De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

george Soros - George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten. Empty
BerichtOnderwerp: George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten.   george Soros - George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten. Emptywo dec 05, 2018 2:27 am

Wat gebeurt er nu allemaal eigenlijk in de wereld en is er maar een man verantwoordelijk voor? Nee maar George Soros is wel de grondlegger voor het Europeese socialisme. (World Economic Forum)

Het antwoord op het excuus dat George Soros niet verantwoordelijk is voor de verwoestende morele implicaties van zijn handelen, omdat het zonder zijn eigen betrokkenheid ook zou plaatsvinden, is het eenvoudige antwoord: niemand mag iets zwaar immoreels doen, en als iedereen zich eraan zou houden, zou het ook niet gebeuren.

George Soros de man die continenten tracht te ontwrichten.
(ik ga dit simpel hier neerzetten)


George Soro's financierder van de Anti zwarte pieten club en black lives matters en de financierder van massa immigratie. Zelfs financierder van de ISIS kopstukken.

Hij Financieerde het gehele leven van Barak Obama om hem aan de macht in Amerika te krijgen. sponserd Hillary Clinton. Steunde the brotherhood die in Egypte de Sharia law wilde invoeren.

Soros de man die infiltreerde in de EU om zijn linkse "marxisme" programma's op de hoge scholen te introduceren.  
Hij doet dit nu nog steeds door leraren die lid zijn van zijn opgerichte  Open Society Foundations. Dit door zijn leraren te laten opereren op vele universiteiten. Dit om het sociaal systeem en daarna de traditie te ontwrichten van een land, zodat normen en waarden wegvallen.

Hij heeft Linkse (nederlandse) politici in zijn foundation die lobbyen in de EU dit zal tenzijndertijd in de kranten komen,
Wat zijn Linkse foundation ook doet is de zwarte bevolking en de Islam opruien dat ze een plaats moeten opeisen in Europa. (verdeel en heers)  Hij is de rijkste valse Linkse geld maker in de wereld.. Die door de valuta van een land tracht te ontwrichten. Dit door middel van massa immigratie Het Covid virus en het klimaat zodat in Europa de Euro zal vallen!!

Net als hij deed met de pond van Engeland en verdiende in twee dagen 1 miljard  op de valuta koers.
Hij heeft de Europeese unie opzettelijk willen ontwrichten en het ergste is onze domme linkse regering liep er met open ogen in, Deze man is levensgevaarlijk en gaat zo als eerder al beschreven over lijken. George Soros staat nu in vele landen op de lijst van staats vijand no 1. Wat gaat de EU doen? U ziet maar weer wat macht en geld kunnen veroorzaken.

Zo koopt George Soros politici, media en klimaat gekken om.
De Open Society Foundations zoeken kandidaten voor de George Soros Equality Fellowship, dat tot doel heeft langetermijnleiders te ondersteunen die invloed uitoefenen op het veld van raciale gerechtigheid. De fellowship award biedt individuen $ 100.000 ter ondersteuning van de productie van een innovatief raciaal rechtvaardigheidsprojecten.

In de uitnodigingen staat dat aanvragers om innovatief en gewaagd te zijn in hun inzendingen.
Het doel van de fellowship is om nieuwe ideeën te incuberen, het nemen van risico's te bevorderen en verschillende manieren van denken te ontwikkelen die onze bestaande veronderstellingen uitdagen en uitbreiden. Het voorgestelde project moet een aanzienlijke meerwaarde bieden aan raciale rechtvaardigheid en moet een nieuwe aanpak zijn om problemen van structurele ongelijkheid en discriminatie aan te pakken.

We moedigen de cohort van dit jaar aan om hun project binnen het huidige sociale en politieke moment te overwegen. We kennen giftige verhalen, raciale angstgevoelens, economische onzekerheid en een regelrechte aanval op bescherming van burgerrechten hebben de verdeeldheid versterkt en de systemen die de ongelijkheden in stand houden. In deze context vragen we aanvragers om hun project te plaatsen en uit te leggen hoe en waarom hun project nodig is om deze bedreigingen tegen te gaan en op weg te gaan naar een nieuwe en inclusieve multiraciale wereld.

We zoeken een divers en dynamisch cohort van aanvragers, inclusief activisten, advocaten, artiesten, journalisten en organisatoren met unieke perspectieven, om projecten met een betekenisvolle impact over de wereld te produceren. U ziet de opzet. George Soros had volgelingen nodig om de wereld te ontwrichten en dat is hem gelukt!


Link; https://www.opensocietyfoundations.org/grants/soros-equality-fellowship?

En toen begon de Wereld ellende virus. En begint de ontwrichting.

Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t122-begrijp-het-dan-eens-bellingcat-kantoren-verspreiden-nep-nieuws-en-worden-gefinancierd-door-george-soros?

Link; https://fenixx.org/2018/11/26/george-soros-wordt-gedwongen-turkije-te-verlaten/?

Update bijgevoegd:

Ze willen van Trump af die tegen het Socialisme is wat deze rijke Elite in de wereld willen introduceren.
En omdat dit door de Media (The Storm) van Trump allemaal op niets uitdraaid, Zullen ze de groepen BLM, Antifa en de Romo's inzetten met als wapen Covid19!


Link over George soros waar ik sinds 2018 voor waarschuwde: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/search?search_keywords=GEORGE+SOROS

Kijk ook: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t122-bellingcat-kantoren-tegen-verspreiding-nep-nieuws-worden-gefinancierd-door-george-soros

U ziet het is allemaal geregisseerd door George Soro's en Klaus Schwab ( Great Reset) en de the Open Society Foundations in samen werking met de Clinton Foundation. De Deep State wil de macht terug koste wat het kost om daarna het bedrijfs socialisme in te voeren.

De regering neemt namelijk nadat u straks failliet bent een meerderheid aandeel in uw zaak of laat u failliet gaan.
daar zullen burgeroorlogen in November 2021 vooraf gaan.

Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t137-george-soro-s-de-man-die-de-wereld-zal-veroveren-en-het-bloed-door-de-europeese-straten-zal-laten-vloeien?

U moet gewoon alles lezen ook over de media scrol dan naar beneden!

In een CBS-interview van 20-12-1998 van Leslie Cockburn met George Soros gaat nu na bijna twintig jaar weer de wereld rond. Soms is het zo dat zulke dingen je weer inhalen. George Soros “Ik kan en wil geen rekening houden met de sociale gevolgen van mijn werk”

Voor Soros is dit nu, op dit moment, het meest vervelend omdat het glashelder laat zien wat voor een personage hij werkelijk is.
Hier de video: https://www.bitchute.com/video/oiasabGo8UND/

De joden vervolging “Het stoorde me helemaal niet. Nou, natuurlijk had ik aan de andere kant kunnen staan, en degen kunnen zijn die hem werd afgenomen.
Ja ik had het gevoel niet, dat het zo moest zijn… omdat… Gek genoeg is het net als op de geld beurzen. (Soros lacht) Als ik er niet was geweest, zelfs als ik niets had gedaan, zou iemand anders hen sowieso onteigend hebben. Ik speelde geen rol in de onteigeningen.”

Zelfs toen, ten tijde van de uitzending op CBS, realiseerde Soros zich dat hij dat dit alles beter niet had kunnen zeggen en heeft zich tot het uiterste ingespannen om deze video te verijdelen.
Een tijdje was het dan ook verdwenen. Maar nu komt het brandgevaarlijke interview weer aan de oppervlakte.

De wereldwijde migratiebeweging – die resoluut is geïnitieerd, gefinancierd en georganiseerd door George Soros omdat de man zogenaamd alleen maar de arme vluchtelingen wilde helpen? Iedereen die gelooft dat de vele opstanden die ook door George Soros worden georganiseerd en gefinancierd solidair zijn met de onderdrukten. Wordt aangeraden om naar dit interview wat ik boven plaatste van CBS met George Soros (Engelse ondertiteld) te kijken.

Ongeveer zestig ongelofelijk rijke en machtige mensen hebben evenveel geld als de overige zeven miljard mensen in de wereld. George Soros is er één van

Hij is niet de enige die miljarden heeft vergaard door “roekeloze zakelijke beslissingen”. Hij gebruikt het geld van de superrijken om winst te maken voor hen en zichzelf, zonder verantwoording, want hij is een speler en de wereld is zijn casino.

George Soros wed niet met kleine, kleurrijke chips aan de roulettetafel, en wanneer men wint of verliest, zal bijna niemand anders het merken. George Soros gokt met hele landen, met miljoenen levens, met de val van staten, met de plundering van volkeren. En degenen voor wie hij meer winst maakt, zijn niet meer geïnteresseerd in wat dit voor de mensheid betekent dan hijzelf. Soros en zijn “klanten” dompelen hele regio’s van de wereld onder in chaos, oorlog en armoede.

Al ten tijde van het interview had hij Thailand, Maleisië, Indonesië, Japan en Rusland tot faillissement gebracht en veel mensen in ellende gedreven.
Leslie Cockburn confronteert zijn studiogast met zijn “jachtroute”. Soros lacht. Bijvoorbeeld Maleisië had 40 jaar lang zijn weg omhoog gewerkt, George Soros ruïneerde alles met zijn miljarden, waarmee hij tegen Maleisië wedde.

“Ik denk dat ze me van alles de schuld geven. Ik ben gewoon bezig met geld verdienen. Ik kan en wil geen rekening houden met de sociale gevolgen van mijn werk.”

Net als een maffia-godfather geeft deze man dan hier en daar weer wat geld uit om een school of enkele wetenschappers te helpen. Maar dat is peanuts in vergelijking met de bedragen die hij vergaard.
Deze tientallen miljarden geldbedragen die landen destabiliseren en ruïneren, gooien zoveel miljoenen mensen in ellende, oorlog, chaos en dood dat zijn weinige sociale projecten die door de media worden gevierd, geen gewicht in de schaal leggen.

Hij zegt over zichzelf:
george Soros - George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten. Naamlo10
“Het is een persoon. Een persoon die ooit betrokken is geweest bij immorele activiteiten, en de rest van de tijd probeert hij moreel te handelen.”

Nee, daarmee kan hij zich er niet eruit praten aan het feit dat hij de mensheid zoveel ellende heeft gebracht als bijna niemand anders voor hem.
Alleen zijn enorme fortuin en de hebzucht van zijn rijke en machtige en even gewetenloze klanten beschermen hem tegen het ter verantwoording roepen. In het geval van Soros is het niet moeilijk om te zeggen dat de wereld beter zou zijn geweest als hij nooit had bestaan.

Hij zal er – terecht – bezwaar tegen maken en zeggen dat er dan nog steeds genoeg mensen zijn die op dezelfde manier als hij handelen, en dat er dan slechts minder ellende en chaos zou zijn. Dat is waar, want de wereld heeft deze mensen ook niet nodig.

Veel mensen vragen zich af of George Soros een sociopaat is. Ik denk niet dat iemand daar aan twijfelt. Leslie Cockburn gaat terug naar de tijd dat George Soros, een zoon van een rijke joodse advocaat, in Boedapest woonde en de nazi’s de stad in 1944 bezetten. De vader was zich ervan bewust dat het moeilijk zou worden voor de Joden. Hij gaf zijn 14-jarige zoon George voor geld aan een regeringspoliticus, die hem als petekind en christen uitgaf.

“Terwijl honderdduizenden Hongaarse joden naar concentratiekampen werden gebracht, begeleidde Soros de activiteiten van zijn valse peetvader, die de bezittingen van de gedeporteerde Joden confisqueerde.”
George Soros was er bij, zegt de film, toen de vele mensen naar de concentratiekampen werden gedeporteerd. Hij wordt gevraagd of het voor hem geen probleem was om dit te zien en vervolgens mee te werken aan de inbeslagname van het vermogen van deze mensen. Hoe reageert George Soros?

“Het stoorde me helemaal niet. Nou, natuurlijk had ik aan de andere kant kunnen staan, en degen kunnen zijn die hem werd afgenomen.
Op de vraag of hij in God gelooft, ontkent hij het. God is de uitvinding van de mens, niet andersom. Zelden kan men zo duidelijk waarnemen wat goddeloosheid teweeg kan brengen. Naar zijn eigen maatstaven is George Soros niet het kwaad, want zonder God is er geen goed en kwaad.

Hij is gewoon een zeer succesvol roofdier. Ook roofdieren kunnen teder zijn voor hun gebroed.
Andere wezens zijn slechts een prooi, die men slaat en opvreet. Maar zelfs het machtigste roofdier sterft op een dag, en dan is het niets meer dan een karkas dat alleen de wormen interesseert.  Soros je gaat een keer dood en in de geschiedenis boeken zul je bekend staan als verrader van vele volken en je nagelacht moet je verdorven naam mee slepen.

Nog even dit: mijn columns zijn altijd gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan hier– te gek!

Link: Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer.
En Hugo zal me niet steunen dus ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Zo kan ik nieuws blijven verspreiden.

Hielke Roos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
George Soros controleert de Media en Rechtbanken en zal een virus gebruiken om de wereld te knechten.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Hoogte punten deze website-
Ga naar: