De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 

 Rechter beveelt namens George Soros dat Pastor Artur Pawlowski zichzelf veroordeeld alla China style.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

Rechter beveelt namens George Soros dat  Pastor Artur Pawlowski zichzelf veroordeeld alla China style. Empty
BerichtOnderwerp: Rechter beveelt namens George Soros dat Pastor Artur Pawlowski zichzelf veroordeeld alla China style.   Rechter beveelt namens George Soros dat  Pastor Artur Pawlowski zichzelf veroordeeld alla China style. Emptydo okt 14, 2021 12:32 am

Vandaag heeft de rechter die de pandemische lockdown-wetten van Alberta handhaaft, dominee Artur Pawlowski veroordeeld. Zijn misdaad? Geen misdaad - hij opende gewoon zijn kerk tijdens de afsluiting.

Justitie Adam Germain gaf pastoor Artur Pawlowski de opdracht om het verhaal van de regering te verstrekken!
(Zeker na het model China anno 2021) eventuele opmerkingen van de pastoor over lockdowns, maskers, vaccins of iets anders dat met pandemie te maken heeft, na te laten. Begint U wel negatief uit te laten over de regering volgt er gevangenis straf.

In een bizarre tirade van 40 minuten beval rechter Adam Germain dat hij de komende 18 maanden,
(dus dit is al een voorbode naar nogmaals 18 maanden lockdowns!
telkens wanneer dominee Artur praat over lockdowns, de pandemie of vaccins – in tweets, in toespraken, in interviews met de media – zichzelf onmiddellijk moet verloochenen en de "officiële" regeringsopvatting die zichzelf veroordeelt.

Hij moet zichzelf tegenspreken. Hij moet zichzelf veroordelen. Of ga terug naar de gevangenis.

Het is een geforceerde toespraak, zoals een maoïstische 'strijdsessie' in communistisch China. Je moet zeggen wat de overheid je zegt te zeggen.

(De rechter sloeg Pastor Artur ook met een boete van $ 42.000 en nog eens $ 10.000 voor zijn broer, Dawid.)

Gedwongen spraak is ongehoord in de Canadese wet. Zelfs veroordeelde moordenaars kunnen niet worden bevolen om zich te verontschuldigen voor hun misdaden - en hoe dan ook, zo'n gedwongen verontschuldiging zou zinloos zijn.

Maar een veroordeelde predikant moet nu zijn eigen geweten schenden en de uitspraken van een boze rechter herhalen, anders moet hij de gevangenis in.

Dat is het hele punt: deze rechter wil dat Pastor Artur zich onderwerpt, om de regering als zijn meester te erkennen. En als hij dominee Artur daar niet vrijwillig van kan overtuigen, zal hij hem dwingen het te zeggen.
#Het is alsof je hem dwingt te knielen. Wat de politie al heeft gedaan.

Wat een schande is deze rechter. Vooral naar Alberta, wiens officiële motto "sterk en vrij" is.

En dat is niet alles. In zijn 40 minuten durende tirade bekritiseerde de rechter dominee Artur herhaaldelijk omdat hij met de media over burgerlijke vrijheden sprak. Hij noemde specifiek de verschijning van dominee Arthur op Fox News.

Maar wat heeft dat te maken met het naar verluidt overtreden van een Canadese wet? Niks. Maar het heeft alles met politiek te maken.

Dus om meer media-optredens tegen te houden, heeft de rechter dominee Artur bevolen om zichzelf op te geven na elke openbare verklaring.

De rechter was ook woedend op Pastor Artur omdat hij op een sprekende tournee ging, en waarschuwde andere kerken in Noord-Amerika voor de bedreiging van de burgerlijke vrijheden. Dus om dat te voorkomen, verbood de rechter dominee Artur ook om de provincie Alberta voor 18 maanden te verlaten.

Hiervoor bestaat geen wettelijk precedent; het staat volledig los van de vermeende lockdown-misdaden van Pastor Artur. Het is gewoon de wraak van een op macht beluste rechter op Pastor Artur - een flagrante poging om hem ervan te weerhouden vrijuit te spreken.

Dit is echt de meest absurde, on-Canadese en duidelijk illegale rechterlijke uitspraak in de recente geschiedenis. Om zoiets te vinden, moet je bijna 90 jaar terugkijken op William Aberhart, de voormalige premier van Alberta.

Aberhart heeft een reeks wetten aangenomen, de " Alberta Press Act ", die kranten dwong om het weerwoord van de regering tegen hun eigen hoofdartikelen te drukken. Die lachwekkend onwettige wet werd in 1938 door het Hooggerechtshof geschrapt, en de Edmonton Journal , de krant die de aanklacht tegen de wet leidde, won een speciale Pulitzerprijs voor zijn inspanningen.

Rechter Germain heeft die illegale wet teruggebracht, maar op slechts één burger toegepast. Helaas, vandaag juichen de reguliere media voor de censoren.

Het zal u waarschijnlijk niet verbazen dat rechter Adam Germain een mislukte liberale politicus is die door Jean Chretien voor de rechtbanken werd benoemd nadat hij zijn verkiezing verloor.

Het is duidelijk dat Pastor Artur van plan is in beroep te gaan - en natuurlijk moeten we hem helpen. Ik heb net gebeld met dominee Arthur's top-gun advocaat, Sarah Miller.

We zijn opgelucht dat dominee Artur uit de gevangenis is gehouden: de aanklagers van Jason Kenney hadden een gevangenisstraf van 21 dagen geëist. Maar Justice Germain is slim genoeg om te weten dat eigenlijk het gooien van een pastor in de gevangenis opnieuw zou hebben internationale krantenkoppen gemaakt weer - en duidelijk dat geweest op de geest van de rechter.

Maar wat hij hier heeft gedaan - een politiek zelfopzeggingsbevel uitvaardigen - is net zo erg.
Sarah en de rest van Pastor Arthur's team werken al aan de oproep. Ik beloof je een kopie van hun beroep te sturen zodra ze het voor de rechtbank indient.

Ik ben blij dat Pastor Artur vannacht thuis zal slapen, in plaats van in de gevangenis. Maar het vonnis in communistische stijl van de rechter moet worden bestreden met alles wat we hebben.

Onze advocaten zijn geweldig - ze hebben hem vandaag uit de gevangenis gehouden, en ze draaien rondjes rond de beledigende openbare aanklagers van de regering.
Ik beloof dat we dominee Artur zullen blijven interviewen - en ik beloof dat we nooit de knie zullen buigen voor een uit de hand gelopen rechter die denkt dat hij ons (of iemand die we interviewen) kan dwingen een of andere regeringsmantra te herhalen.

Link: https://www.rebelnews.com/bizarre_judge_orders_pastor_artur_pawlowski_to_condemn_himself?utm_campaign=el_artursentence2_10_12_21&utm_medium=email&utm_source=therebel

George-Soros-controleert-de-media-en-rechtbanken over de Wereld!

Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t142-george-soros-controleert-de-media-en-rechtbanken-en-zal-een-virus-gebruiken-om-de-wereld-te-knechten?highlight=george+Soros

Nog even dit: mijn columns zijn altijd gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan hier– te gek!
Link: Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer.
En Hugo zal me niet steunen dus ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Zo kan ik nieuws blijven verspreiden.

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Rechter beveelt namens George Soros dat Pastor Artur Pawlowski zichzelf veroordeeld alla China style.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Nieuws wat de media u niet zal tonen-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: