De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Van Dissel gaat voor hoogspel en vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Van Dissel gaat voor hoogspel en vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen. Empty
BerichtOnderwerp: Van Dissel gaat voor hoogspel en vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen.   Van Dissel gaat voor hoogspel en vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen. Emptyvr jun 11, 2021 5:40 am

Dat ze Jaap van Dissel en een hoop anderen nog niet hebben opgepakt is omdat George Soros en Klaus Schwab samen met de Chinezen de dienst in Europa uit maken.
Het is in en in triest! En dan zie je allemaal foto jongeren in vreugde om dat ze geslaagd zijn ook al zo triest, want het diploma is in de toekomst een VODJE!

Het trieste is ook dat Jaap van Dissel en vele mede daders dat we naar een betere wereld gaan maar hem eerst moeten resetten terug naar in je blote kont niks nada geen bezittingen. Dat geld natuurlijk niet voor deze zwijnen. En helaas hebben dat ze met hun hebberigheid, waanideeën van een build back better wereld hun geld en de macht ze hun  dood vonnis zelf getekenen.

De leugens en onrechtmatigheden komen vroeg of laat aan het licht.
Kijk deze aflevering Tjerk de Haan legt u haarfijn uit wat er volledig ontbreekt aan alle maatregelen: namelijk elke schijn van een rechtstatelijk fundament


Ook zij zullen een Volkert tegen komen want zo als de bal nu ligt voor de mensheid werken zij mee aan een heel gevaarlijk dossier! En menig vader en moeder zal dit niet toelaten omwille van de kinderen! Ik hoop het niet maar zie de situatie gewoon heel nuchter!

En ja hoor hij ontkent dat het virus uit een lab komt!
Jaap van Dissel, de voorzitter van het Outbreak Management Team, geeft een uitgebreid interview aan De Telegraaf. Hij vertelt aan Pim Sedee over de gevaren van corona in de toekomst. En hij vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen.

Link: https://www.telegraaf.nl/video/976424029/hier-krijgt-het-coronavirus-kansen-op-nieuwe-vormen

Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede nog maar 32.191 ondertekeningen

Deze Petitie is een aanklacht van het Nederlandse Volk tegen Politici en het RIVM en OMT. We eisen nu een parlementair onderzoek. Het aantal ondertekeningen laat de ernst daarvan zien en geven hiermee het bevel aan de Tweede Kamer om onmiddelijk een parlementair commissie in te stellen!

Wij de Nederlandse burgers zijn de Regeerders van Nederland en eisen dat er naar het handelen van alle betrokkenen word gekeken. Dit wegens het schenden van mensenrechten en het vals voorlichten van de bevolking. Wij eisen dat het voormalige Regering en de gehele directieraad van het R.I.V.M plus het O.M.T onmiddellijk uit hun functies worden gezet voordat ze nog meer schade aan de maatschappij aanrichten.

Gebleken is ook dat de RIVM- en OMT-leden uit eigen winstbejag handelen of ze hebben andere motieven. Ab Osterhaus bekende in de media dat hij € 5,6 miljoen had verdiend dankzij het vaccinbedrijf Viroclinics. Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Jaap van Dissel en het Erasmus MC Department of Public Health Rotterdam zijn ook niet van onbesproken gedrag. Het mag nooit zo zijn dat dit soort mensen met o.a financiele belangen de regering aanbevelen.

Link om te teken: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/post?f=10&mode=newtopic

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Van Dissel gaat voor hoogspel en vindt dat de spelers van Oranje een coronavaccin moeten nemen.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: