pteropodidae.
Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.  Mar10

De ziekte veroorzaakt door het Marburg-virus begint abrupt, met hoge koorts, ernstige hoofdpijn en ernstige malaise. Spierpijn en pijn zijn een veelvoorkomend kenmerk. Ernstige waterige diarree, buikpijn en krampen, misselijkheid en braken kunnen op de derde dag beginnen. Diarree kan een week aanhouden. Het uiterlijk van patiënten in deze fase is beschreven als met "spookachtige" getekende trekken, diepliggende ogen, uitdrukkingsloze gezichten en extreme lethargie. Een niet-jeukende uitslag is waargenomen tussen 2 en 7 dagen na het begin van de symptomen.

Veel patiënten ontwikkelen ernstige hemorragische manifestaties binnen 7 dagen, en fatale gevallen hebben gewoonlijk bloedingen, vaak uit meerdere gebieden. Vers bloed in braaksel en ontlasting gaat vaak gepaard met bloedingen uit neus, tandvlees en vagina. Spontane bloeding op venapunctieplaatsen (waar intraveneuze toegang wordt verkregen om vloeistoffen toe te dienen of bloedmonsters te verkrijgen) kan bijzonder lastig zijn. Tijdens de ernstige ziektefase hebben patiënten hoge koortsen opgelopen. Betrokkenheid van het centrale zenuwstelsel kan leiden tot verwarring, prikkelbaarheid en agressie. Orchitis (ontsteking van de testikels) is af en toe gemeld in de late fase (15 dagen).

In fatale gevallen treedt de dood meestal op tussen 8 en 9 dagen na het begin, meestal voorafgegaan door ernstig bloedverlies en shock.

Behandeling

Ondersteunende zorg - rehydratatie met orale of intraveneuze vloeistoffen - en behandeling van specifieke symptomen verbetert de overleving. Er is nog geen bewezen behandeling beschikbaar voor de ziekte van Marburg. Een reeks mogelijke behandelingen, waaronder bloedproducten, immuuntherapieën en medicamenteuze therapieën, wordt momenteel echter geëvalueerd.

Diagnose
Het kan moeilijk zijn om de Marburg-virusziekte (MVD) klinisch te onderscheiden van andere infectieziekten zoals malaria, buiktyfus, shigellose, meningitis en andere virale hemorragische koortsen. Bevestiging dat de symptomen worden veroorzaakt door een Marburg-virusinfectie wordt gedaan met behulp van de volgende diagnostische methoden:

antilichaam-enzymgebonden immunosorbenstest (ELISA);
antigeendetectietests;
serumneutralisatietests;
reverse-transcriptase polymerase kettingreactie (RT-PCR) test; en
virusisolatie door celcultuur.
Monsters die bij patiënten worden verzameld, vormen een extreem biologisch risico en laboratoriumtests op niet-geïnactiveerde monsters moeten worden uitgevoerd onder maximale biologische inperkingsomstandigheden. Alle biologische specimens moeten worden verpakt met behulp van het drievoudige verpakkingssysteem bij transport in binnen- en buitenland.

Nog even dit: mijn columns zijn altijd gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan hier– te gek!
Link: Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer.
En Hugo zal me niet steunen dus ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Zo kan ik nieuws blijven verspreiden.

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Marburg-virus is een zeer virulente ziekte die hemorragische koorts veroorzaakt, met een sterftecijfer tot 88%.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: De waarheid lees het!-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: