De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 

 World Economic Forum we hebben een 'vac..pas' nodig om Europa weer in beweging te krijgen.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

World Economic Forum  we hebben een 'vac..pas' nodig om Europa weer in beweging te krijgen.  Empty
BerichtOnderwerp: World Economic Forum we hebben een 'vac..pas' nodig om Europa weer in beweging te krijgen.    World Economic Forum  we hebben een 'vac..pas' nodig om Europa weer in beweging te krijgen.  Emptydi sep 14, 2021 4:32 pm

Nu overal in Europa coronavirusvaccinatieprogramma's aan de gang maar een vaccin zal de impact van de pandemie op ons leven niet van de ene op de andere dag verminderen. We zullen eerst nog maanden moeten wachten voordat nieuwe goedgekeurde vaccins de meerderheid van de mensen heeft bereiken. De greep van het virus zal uiteindelijk losser worden, maar het zal de wereld nog niet loslaten.

Nu verschillende vaccins zijn goedgekeurd, is er nu gesproken over hoe we ons dagelijks leven zullen leiden naarmate het coronavirus-tijdperk ten einde loopt en een soort gevoel van normaliteit begint.

Hoe heeft de COVID-19-pandemie ons leven wereldwijd veranderd?
In veel landen in Europa en over de hele wereld hebben pandemiegerelateerde beperkingen ertoe geleid dat het vermogen om vrij te bewegen ernstig is belemmerd. Passagiers die internationale grenzen overschrijden, hebben bijvoorbeeld te maken gehad met lange gedwongen quarantaineperiodes, hetzij bij aankomst op hun bestemming of bij terugkeer, of beide.

Het is te hopen dat ongekende massale vaccinatieprogramma's deze beperkingen uiteindelijk ter discussie zullen stellen, maar in de tussentijd biedt de keuze om al dan niet te vaccineren een toegangsbewijs tot vrijheid of verlengt de kwelling van de lockdown.

Digitale gezondheidspaspoorten kunnen bijdragen aan het langetermijnbeheer van de COVID-19-pandemie.
Ze stellen echter essentiële vragen voor de bescherming van gegevensprivacy en mensenrechten.
Immuniteitspaspoorten" zijn een concept dat al vroeg in de pandemie werd geopperd om mensen die verondersteld werden immuun te zijn voor COVID-19 vrij te laten circuleren in de samenleving. Met de komst van een vaccin is het idee verder geëvolueerd om immuniteit te omvatten door middel van een bewijs van vaccinatie.

De officiële berichtgeving over de geldigheid van deze zogenaamde "digitale gezondheidspaspoorten" - of "vaccinpaspoorten" zoals ze bekend worden - is momenteel echter een beetje verwarrend.
Tijdens een WHO-persbriefing in Kopenhagen op 4 december 2020 bevestigde Dr. Catherine Smallwood, Senior Emergency Officer bij WHO Europa, de huidige richtlijnen van het lichaam over "immuniteitspaspoorten".

De luchtvaartindustrie is zwaar getroffen, ondanks het feit dat luchtvaartmaatschappijen passagiers aanmoedigen dat vliegen straks veilig is met nieuwe procedures.
De WHO tekende, paradoxaal genoeg, in oktober een overeenkomst met Estland om samen te werken aan de ontwikkeling van een digitaal vaccinatiecertificaat - of een "slimme gele kaart" Het idee erachter is om de pleidooien voor vaccins te versterken, eerlijke toegang ertoe te verzekeren en uiteindelijk een einde te maken aan pandemische beperkingen door actief verworven immuniteit.

Vaccinatiepaspoort voor de reizigers.

We onderzoeken het gebruik van technologie in deze COVID-19-reactie zeer nauwkeurig en een daarvan is hoe we met de lidstaten kunnen werken aan een zogenaamd e-vaccinatiecertificaat, een elektronische vaccincertificaat," zei Dr Siddhartha Sankar Datta, Smallwood's collega, tijdens een persconferentie.

Desalniettemin worden vaccinpaspoorten al een mainstream idee.
Zo was de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas eind november een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die publiekelijk aankondigde in de toekomst alleen gevaccineerde passagiers aan boord van haar vluchten toe te laten.

Om dit te vergemakkelijken, en om medische dossiers te authenticeren, zijn technologiebedrijven al begonnen te kijken naar digitale gezondheidspaspoorten als het antwoord. Maar hoe veilig zijn ze?

Coronavirus: Turkse stad installeert 'maskercamera's' bij bushaltes om gezichtsbedekking te promoten
Een coronavirusvaccin 'betekent niet nul COVID', waarschuwt de WHO!
De fundamentele uitdaging ligt echt rond gezondheidsgegevens en hoe laat je mensen hun gegevens controleren en beheren op een manier die hun privacy handhaaft.

Hoewel digitale gezondheidspaspoorten beweren veel van de problemen rond de bewegingsvrijheid als gevolg van de pandemie op te lossen, zijn er mensen die legitieme zorgen uiten over het potentieel voor misbruik van persoonlijke vrijheden en privacy.

De Universiteit van Exeter in het VK heeft op 3 december een rapport gepubliceerd over de impact van digitale gezondheidspaspoorten op de mensenrechten zoals vastgelegd in de wet.
Digitale gezondheidspaspoorten kunnen bijdragen aan het langetermijnbeheer van de COVID-19-pandemie", vertelde Ana Beduschi ze stellen echter essentiële vragen voor de bescherming van gegevensprivacy en mensenrechten."

Om u een voorbeeld te geven, stel u voor dat de openbare autoriteiten zouden eisen dat iedereen routinematig zijn gezondheidsstatus laat zien - bijvoorbeeld COVID-19-testresultaten of vaccinatiegegevens - om toegang te krijgen tot openbare en privéruimten, zoals restaurants, kerken of openbaar vervoer.

Dat kan dan alleen op basis van hun gezondheidstoestand dat mensen zich vrij kunnen bewegen - dat zou het geval zijn voor degenen die negatief zouden hebben getest op COVID-19 of zouden zijn gevaccineerd.

Anderen zouden daarentegen niet mogen reizen en geen toegang krijgen tot specifieke plaatsen, waaronder kerken, sportlocaties en andere vergaderruimten.

Ongetwijfeld kunnen dergelijke maatregelen de vrijheden behouden van degenen die de ziekte niet hebben of zijn ingeënt", betoogde ze. "Als sommige mensen echter geen toegang hebben tot COVID-19-tests of vaccins, of deze zich niet kunnen veroorloven, zullen ze hun gezondheidsstatus niet kunnen bewijzen, en dus zullen hun vrijheden de facto worden beperkt het is dan niet anders.

Maar als het gaat om het delen van persoonlijke medische dossiers met derden, is de kwestie van gegevensbescherming ook van groot belang voor het ethische debat.

Zelfs als individuen ermee instemmen dat hun gezondheidsgegevens worden verzameld, opgeslagen en verwerkt met het oog op het gebruik van een digitaal gezondheidspaspoort, zouden aanbieders nog steeds standaard gegevensbescherming in het ontwerp van deze technologieën moeten inbouwen", legt Beduschi uit.

Waar staan ​​Europese landen?

IJsland stopte met het gebruik van de term "vaccinpaspoort" en werd eind januari het eerste Europese land dat vaccincertificaten uitgaf.

Een paar maanden voordat het toeristenseizoen begint, is Griekenland een van de eerste landen in de Europese Unie die digitale COVID-19-vaccinatiecertificaten uitgeeft.

Griekenland geeft COVID-vaccincertificaten uit aan degenen die beide doses hebben gehad
"De Griekse premier, Kyriakos Mitsotakis, heeft ons voorstel al op Europees niveau ingediend, namelijk om het certificaat te gebruiken als een hulpmiddel om te vergemakkelijken, uiteraard niet als een hulpmiddel om te discrimineren", voegde hij eraan toe.

"Het voorstel richt zich op grensovergangen", schetste hij. "We stellen voor dat wanneer je de grens overgaat om naar een ander land te gaan, je natuurlijk de mogelijkheid hebt om een ​​test te doen en in quarantaine te gaan, maar ook, als je bent ingeënt, de mogelijkheid hebt om gemakkelijk de grens over te steken.

Een soort snelle rijstrook binnen de luchthavens, als men is gevaccineerd, om de mogelijkheid te hebben om naar een andere rijstrook te gaan dan degenen die niet zijn gevaccineerd.''
Landen die momenteel vaccincertificaten uitgeven of vereisen om hun grenzen te overschrijden, zijn onder meer Cyprus, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Estland, Hongarije, Italië, Polen, Portugal, Slowakije, Spanje en Zweden.

Andere landen hebben gezegd dat ze de optie van iets soortgelijks kunnen overwegen, waaronder het VK, waar premier Boris Johnson een herziening van het gebruik van vaccinpaspoorten heeft beloofd.
Maar hij benadrukte ook het feit dat er "diepe en complexe problemen" waren om te overwegen, en bestempelde hij het begrip coronavirusstatuscertificaten als een "nieuwigheid".

Hoewel sommige regeringen graag vaccincertificering willen invoeren, zeggen onder meer Frankrijk, België, Duitsland en Nederland dat het te vroeg is om paspoorten te overwegen we moeten dit langzaam invoeren

Er wordt vooruitgang geboekt
Misschien vooruitlopend op de hierboven genoemde ethische rode vlaggen, is een innovatief digitaal project al uit de startblokken voor het veilig delen van medische dossiers - de CommonPass-app.

De in Zwitserland gevestigde non-profitorganisatie, die al zijn sporen had verdiend met andere gezondheidsapps, creëerde CommonPass als onderdeel van haar scope "om digitale hulpmiddelen te bouwen voor het algemeen belang".

Hoewel de app, die gratis is en compatibel is met alle mobiele telefoonplatforms, is gericht op het vergemakkelijken van reizen over de hele wereld tijdens de pandemie, is de bestaansreden ervan het veilig delen en beschermen van volksgezondheidsinformatie te vergemakkelijken.

Commons-project
Met de CommonPass-app kunnen passagiers gegevens van COVID-tests en vaccins veilig delen met autoriteiten. Commons-project. We zien geen reisprobleem. We zien een probleem met gezondheidsgegevens en het heeft een executie in reizen en luchtvaart", zei Crampton. "De fundamentele uitdaging ligt echt rond gezondheidsgegevens en hoe laat je mensen hun gegevens controleren en beheren op een manier die hun privacy behoudt".

CommonPass wordt momenteel uitgerold door vijf grote luchtvaartmaatschappijen op geselecteerde routes die met succes zijn uitgeprobeerd op Cathay Pacific-vluchten tussen Singapore en Hong Kong en door United Airlines tussen Londen en New York.

"Wat CommonPass doet, is u in staat stellen persoonlijke gezondheidsinformatie, met name COVID-tests en vaccinatiestatus, van gecertificeerde laboratoria en vaccinatiesites op een privacybeschermende manier te verzenden", voegde Crampton eraan toe.

Zodra de relevante resultaten en records zijn ingevoerd en aan alle toegangseisen voor de bestemming van de passagier is voldaan, maakt de app een QR-code aan die kan worden gescand door luchtvaartmaatschappijen en
grensfunctionarissen.

In het geval van CommonPass hebben we die gegevens niet echt. Die gegevens bevinden zich ofwel bij de gegevensprovider, dat is het laboratorium of de vaccinatiesite, of op de telefoon van de persoon. Er is geen centrale database. Er is geen aparte entiteit voor iemand om te hacken".

Internationale reizigers kunnen binnenkort COVID-19-vaccinatie nodig hebben, zegt Qantas-chef
Steeds meer Italianen aarzelen om het COVID-19-vaccin te nemen.

Hoewel het Commons-project zich voornamelijk bezighoudt met de beveiliging van persoonlijke gezondheidsgegevens, kijken industrieën die afhankelijk zijn van reizen die zijn gedecimeerd door de pandemie, met name de luchtvaart, naar apps zoals CommonPass als een middel om passagiers terug naar de lucht te brengen.

Zal de app, nu grote luchtvaartmaatschappijen interesse tonen, het gewenste effect hebben dat velen hopen en het internationale reizen weer op gang helpen brengen?

"Welke impact het zal hebben, is niet aan ons om te zeggen. We doen onze rol niet om op de een of andere manier te pleiten voor een quarantaine van drie dagen, zeven dagen, tien dagen. Welke tests moeten worden gebruikt enz. ' zei Crampton. "Wat we doen, is een platform bieden waarmee mensen die informatie kunnen verzamelen, beheren en delen".

Steun mijn site om web onderhoud en artikelen te kunnen blijven publiceren!
Doneer een paar euro Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer. Als ik alles zelf moet betalen lidmaatschap en onderhoud / design en nieuws brieven na leden verzenden vraagt de web designer ook al per jaar geld voor! Ik vraag U dus om een kleine bijdrage om zo het werk te blijven doen en de advertentie troep weg kopen. Ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Zo kan ik belangrijk nieuws blijven verspreiden.
Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
World Economic Forum we hebben een 'vac..pas' nodig om Europa weer in beweging te krijgen.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: De waarheid lees het!-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: