De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden! Empty
BerichtOnderwerp: Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden!   Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden! Emptyza feb 13, 2021 3:55 am

Op basis van de jongste peilingen lijkt het waarschijnlijk dat de VVD van Rutte hier weer de leiding in gaat nemen, omdat deze virtueel verreweg de grootste partij lijkt te gaan worden
Als dit gebeurt en Rutte voert de agenda van klaus Schwab uit build Back better samen met D66, GroenLinks, CU, PVDA, CDA krijgen we een socialistische samenleven met een vette vleug bedrijfs marxsisme.

Alleen Forum voor Democratie heeft duidelijke stand punten. U zegt maar de PVV is er ook nog? Ik stem mijn leven al op de PVV maar de partij van Wilders laat mij niet zien dat ze een werkelijk stand punt in nemen. Wilders swabbert door de 2 kamer heen. Neemt geen keihard standpunt in. Ik wil niet dat mijn stem verloren gaat ik stem dan over 4 jaar wel weer PVV.

We moeten ze stoppen. Ze zijn alles aan het vernietigen. Het doel een totaal geregelde wereld door een hand vol Elite en zwakzinnigen.
Uw stem doet er niet toe zij hebben uw leven al bepaald The Great Reset zegt ons er genoeg over.
Zoals u weet zal Covid niet verdwijnen ook niet na 2 prikken.

We blijven nog jaren lopen met een mondkapje en als U weet wat voor plannen de Great Reset met zich mee brengt! Ik heb daar genoeg over geschreven en u gewaarschuwd als ze deze agenda er door drukken zal na 17 maart er opzeker een verplichte vaccinatie komen. Ik roep U op stem 17 maart FVD doet u het niet dan kiest U veel een Hel op Aarde die door extreme Linkse idioten zal worden gehandhaaft en gerund.

Geen van de Linkse partijen en het CDA en VVD is een oplossing ze gaan dan ook nog eens de Green deal er door heen drukken
En als U wist wat voor plannen dat met zich mee brengt. Bill Gates opperde al Covid is een drama voor de wereld maar wat ons te wachten staat met het millieu is nog veel erger. En let maar op dat gaan ze ook uitbuiten en overdrijven dat we voor een wereld natuur ramp staan.

We gaan naar een wereld waarin we langzaam gedwongen worden te leven zo als zij dat eisen,
Met staats TV staat cafe's en restaurant's gerund door de overheid en U mag uw goederen alleen online bestellen. Een auto zal een luxe zijn en mag u er in rijden zal dat alleen op bepaalde uren en dagen zijn.
Want alles voor het klimaat. Zelfs in het Bos wandelen zal alleen met een covid pas mogen en op aanvraag.

Lees dit : Maar over slechts een paar jaren past dezelfde beschrijving in een andere wereldwijde crisis: klimaatverandering. Hoe vreselijk deze pandemie ook is, de klimaatverandering kan erger zijn.

https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t447-na-covid-19-2023-gaat-bill-gates-en-klaus-schwab-de-klimaat-hoax-inzetten-en-dan-word-het-nog-veel-duisterder

Stem Nederland terug: ons programma voor Nederland! FVD houdt koers, presenteert agenda voor Nederland.
FVD houdt koers. Het vanmiddag gepresenteerde concept-programma Stem Nederland terug ademt het oorspronkelijke FVD-gevoel en zet duidelijk in op de belangrijkste thema’s van deze tijd. Dat betekent:

Herstel van de democratie door invoering bindende referenda.


Strikt immigratiebeleid, met remigratie voor nieuwkomers die niet willen of kunnen integreren.

Een streep door de zinloze en peperdure klimaatplannen.

Soevereiniteit terug van Brussel naar Nederland: een intelligente uittreding uit de Europese Unie.

Vrijheid: meer aandacht voor privacy, geen lockdowns, vrijheid van meningsuiting, een vuist tegen censuur op sociale media.

Het program maakt ruim baan voor de hardwerkende Nederlander:
lagere belastingen over de hele linie, aandacht voor MKB en ZZP, eerlijk beleid voor boeren. We maken een einde aan de lockdown: Nederland gaat weer open en terug naar normaal.

Thierry Baudet: “Met dit gedetailleerde, doordachte program bouwt Forum voor Democratie door. De kartelpartijen willen allen ongeveer hetzelfde: meer immigratie, meer klimaatlasten, meer Brussel. Wij presenteren het alternatief.

Onze visie wijkt fundamenteel af van die van de gevestigde orde: bij ons komt Nederland weer op de eerste plaats. Op 17 maart is het woord aan de kiezer. Stem Nederland terug!”

Link naar FVD: https://www.fvd.nl/standpunten

Alstublieft gebruik Uw verstand
U zag wat er nu in Amerika onder Biden gebeurt de verkiezingen zijn vervalst. Ik wil u ook mee geven let goed op tijdens onze verkiezingen. De stem machines zijn niet te vertrouwen. Rutte is zelfverzekerd 43 zetels zal halen. Ja als we de Stem computers van George Soros gaan gebruiken heeft de VVD bij voorbaat al gewonnen.

Link : https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t343-george-soros-is-wel-de-eigenaar-van-alle-smartmatics-stem-machines-in-amerika-en-de-eu?highlight=GEORGE+SOROS

Ik schrijf al jaren over The great reset dat kan u ook zien op dit Forum. Mijn tijd van waarschuwen zit er op het is Nu aan U! Wilt u een toekomst voor uw kinderen? Een toekomst voor iedereen dan smeek ik U stem Forum voor democratie zoniet bereid U voor op leven in een Hel.
Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden! Gevang10
Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Kiest U op 17 maart voor Slavernij of de Vrijheid? Er is maar een politieke partij die ons kan redden!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Nieuws afgelopen week-
Ga naar: