De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 We staan ​​op een keerpunt in de geschiedenis 'die men Hel noemt' hier het verslag Sec Generaal VN

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

We staan ​​op een keerpunt in de geschiedenis 'die men Hel noemt' hier het verslag Sec Generaal VN Empty
BerichtOnderwerp: We staan ​​op een keerpunt in de geschiedenis 'die men Hel noemt' hier het verslag Sec Generaal VN   We staan ​​op een keerpunt in de geschiedenis 'die men Hel noemt' hier het verslag Sec Generaal VN Emptyma sep 27, 2021 2:23 pm

. De COVID-19-pandemie heeft gediend als een wake-up call en nu de klimaatcrisis opdoemt, beleeft de wereld de grootste gedeelde test sinds de Tweede Wereldoorlog.

De mensheid staat voor een grimmige en dringende keuze: instorting of doorbraak . De keuzes die we vandaag maken - of niet maken - kunnen resulteren in een verdere ineenstorting en een toekomst van eeuwige crises, of een doorbraak naar een betere, duurzamere, vreedzame toekomst voor onze mensen en planeet.

Onze gemeenschappelijke agenda is een actieagenda , ontworpen om multilaterale overeenkomsten te versterken en te versnellen - met name de 2030-agenda - en een tastbaar verschil te maken in het leven van mensen.

Onze gemeenschappelijke agenda bevat aanbevelingen op 4 brede gebiedenvoor hernieuwde solidariteit tussen volkeren en toekomstige generaties, een nieuw sociaal contract verankerd in mensenrechten, beter beheer van kritieke mondiale commons en mondiale publieke goederen die op billijke en duurzame wijze voor iedereen zorgen.

Onze gemeenschappelijke agenda presenteert de visie van de secretaris-generaal op de toekomst van wereldwijde samenwerking door middel van een inclusief, genetwerkt en effectief multilateralisme.

BELANGRIJKSTE VOORSTELLEN
Over de 12 toezeggingen van de Verklaring over de herdenking van de 75e verjaardag van de Verenigde Naties
Link:
https://www.un.org/en/content/common-agenda-report/?Volledige rapport: https://www.un.org/en/content/common-agenda-report/assets/pdf/Common_Agenda_Report_English.pdf


Zou het echt zo zijn? Ik ben niet zo gelovig! Het gekke is dat het nu begint en precies bij de verkiezingen in 2024 (Trump) amerika weer stopt


Steun mijn site om web onderhoud en artikelen te kunnen blijven publiceren!

Doneer een paar euro Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer. Als ik alles zelf moet betalen lidmaatschap en onderhoud / design en nieuws brieven na leden verzenden vraagt de web designer ook al per jaar geld voor! Ik vraag U dus om een kleine bijdrage om zo het werk te blijven doen en de advertentie troep weg kopen.  
Ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Zo kan ik belangrijk nieuws blijven verspreiden.
Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
We staan ​​op een keerpunt in de geschiedenis 'die men Hel noemt' hier het verslag Sec Generaal VN
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Hoogte punten deze website-
Ga naar: