De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten Empty
BerichtOnderwerp: Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten   Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten Emptyza mei 15, 2021 5:11 pm

Ftalaten zijn in verband gebracht met genitale krimp, verminderde vruchtbaarheidscijfers en minder mannelijk gedrag bij jonge jongens. Dr. Shanna Swan, een professor in Environmental Medicine & Public Health aan het Mount Sinai Health System, heeft in een nieuw boek gewaarschuwd dat ftalaten, een chemische stof die vaak wordt gebruikt bij de productie van plastic, penissen kunnen doen krimpen en de vruchtbaarheid van mannen kunnen verminderen.
Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten Onder10

Een studie die is opgenomen in het National Center for Biotechnology Information, dat opereert onder de National Library of Medicine en de National Institutes of Health, heeft uitgewezen dat de microplastics die worden gebruikt bij de productie van Covid-gezichtsmaskers een aantal giftige chemicaliën bevatten, waaronder het krimpen van de penis ftalaten.

FTALATEN GEKOPPELD AAN PENILE KRIMP
Het boek van Dr. Swan 'Count Down: How Our Modern World Is Threatening Sperma Counts, Altering Male and Female Reproductive Development, and Imperiling the Future of the Human Race' waarschuwt dat de mensheid wordt geconfronteerd met een 'existentiële crisis' in vruchtbaarheidscijfers als een direct gevolg van de chemische ftalaten, en de meeste mannen kunnen tegen 2045 onvruchtbaar zijn.

Zoals Sky News meldde , ontdekte Dr. Swan dat "mannelijke menselijke baby's die waren blootgesteld aan de ftalaten in de baarmoeder een kortere anogenitale afstand hadden - iets dat correleerde met het penisvolume." Het onderzoek van dr. Swan ontdekte ook dat ratten die aan ftalaten waren blootgesteld, werden geboren met gekrompen geslachtsdelen.

Andere bronnen hebben ook het verband tussen ftalaten en verminderde mannelijke vruchtbaarheid gedocumenteerd. WebMD rapporteerde in 2009 over een onderzoek door Swan dat ontdekte dat jonge jongens van wie de moeders werden blootgesteld aan hoge niveaus van ftalaten, meer geneigd waren om niet-mannelijk gedrag te vertonen en minder geneigd waren om “te spelen met vrachtwagens en ander mannelijk speelgoed of om te vechten. "

In een studie uit 2020 van Tadele Assefa Aragaw, onderzoeker op het gebied van chemische milieutechniek, getiteld "Chirurgische gezichtsmaskers als mogelijke bron voor microplasticvervuiling in het COVID-19-scenario" worden een aantal van de schadelijke bijwerkingen van vervuiling door Covid-maskers in detail opgesomd.

De studie is opgenomen in het PubMed.gov-archief, dat wordt beheerd door het National Library of Medicine's (NLM) National Center for Biotechnology Information. De NLM is een instituut binnen de National Institutes of Health.

In het rapport wordt opgemerkt dat microplastics in gezichtsmaskers een "enorm effect hebben op de aquatische biota en het hele milieu", maar ook als een bron van "chronische gezondheidsproblemen voor mensen".

Misschien wel het meest vernietigende, merkt de studie verder op dat microplastics "giftige chemicaliën als additief bevatten, zoals ftalaat, organotin, nonylfenol, polybroombifenylether en triclosan."

"Die giftige chemicaliën kunnen vrijkomen tijdens de afbraakprocessen (chemisch of biologisch) van plastic polymeren in de open omgeving", merkt het rapport op.

Het verband tussen het effect van ftalaten op de mannelijke vruchtbaarheid en het mogelijke bestaan ​​ervan in gezichtsmaskers is niet duidelijk verklaard door Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen of leden van de pro-mask Biden-administratie.

Zoals National File eerder deze week meldde, heeft de vervuiling van het Covid-gezichtsmasker al een duizelingwekkende tol geëist van het milieu , met naar schatting 1,56 miljard maskers - "wat neerkomt op 4680 tot 6240 metrische ton plasticvervuiling" volgens ecologische experts - die de wereld binnendringt. oceanen in 2020

Link: https://nationalfile.com/study-chemical-that-causes-penile-shrinkage-found-in-face-masks/

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Gezichtsmaskers zijn in verband gebracht met genitale krimp ze bevatten het giftige chemicalië Ftalaten
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: