De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 

 Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika'

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika' Empty
BerichtOnderwerp: Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika'   Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika' Emptyzo feb 28, 2021 9:28 pm

De heer Pitt beschrijft hoe de hele tv- en filmindustrie draait om een ​​cultuur van het verzorgen van kinderen voor kinderhandelnetwerken die zich uitstrekken over de Verenigde Staten en daarbuiten, tot in de hogere regionen van het politieke spectrum en de maatschappelijke hiërarchie: "Je denkt dat Hollywood gaat over films maken? Dat is maar een bijproduct: het gaat om geld, en nog belangrijker, macht en controle. '' De mensen die Hollywood runnen, runnen ook Amerika, en het grootste deel van de wereld, en ze geven niets om films. '
Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika' Brattt10
"Je hebt toch gehoord van de Illuminati? De geheime genootschappen, de politici, de bankiers en de media - zij zijn degenen die deze pedofiele kringen runnen, en zij zijn degenen die de wereld besturen, en het gaat allemaal terug naar Hollywood. "" Kinderen willen in films spelen, of moet ik zeggen; ouders willen dat hun kinderen in films spelen, en ze zullen er alles aan doen om ze beroemd te maken "

Toen hem werd gevraagd wie deze 'Hollywood-spelers' zijn, aarzelde Pitt om namen te noemen, zeggende: 'Ik kom uit het land van de gratis en gemakkelijke rechtszaak', maar zei dat hij er vertrouwen in had dat deze kindermisbruikers op hoog niveau binnenkort gerechtigheid zullen zien. : "De media zullen nooit de waarheid onthullen aangezien ze er deel van uitmaken. Het zijn de onafhankelijke media die dit zullen onthullen."

"Het internet is iets geweldigs en de vrije stroom van informatie brengt het nu allemaal naar de oppervlakte." "Ze verliezen hun greep op het Amerikaanse volk en de mensen overal, en ze weten het." "Het is gewoon een kwestie van. van tijd voordat het allemaal naar buiten komt. "

Brad Pitt heeft een rotsachtig verleden achter de rug bij geheime genootschappen, nadat een gelekte video van zijn ex-vrouw Angelina Jolie, waarin ze de Hollywood Illuminati-rituelen besprak, viraal ging.

https://steemit.com/pedocracy/@alchemy20/brad-pitt-elite-hollywood-pedophiles-control-america?

Ruby vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Brad Pitt: 'Elite Hollywood-pedofielen controleren Amerika'
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Doorlopend Nieuws-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: