De Waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

De Waarheid

Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuPublicationsFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Taal Nazi’s
Deze website zit vol taal fouten. Ik heb 4 jaar lagere school volbracht 55 jaar geleden! Maar het valt allemaal te lezen!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Uitleg website
Beste lezer Het is niet mijn bedoeling om emoties op te wekken, of sensatie te zoeken, ik handel vanuit mijn kennis en mijn geweten, Ik kan niet anders dan eerlijk en gewetensvol de wereld informeren.

 

 EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP VOORZITTER 2DE KAMER

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 668
Join date : 15-08-18
Age : 59

EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP VOORZITTER 2DE KAMER Empty
BerichtOnderwerp: EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP VOORZITTER 2DE KAMER   EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP VOORZITTER 2DE KAMER Emptyvr sep 10, 2021 1:48 pm

Beste voorzitter,
Gisteren was daar dan de, reeds door PVV en FVD gevreesde dag, dat u zich definitief heeft gediskwalificeerd als voorzitter zonder partijagenda.

Uw werkelijk beschamende, en slappe hap, optreden t.o.v. democratisch verkozen volksvertegenwoordiger Gideon van Meijeren was even pijnlijk, als feitelijk onjuist, en een historische belediging van uw ambt.
Tot 3x toe werd het betoog van van Meijeren door u stilgelegd - lees: monddood gemaakt - omdat de zeer heftige strekking van zijn betoog u en de aanwezige kamerleden een wat onaangenaam gevoel bezorgden.
Volgens u en de overige zichtbaar huilende wolven in het Tweede Kamer bos, was de vergelijking van Gideon van Meijeren over corona en de tweede wereldoorlog van een zichtbare walgelijkheid, maar dan wel een walgelijkheid blijkbaar die in de gehele maatschappij speelt, gezien o.a. deze stukken in - naar uw linkse standaard - geaccepteerde MSM-spelers:
https://www.volkskrant.nl/.../waarom-toch-steeds-die.../
https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200408_00155612
https://nieuwlicht.eo.nl/.../coronacrisis-heeft...
https://www.ad.nl/.../coronabeperkingen-lijken-op-de.../
https://www.destentor.nl/.../waarom-toch-steeds-die.../
https://www.gelderlander.nl/.../coronacrisis.../

U ziet, mevrouw Bergkamp, de - volgens u en de kamer - extreem rechtse hersenspinsels van Gideon van Meijeren zijn in werkelijkheid maatschappelijk breed gedragen discussiepunten, waarin zelfs de zogenaamde geleerden de vergelijking tussen wo2 en corona in de basis van een feitelijke juistheid vinden getuigen, en zelfs begrijpen.
Ik begrijp dat het betoog van van Meijeren u een onaangenaam gevoel bezorgt, maar ligt aan de basis van dit gevoel niet gewoon een beginnend gevoel van schaamte over uw eigen rol in deze plandemie, een rol die misschien wel net zo afkeurend beoordeeld zal worden in time, als de rol van het zwijgende volk, de meewerkende artsen, de naasten verradende burgers en de toeleveranciers van het nazi-regime tijdens die inktzwarte dagen?

Hoe lang bepaalde personen hun menselijke en politiek correcte maskers ook op kunnen houden, op  enig moment beginnen er zich altijd scheuren te vertonen in die engelachtige gezichten, scheuren waar doorheen het bloedrood van hun ware duivelse gezicht even zichtbaar is als het potlood van die ietwat enge mannetjes in een lange regenjas.
U spreekt van Meijeren aan, meer nog maakt hem monddood, op een discussie die als de watersnood eerder dit jaar bijna niet meer te stoppen is, want steeds meer mensen beginnen in te zien dat wij in een staat van oorlog verkeren, een oorlog tegen de eigen overheid.

Het is niet alleen de vergelijking tussen corona en de tweede wereldoorlog, het is het steeds meer binnendringen van onze privésfeer, de opgelegde klimaatdictaten, de nog steeds niet afgehandelde dossiers betreffende Groningen en de toeslagenaffaire en de beschamende - fuck you all - vertoning die de formatie heet, die ervoor zorgt dat de meerderheid van Nederland is uitgekeken op uw nepparlement vol met liegende en bedriegende 'volksvertegenwoordigers.'
U verweet Gideon van Meijeren te spreken met grote woorden, maar had dat niet eerder moeten zijn met waarheidsgetrouwe woorden beste Vera, zoals deze holocaust overleefster zéér duidelijk uitlegt?
Link:https://youtu.be/vlGW_GhbFyU

Ik begrijp dat het - nu bewezen - failliet van het menselijk lerend vermogen een slag is in het gezicht van iedereen die dacht dat de massaal geslaakte uitroep 'dat nooit meer,' ook daadwerkelijk zou betekenen dat nooit meer.
Maar zie, ruim 75 jaar later staan wij weer op een tweesprong op de weg van het menselijk fatsoen, en andermaal blijken miljoenen mensen niets geleerd te hebben van de lessen uit onze geschiedenis, omdat zij geheel overtuigd weer het pad van uitsluiting, demonisering, verraad en machtswellust kiezen.
Ik zou als ik u was een paar stevige wandelschoenen aantrekken voorzitter, want als de geschiedenis ons nog iets geleerd heeft dan is het dat het pad van haat uiteindelijk altijd eindigt op de brokstukken van een nimmer houdbare ideologie.

Tekst: Michel Mulder
Steun mijn site om web onderhoud en artikelen te kunnen blijven publiceren!
Doneer een paar euro Ik wil graag dit werk door zetten maar het web onderhoud het kost het elk jaar weer meer. Als ik alles zelf moet betalen lidmaatschap en onderhoud / design en nieuws brieven na leden verzenden vraagt de web designer ook al per jaar geld voor! Ik vraag U dus om een kleine bijdrage om zo het werk te blijven doen en de advertentie troep weg kopen. Ik krijg geen ondersteuning voor het vertellen van de waarheid!
Klik link: https://www.whydonate.nl/fundraising/httpssoldaatvandewaarheidactieforumcom/nl

Zo kan ik belangrijk nieuws blijven verspreiden.
Hielke Roos

Ridgedigger vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
EEN HISTORISCH BESEF BRIEFJE AAN VERA BERGKAMP VOORZITTER 2DE KAMER
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De Waarheid :: Nieuws afgelopen week-
Ga naar: