De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 Biden-regime; wordt tijd gegeven tot 18 oktober voordat de hel losbreekt!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

Biden-regime; wordt tijd gegeven tot 18 oktober voordat de hel losbreekt! Empty
BerichtOnderwerp: Biden-regime; wordt tijd gegeven tot 18 oktober voordat de hel losbreekt!   Biden-regime; wordt tijd gegeven tot 18 oktober voordat de hel losbreekt! Emptydi okt 12, 2021 1:44 pm

Het  “Biden” regime in de VS is op 30 september in gebreke gebleven en heeft tot 18 oktober de tijd gekregen voordat de stekker definitief uit dat kwaadaardige regime wordt getrokken, beloven Aziatische geheime genootschapsbronnen.

Dit gebeurt om dat het “Biden”-regime hun belofte om Australië over te dragen aan de communistische Chinezen niet nakwamen, zeggen de bronnen. Nu moet China zich zelf het vege lijf redden en niet de schuld van alles krijgen.

Dat is de echte reden waarom "de slechte betrekkingen tussen China en Australië deze week een ongelooflijke wending namen toen China een 'Long March 3B'-raket afvuurde, direct boven Sydney, Australië."
Link:https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/breaking-news-china-fires-nuclear-capable-missile-directly-over-sydney-australia

De verandering in Australië wordt weerspiegeld door het feit dat de premier van Gladys Berejiklian ontslag heeft genomen als premier van New South Wales “nadat een onderzoek had vastgesteld dat zij en anderen in de regering. ontvingen miljoenen dollars van Pfizer om draconische vax-wetten door te voeren”, aldus Australische inlichtingenbronnen.

Link: https://7news.com.au/politics/gladys-berejiklian/nsw-premier-gladys-berejiklian-resigns-amid-probe-by-anti-corruption-watchdog-c-4119200

Het feit dat het weigerde zichzelf uit te leveren aan communistisch China is ook de reden waarom de facistische EU de strijd is aangegaan door handelsbesprekingen met Australië af te snijden, zeggen de bronnen.

Hoe dan ook, het stopzetten van de Aziatische financiering heeft de Biden ertoe aangezet om nu te zeggen:
"We gaan dit eens voor elkaar krijgen, ... Het maakt niet uit wanneer. Het maakt niet uit of het zes minuten, zes dagen of zes weken is. We gaan het voor elkaar krijgen."

Door dit uitstel zijn Rockefeller/Rothschild laaiend ze nemen geen genoegen met alleen het weggeven van Afghanistan aan de chinezen. Biden beloofde Australie en Canada en omdat Biden dit openlijk te negeerd, om Australie en Canada maar niet te laten inlijven bij China, zijn de criminelen van "Biden" hun dekmantel volledig kwijt.

Aangezien deze criminelen in gebreke bleven, en gruwelijke massamoorden hebben gepleegd, kunt u er zeker van zijn dat deze verklaring van Biden als een bedreiging, verraad en verlies moeten worden opgevat.
En de New World Order van o.a Rockefeller/Rothschild geen doorgang zal vinden.
Het was de bedoeling van uit Australie, Canada en Amerika de Chinezen en de Rockefeller/Rothschild aan de macht te houden en de wereld te knechten.

Deze keer zijn ze zonder enige twijfel van plan om 911, Fukushima en de neppandemie van 2020/21 te overtreffen.
De voor de hand liggende kandidaten zijn deze keer La Palma. De vulkaan daar barst met toenemende intensiteit uit en doet dit op een manier die de kans vergroot dat een enorme tsunami de oostkust van de VS treft
Link: https://www.veteranstoday.com/2021/10/01/warning-the-la-palma-eruption-what-it-means/

Ook zal men trachten het vreselijke virus Marburg in te zetten dit zal leiden tot vernietiging van 1/3 van de mensheid!
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t722-marburg-virus-is-een-zeer-virulente-ziekte-die-hemorragische-koorts-veroorzaakt-met-een-sterftecijfer-tot-88?highlight=marburg

Daarom is gezamenlijk militair optreden van Rusland, het Pentagon en zelfs China noodzakelijk om deze criminelen blijvend af te maken.
De ondergrondse basis in Noorwegen -waar de HAARP-aanval op La Palma zijn oorsprong vindt- is een belangrijk doelwit. Het hoofdkwartier van de Khazariaanse maffia rond het Meer van Genève is een andere.

Wie zijn de Khazariaanse maffia? Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t692-verborgen-geschiedenis-van-de-ongelooflijk-kwaadaardige-khazariaanse-maffia-rothschild?highlight=Khazariaanse+maffia

In deze omstandigheden roept de White Dragon Society op tot een bijeenkomst in Tokio om ervoor te zorgen dat witte hoeden financiering krijgen om de functionerende delen van de Amerikaanse regering over te nemen nadat de Biden-criminelen zijn verwijderd.

Deze bijeenkomst heeft de steun van het Britse Gemenebest, het Vaticaan (P3-vrijmetselaars), de Russen (FSB) en Aziatische geheime genootschappen. De vergadering is bijeengeroepen voor Tokio in plaats van Lichtenstein, zoals voorgesteld door de "Biden"-mensen op aanbeveling van de P3-vrijmetselaars.
Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t641-dit-is-wat-er-gebeurt-is-ze-hebben-ons-stom-weg-verkocht-aan-de-chinezen

Ook, om de druk op de Khazariaanse maffia hoog te houden, had een vertegenwoordiger van de White Dragon Society vorige week een ontmoeting met de heer K, een van de beste moordenaars van de Japanse onderwereld. Meneer K staat erom bekend de vingers van mensen knokkel voor knokkel af te hakken totdat hij de informatie krijgt die hij nodig heeft. Vervolgens wikkelt hij de lichamen in lood en dumpt ze volgens collega's in de oceaan.

Ook hier later meer over!

Nog even dit: mijn columns zijn altijd gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan hier– te gek!
Link: Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer.
En Hugo zal me niet steunen dus ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Zo kan ik nieuws blijven verspreiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Biden-regime; wordt tijd gegeven tot 18 oktober voordat de hel losbreekt!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Opmerkelijke zaken die gebeuren in de wereld.-
Ga naar: