De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook'

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook' Empty
BerichtOnderwerp: Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook'   Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook' Emptyza mei 01, 2021 10:04 am

De Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken zegt “nee” tegen de door het World Economic Forum (WEF) voorgestelde “grote reset” -agenda, en zegt tegen de speciale zitting van de Verenigde Naties (VN) over COVID-19 dat “totalitaire sociale controle niet de remedie is voor welke crisis dan ook. "

“Degenen die een hekel hebben aan vrijheid, proberen altijd te profiteren van momenten van crisis om de beknotting van vrijheid te prediken. Laten we niet in die val trappen ”

Op 3 december berispte de Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken Ernesto Araujo de technocratische 'grote reset' van de samenleving en de wereldeconomie van het WEF in een opgenomen toespraak voor de speciale zitting van de VN

Hoewel Araujo de woorden "grote reset" of "Wereld Economisch Forum" niet zei tijdens zijn toespraak voor de VN, maakte hij de volgende dag in een tweet overduidelijk dat hij in zijn toespraak verwees naar de "grote reset" -agenda.

De "grote reset" is het geesteskind van WEF-oprichter Klaus Schwab, die de technocratische agenda al jarenlang heeft gepland om de hele samenleving en de wereldeconomie opnieuw in te stellen.

Brazilië verzet zich nu tegen de grote reset.
"Brazilië is een van de oprichters van de VN en zet zich daarom in voor zijn basisprincipes: vrede en veiligheid, samenwerking tussen naties, respect voor mensenrechten en fundamentele vrijheden", zei Araujo tegen de VN.

"COVID-19 mag niet worden opgevat als een voorwendsel om agenda's vooruit te helpen die extrapoleren vanuit de constitutionele structuur van het VN-systeem", voegde hij eraan toe.

De Braziliaanse minister zei verder: “Fundamentele vrijheden zijn geen ideologie. Menselijke waardigheid vereist evenzeer vrijheid als gezondheid en economische kansen.

“Degenen die een hekel hebben aan vrijheid, proberen altijd te profiteren van momenten van crisis om de beknotting van vrijheid te prediken. Laten we niet in die val trappen.

“Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook. Laten we democratie en vrijheid niet nog een slachtoffer van COVID-19 maken. "

In april 2020 schreef hij dat 'globalisme het socialisme vervangt als een voorbereidende fase voor het communisme', en hij verwees naar het coronavirus als het 'comunavirus' na het lezen van een recent boekje van de Sloveense filosoof en communist Slavoj Zizek, waaruit hij die virussen extrapoleerde. waren gunstig voor de verspreiding van het communisme.

"COVID-19 mag niet worden opgevat als een voorwendsel om agenda's vooruit te helpen die extrapoleren vanuit de constitutionele structuur van het VN-systeem" - Ernesto Araujo

De Braziliaanse minister van Buitenlandse Zaken was een controversiële keuze van president Jair Bolsonaro, deels vanwege Araujo's overtuiging dat klimaatwetenschap een 'dogma' was dat werd gebruikt 'om het vergroten van de regelgevende macht van staten over de economie en de macht van internationale instellingen op de economie te rechtvaardigen. nationale staten en hun bevolking, alsook om de economische groei in democratische kapitalistische landen te verstikken en om de groei van China te bevorderen '', schreef Jonathan Watts, de wereldwijde redacteur van The Guardian, in november 2018 .

Araujo's opvattingen dat klimaatveranderingswetenschap en globalisme vectoren zijn voor het verspreiden van marxistische ideologieën, samen met zijn pro-nationalistische overtuigingen, hebben hem niet veel bondgenoten op het internationale toneel opgeleverd.

"Laten we democratie en vrijheid niet nog een slachtoffer van COVID-19 maken" - Ernesto Araujo

Als kabinetslid van de regering-Bolsonaro heeft hij behoorlijk wat kritiek van de media gekregen, en zijn Wikipedia-pagina zegt momenteel dat hij "instemt met complottheorieën."

Volgens Watts koos Bolsonaro een "minister van Buitenlandse Zaken die gelooft dat klimaatverandering deel uitmaakt van een complot van 'culturele marxisten' om westerse economieën te verstikken en de groei van China te bevorderen."
Hoe impopulair onder globalisten, klimaatveranderingsactivisten en de media Araujo ook mag zijn, toen hij 'nee tegen de grote reset' zei, verwierp hij in zijn woorden de uitbuiting van de coronaviruscrisis om een ​​agenda te bevorderen die was opgesteld door degenen die 'de inperking van vrijheid. "

In zijn toespraak tot de VN riep Araujo op tot coördinatie en samenwerking tijdens de crisis op internationaal niveau, terwijl de landen het beleid op hun eigen manier op nationaal niveau zouden laten afhandelen.

"De pandemie vertegenwoordigt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw voor te stellen en opnieuw in te stellen om een ​​gezondere, rechtvaardigere en welvarender toekomst te creëren" - Klaus Schwab, WEF

De grote reset-agenda roept op tot een volledige herstructurering van de samenleving onder een nieuwe vorm van stakeholderkapitalisme, waar eigendom achterhaald is en privacy onbestaande is dankzij invasieve technologieën die voortkomen uit de vierde industriële revolutie die ons zal leiden naar, in de woorden van Schwab , "Een samensmelting van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteit."

Niemand kan echt vrij zijn als ze constant in de gaten worden gehouden en hun gedrag wordt gevolgd en gemonitord via digitale apparaten via het internet van organen die elke sociale interactie, elke aankoop, hun ecologische voetafdruk, hun kredietscores en al hun gezondheidsinformatie - om nog maar te zwijgen over elke sleutel die ze kapot maken, elke link waarop ze klikken en elke website die ze bezoeken.

Technologie is een tweesnijdend zwaard.

"Menselijke waardigheid vereist zowel vrijheid als gezondheid en economische kansen" - Ernesto Araujo

Alle technologieën van de zogenaamde Vierde Industriële Revolutie, zoals blockchain, AI, computervisie en het IoT-ecosysteem, kunnen worden gebruikt om mensen uit de armoede te helpen bevrijden, de wereld te voeden en persoonlijke vrijheden en privacy te vrijwaren - en zo de macht terug te geven. aan de mensen.

Maar deze technologieën kunnen ook worden ingezet om precies het tegenovergestelde van goed te doen en totalitaire controle af te dwingen onder een sociaal kredietsysteem, zoals het systeem dat de Chinese Communistische Partij (CCP) gebruikt.

Neem bijvoorbeeld contactopsporing.

“Af en toe irriteer ik me aan het feit dat ik geen echte privacy heb. Nergens waar ik heen kan gaan en niet geregistreerd zijn ”- WEF

Een deel van de Orwelliaanse staatsstrategie van China is om de digitale identiteiten van zijn "netizens" te koppelen aan een sociaal kredietsysteem.

Ze hebben zelfs een contactopsporingsapp voor "deadbeat-debiteuren" die burgers waarschuwt wanneer ze binnen 500 meter komen van iemand die schulden heeft .

Angst voor publieke shaming kan een sterke stimulans zijn om iemands gedrag vrij snel te veranderen, maar de sociale controle gaat veel verder dan publieke shaming. Het bepaalt tot welke diensten u toegang heeft, welke informatie u ontvangt en waar u wel of niet kunt reizen, op basis van uw kredietwaardigheid.

Voorstanders van de grote reset-agenda, zoals Prins Charles , John Kerry en Justin Trudeau , zeggen dat de pandemie een gouden kans biedt om “beter terug te bouwen” door de wereldeconomie te resetten onder een nieuw sociaal contract.

Maar in plaats van een mandaat van het volk te zijn als reactie op de coronaviruscrisis, werd de grote reset-agenda jaren geleden bedacht door niet-gekozen bureaucraten als een manier om een ​​nieuwe vorm van 'stakeholderkapitalisme' te introduceren en tegelijkertijd een nieuw kader te creëren. voor mondiaal bestuur.

“Ik weet dat ergens alles wat ik doe, denk en droom, wordt vastgelegd. Ik hoop alleen dat niemand het tegen mij zal gebruiken ”- WEF

Het WEF voorziet een toekomst waarin wij, de mensen, niets bezitten, en we leven allemaal in een " burgergerichte verzorgingsstaat ", terwijl regeringen en "belanghebbenden" de productiemiddelen bezitten en controleren.

Een blogpost uit 2016 vat kort samen wat het WEF voor het jaar 2030 voor ogen heeft:

“Af en toe irriteer ik me aan het feit dat ik geen echte privacy heb. Nergens waar ik heen kan gaan en niet geregistreerd staan. Ik weet dat ergens alles wat ik doe, denk en droom, wordt vastgelegd. Ik hoop alleen dat niemand het tegen mij zal gebruiken. "

Er wordt niet veel over vrijheid gesproken in de geweldige reset- discussies van het WEF .

In plaats daarvan bieden ze een utopie van meer gelijkheid, inclusiviteit en welvaart door persoonlijk eigendom, privacy en vrijheid op te offeren - de grondslagen van constitutionele republieken.

Hielke Roos

emmel vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Totalitaire sociale controle is niet de remedie voor welke crisis dan ook'
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: