De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

george Soros - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Empty
BerichtOnderwerp: Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's.   george Soros - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Emptyza nov 03, 2018 7:45 am

Als u zich afvraagt waarom zijn de kranten op de hand van Mark Rutte en andere Europeese leiders?
George Soros en Bill gates hebben de laatste 15 jaar lang alle media opgekocht en of de journalisten en media eigenaren omgekocht. Ze zijn daarna vervangen door propaganda Journalisten (marxsiten) die allemaal werden opgeleid in de George Soros Instituten. Dit voor de Grote Reset!
george Soros - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Fake10

Alle kranten zijn in bezit van George Soro's. Alles wat U leest in de media word dus geregeld door een team van George Soro's
Soros die bijna alle kranten en de TV media in Europa en een deel van Amerika bezit. Het gaat allemaal schuil in de Bellingcat (groep) Dus ook faceboek en Twitter etc. Zelfs CCN en Aljazeera. Dus U leest niet de waarheid maar in elkaar gezet nieuws. Zoals over verkiezingen, polls etc etc.

De 39-jarige oprichter van Bellingcat, een onderzoekswebsite het bekende (fact checker) kreeg geldelijke steun van George Soros.
Het zou voor Eliot Higgins misschien heel anders zijn gelopen als zijn studie gelijke tred had gehouden met de technologie."We krijgen veel van ons geld van donateurs zoals de Open Society Foundation [de internationale subsidie-instelling die wordt gefinancierd door miljardair George Soros] en we halen ook ongeveer 50% van onze inkomsten uit workshops die we aanbieden."

Link: https://www.theguardian.com/media/2018/sep/30/bellingcat-eliot-higgins-exposed-novichok-russian-spy-anatoliy-chepiga

Ze maken allemaal propagande voor de Great Reset.
Valt het u niet keer op keer op dat polls waar duidelijk voor een nee is gekozen later in een ja word uitgelegt. Alles hoort bij het plan van de Nieuwe Wereld Orde, De Grote Reset. Built back better.

Google en kijk wie de aandeel houders van Bellingcat zijn.
Google welke kranten door bellingcat in Europa zijn over genomen. De waarheid is zo te vinden. Mij hoeft U niet te geloven. Maar Google dan alsjeblieft.
george Soros - Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's. Funded10
Soros opende overal Bellincat kantoren in Europa om straks fake news te verspreiden over een Covid Virus en zal het Marrakesh akkoord gaan misbruiken.
Soros wilde ook dat nederland het verdrag tekent het is hem gelukt en nu tracht hij via de media het Volk te beinvloeden en belooft U een nieuwe wereld van Socialisme. Nu aan U de keus.

Ook een manier om de boel lekker om te draaien! Of naar je hand te zetten! Of juist U willen laten geloven dat George Soro's de regeringen op leugens willen betrappen? Welk belang heeft George Soros bij dit? Juist om zijn komende Great Reset te waarborgen en leugens in de kranten te zetten.

Zelfde deed hij met de stem machines in 2017 Amerika en die stem machines gaan ze nu straks ook gebruiken in Nederland met de verkiezingen! Daarom zette Soros in Europa 10.000 kantoren op. (Amerika werd daar al het slachtoffer van! (Obama) George Soro's is staats vijand nummer 1 van de wereld! Daarna komt Bill Gates zijn trouwe makker in dit Great Reset complot!
Soros zijn website : https://socialmediadna.nl/bellingcat-wij-laten-zien-hoe-regeri..


Opzettelijk nieuws lekken om in 2022 een oorlog met Rusland uit te lokken of in een kwaad dag licht te stellen.

Met zijn onderzoeksteam - website Bellingcat maakte hij al wereldnieuws, onder de naam ... Open Society Foundation.

Bron: Bedrijfs Socialisme cq marxsisme - communisme met een vleugje democratie!
Link : https://www.opensocietyfoundations.org/

U bent dus gewaarschuwd Soros zal niet rusten voor dat hij de massa immigratie Marrakesh pact in het geheel gerealiseerd heeft. Verdun de plaatselijke bevolking van een land door immigratie. Maakt niet uit of er criminelen tussen zitten. Stemmen zonder handtekeningen mogen worden geaccepteerd! en de weerstand zal minder zijn en of gebroken. En zo zal de Great Reset met Klaus Swab worden verwezelijkt.Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Bellingcat media en bijna alle kranten inclusief de regering zijn in handen van George Soro's.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Hoogte punten deze website-
Ga naar: