De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 De oorlog tegen Cafe's wordt gevoerd om u mond dood te houden.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

De oorlog tegen Cafe's wordt gevoerd om u mond dood te houden. Empty
BerichtOnderwerp: De oorlog tegen Cafe's wordt gevoerd om u mond dood te houden.   De oorlog tegen Cafe's wordt gevoerd om u mond dood te houden. Emptyvr apr 23, 2021 1:07 am

Waarom voert deze regering oorlog tegen cafes terwijl de horeca vorig jaar verantwoordelijk was voor minder dan 3% van de Covid-infecties? Het is verleidelijk om te concluderen dat de SAGE-types niet bang zijn dat pubs mogelijke transmissievectoren zijn, (U zou gezamelijk uw ongenoegen kunnen uitspreken tegen dit beleid! Of, erger nog, dat het plaatsen zijn waar mensen het lef hebben om zich te amuseren.

Bij het begin van deze crisis besloot de regering dat ze bevoegd was om een ​​onderscheid te maken tussen de activiteiten die essentieel zijn en die niet. Deze laatsten zijn bijgevolg geschrapt van de lijst van wat is toegestaan. Anders gezegd, het heeft het recht op zich genomen om te beslissen wat als werk telt en wat als louter "spelen" geldt.

Maar het is niet duidelijk dat een dergelijk onderscheid bestaat, en als dat het geval is, betekent dit niet dat we werk boven spelen moeten stellen, zelfs niet in een pandemie. Aristoteles beweerde dat het "eerste principe van activiteit vrije tijd is": dat we werken om te spelen; dat spelen een waardevollere bezigheid is dan werken, omdat het iets is dat op zichzelf wordt gedaan. Het vulgaire utilitarisme dat de pandemische reactie van SAGE heeft gevormd, is een grove zuivering van ons begrip van de menselijke ziel. Niet alles wat we als mens waardevol doen,

Cafe's zijn belangrijk om redenen die verder gaan dan de economie van de horeca, hoe belangrijk die ook zijn. Ze zijn belangrijk omdat het speeltuinen zijn voor volwassenen. Ze zijn belangrijk omdat ze ons eraan herinneren dat niet alles afgestemd hoeft te zijn op de puriteinse veronderstelling dat we alleen werken om op te staan ​​en dezelfde dag te herhalen.

En ze zijn belangrijk omdat ze hun eigen interne sociale grammatica hebben, een die van generatie op generatie is doorgegeven. De pub heeft zijn eigen set protocollen (de "ronde") en zijn eigen systemen voor interne conflictoplossing ("laten we dit naar buiten nemen").

Het is in de Cafes dat mensen samenzwering tegen een regeringsverhaal kunnen fluisteren. En samenzweringen vereisen altijd dat gelijkgestemden mogen samenkomen. Het is onder het genot van een drankje dat de miljonair en de bedelaar samen kunnen komen en aantekeningen kunnen vergelijken.

Ik ben er van overtuigd dat het oorlog tegen ons is begonnen. ze zijn een ​​politiestaat op te bouwen mensen zo als U en ik hebben een afwijkende mening en die is al bijna de kop in gedrukt!

Hielke Roos

emmel vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
De oorlog tegen Cafe's wordt gevoerd om u mond dood te houden.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: