De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf. Empty
BerichtOnderwerp: De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf.   De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf. Emptydo jun 10, 2021 5:39 am

Een zwaar jaar, vooral mentaal, vraagt om ontlading. Veel mensen denken bovendien dat het Coronamonster is verdreven en dat alles snel weer volgens het ´oude normaal´ zal verlopen. Niets is minder waar!
Deze periode van anderhalf jaar was slechts de opmaat naar de kroon (Corona) op het werk van de Crazy Few: een totalitaire eenheidsstaat waar zij de scepter zullen zwaaien.

Terwijl wij op het strand liggen, bouwen zij achter de schermen verder aan hun natte droom die voor ons helaas een nachtmerrie zal worden.

6uild 6back 6etter is het nieuwe motto dat ze ons door de strot willen duwen. 6uild 6ack 6etter… de duivel in engelenkleren. Een ontmenselijkte cybermaatschappij.
Een onheilstijding van de bovenste plank, door slaafse journalisten en judassen-politici verkocht als het nieuwe evangelie.

Kijk eens wat voor kleding deze man aantrekt dan ruik je het gevaar toch?
De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf. Kledin10
En alles is ‘in our face’. Maar alleen voor hen die WILLEN zien. Het maatschappelijk domein ondergaat een metamorfose. Zoiets als ‘Hotter than my daughter’, maar dan anders…

El Salvador heeft onlangs de Bitcoin (digitale munt) geaccepteerd als wettig betaalmiddel. Het echte geld is persona non grata geworden. Pinbetalingen worden afgedwongen; pinautomaten verdwijnen uit het straatbeeld. Veiligheid boven alles natuurlijk…

In de mainstream sijpelt mondjesmaat het nieuws door dat er plannen zijn om privébezit af te schaffen. Persoonlijke betaalrekeningen zouden onder het beheer van de overheid moeten gaan vallen. Dat is natuurlijk veiliger… Maar: zo zijn ‘andersdenkenden’ ook makkelijk af te snijden van hun levenslijn als ze niet dansen naar de pijpen van de elite.
Nieuwe lockdowns omwille van het ‘milieu’ zijn aanstaande. Gentherapie wordt een verplicht jaarlijks nummertje wil je meedoen aan het Nieuwe Normaal van Schwab en consorten. Wil je naar school? Prikkie! Werken? Prikkie! Winkelen? Juist…

En dat alles wordt verkocht als ‘gezond verstand’ en ‘verantwoordelijkheid’ naar anderen toe. Een tegengeluid wordt niet geduld en weggezet als ‘egoïstisch’, ‘paranoïde’ en ‘gevaarlijk’.
Het is de nazi-doctrine in een high tech communistisch jasje met neoliberale revers. Een totalitaire controlestaat waar de onderdanige mens wordt gedegradeerd tot een nietszeggend radertje in het economische rad waar de wens van enorme multinationals wet zal zijn. En die wet valt simpel samen te vatten: ‘meer, meer, meer…’ De mens als werkpaard, ontdaan van zijn natuurlijke instincten.

Wie buigt voor de experimentele Cocktail van Bill en zijn, door Moeder Natuur gegeven, gezonde DNA aanbiedt voor Mengeliaans gesleutel, buigt voor wat komen gaat: een duivels systeem van uitsluiting, uitbuiting en verdelging van diversiteit.

Het clubje geesteszieke, Moloch-aanbiddende miljardairs dat nu organisaties als BLM, Antifa en Gay Pride sponsoren en een zieke seksuele moraal mainstream willen maken, hebben niets op met hun belangen. Of met die van u! Die belangen zijn gekaapt, samen met die van u!
Zij worden gebruikt in het levensgevaarlijke verdeel-en-heers spelletje dat nu mondiaal wordt opgetuigd om tegenstanders van de elite te demoniseren en op te ruimen. Hoe doorzichtig voor wie WIL zien! Voor wie zich voor even loskoppelt van de stroom desinformatie en de puzzelstukjes van een afstandje aanschouwt.
Denk na, mijn beste. Blijf scherp. En als je nog mee hobbelt op dit Pad van Zelfbedrog, weet dan dit: beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.

Word wakker. Sta op. Kom in verzet tegen de ophanden zijnde Angstmaatschappij waar je kinderen in op moeten groeien. Als je dat niet doet, zullen zij de rekening betalen. En als je het dan toch zo graag voor een ander doet, doe het dan voor hen!

Dien waarheid; bestrijd de leugen. Zet je tv uit en je gezonde verstand aan. Op angst worden dictaturen gebouwd; op waarheid een nieuwe hemel en een nieuwe aarde…

Als ogen die spiegels van de ziel zijn, kijk dan eens in die van Herr Schwab.
THE EYES CHICO, THE EYES... THEY NEVER LIE.
..
De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf. Kledin11
Tekst: Mario Borzic ingezonden op Faceboek door Coby Van Oevelen

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
De meeste mensen gaan in vakantiemodus prima straks worden ze toch ingelijfd als slaaf.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: