De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa. Empty
BerichtOnderwerp: Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa.   Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa. Emptydi okt 12, 2021 12:53 pm

Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa, Japan, China en elders. Dit zou op niet al te lange termijn moeten leiden tot de bevrijding van de Verenigde Staten. Europa zal vallen de Regering leiders in de EU trachten ons nog in een socialistische slaven maatschappij te drukken. Maar het plan gaat mislukken vele arrestatie's staatshoofden en in de farmaci zal niet uitblijven!

Dit speelt er op dit moment volgens insiders.

De meest wereldschokkende gebeurtenis waren de schoten die door het Wit-Russische leger werden afgevuurd op het Poolse leger aan de grens van de twee landen. Hier zijn enkele nieuwscitaten die dit beschrijven:
Anna Michalska, een woordvoerder van de Poolse grenswacht, zei dat Wit-Russische troepen donderdag schoten hebben gelost op Poolse troepen over de oostgrens van de Europese Unie... Het gebied langs de grens is beperkt als onderdeel van de noodtoestand die Polen begin september heeft opgelegd. De door Moskou gesteunde regering van Wit-Rusland organiseert en moedigt mensen aan om EU-grondgebied te betreden als een onderdeel van een "hybride oorlog" als vergelding voor westerse sancties tegen de autoritaire regering in Minsk.

https://abcnews.go.com/International/wireStory/belarus-forces-open-fire-polish-troops-border-80475689

Dit is een zet van Russische patriottroepen om het vacuüm te vullen dat is ontstaan ​​door de val van Angela Hitler en haar nazi-Europese Unie, zeggen de Russische FSB en andere bronnen. Het is een vergelding voor de nazi-omverwerping van het Russische spirituele hartland van de Oekraïne en talloze andere misbruiken tegen het Russische volk, zeggen de bronnen.

Vergis je niet, want Russisch gelieerde strijdkrachten om opzettelijk wapens af te vuren tegen een NAVO-land staat gelijk aan een formele oorlogsverklaring. Dit is mogelijk omdat het Amerikaanse leger niet tegen Rusland gaat vechten om de fascistische krachten die de EU controleren, te beschermen.

Een openbaar teken hiervan is te zien in dit nieuws:

Het ministerie van Justitie en de FBI onderzoeken een groep van zeven Amerikaanse strijders op grond van het federale oorlogsmisdadenstatuut voor oorlogsmisdaden [in de Oekraïne] … niemand, zeggen experts, is ooit vervolgd, laat staan ​​veroordeeld, onder de Amerikaanse oorlogsmisdaden Handeling.

https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/craig-lang-ukraine-war-crimes-alleged

Zonder steun van de VS zullen de continentale Europese landen (niet het VK) geen andere keuze hebben dan Rusland te accepteren als hun nieuwe beschermer. Rusland is van plan gebruik te maken van de 47 leden tellende Raad van Europa,

https://www.coe.int/en/web/portal  -de leidende mensenrechtenorganisatie van het continent- als basis voor een nieuwe organisatie ter vervanging van de EU, zeggen Russische en MI6-bronnen.

Er zijn nog veel meer tekenen dat de EU aan het instorten is.
Zo wordt er nu openlijk gesproken over een vertrek van Polen uit de EU of Polexit, nadat Poolse rechtbanken hadden verklaard boven de EU te staan. In het bijzonder - in een overwinning voor de democratie - oordeelde het Poolse Constitutionele Tribunaal dat de belangrijkste artikelen van een van de belangrijkste verdragen van de EU onverenigbaar waren met de Poolse wet.

Een ander groot teken dat de EU aan het instorten is, is de bijna gelijktijdige val van regeringen in Oostenrijk en Tsjechië. In iets dat rechtstreeks uit Hollywood komt, werd de  Tsjechische president Milos Zeman naar een ziekenhuis gebracht nadat de ANO-partij van premier  Andrej Babiš de verkiezingen daar had verloren. Het Pandora Papers-onderzoek onthulde dat Babis in 2009 in het geheim 22 miljoen dollar via offshorebedrijven had overgemaakt om een ​​landgoed aan de Franse Rivièra te kopen voordat hij de politiek inging. Zeman werd zeker in het ziekenhuis geplaatst om de installatie van een nieuwe regering die deze criminele transacties zou onderzoeken, uit te stellen.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58863671

Ook in Oostenrijk is  bondskanselier Sebastian Kurz afgetreden vanwege een corruptieschandaal.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Wat deze naties gemeen hebben, is dat ze deel uitmaakten van het Autro-Hongaarse rijk. Vergeet niet dat het op de allereerste Davos World Economic Forum-bijeenkomst was dat Oostenrijks-Hongaars keizer zou worden en de Habsburgse familie-erfgenaam Otto von Habsburg Klaus Rothschild (Schwab) introduceerde als zijn frontman. Schwab is de man achter de “geweldige reset” en de neppandemie.

Het zal niet lang meer duren voordat Rothschild handlanger Emmanuelle Macron de volgende dominosteen wordt die valt, beloven Franse patriotten. De guillotine is uitgevonden voor mensen zoals hij.

Interessant in dit verband is dat de EU de handelsbesprekingen met Australië heeft afgeblazen; naar verluidt omdat ze geen onderzeeërs en helikopters meer van hen kopen. In werkelijkheid betekent het dat de Rothschilds nu ook Australië verliezen.

https://www.abc.net.au/news/2021-10-09/us-to-sell-12-attack-helikopters-to-australia-aukus-/100526744

Hier is een van de vele tekenen dat ook de Canadezen wakker worden.

https://www.bitchute.com/video/iMsoOkCTAc4z/

De dagen van Justin Castro zijn zeker geteld.

Oké, laten we nu eens kijken naar de situatie in de VS. Hier zien we een openlijke opstand in de vorm van pilotenaanvallen, een militaire verhuizing naar het Facebook-hoofdkwartier en nog veel meer.

Wat mensen zich echter nog steeds moeten realiseren, is dat Donald Trump niet de man is om de VS terug te leiden naar democratie en onafhankelijkheid. Onthoud dat open source-informatie in plaatsen zoals Forbes en de Wall Street Journal laat zien dat hij werd gered door de Rothschilds elke keer dat hij als zakenman failliet ging.

Generaal Michael Flynn heeft gezegd dat het Amerikaanse leger Trump een kans heeft geboden om de gestolen verkiezingen van 2020 ongedaan te maken en dat Trump hen heeft verraden door te weigeren. Om deze reden stuurde de White Dragon Society vorige week een vertegenwoordiger om Flynn persoonlijk te ontmoeten. Het idee was om Flynn de baan van interim-president van de VS aan te bieden na het formele faillissement van de USA Corporation. Volgens dit Dragon-familielid is Michael Flynn... dit kan ik niet met 100% bevestigen maar er zijn geruchten over!

Later hier meer over.

Nog even dit: mijn columns zijn altijd gratis te lezen. Wil je me steunen (dank je wel!), dan kan hier– te gek!
Link: Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer.
En Hugo zal me niet steunen dus ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Zo kan ik nieuws blijven verspreiden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Evenementen ontvouwen zich nu in een razendsnel tempo met enorme veranderingen in Europa.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Opmerkelijke zaken die gebeuren in de wereld.-
Ga naar: