De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Nostradamus voorspelde want nu gebeurt 465 jaar geleden al!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Nostradamus voorspelde  want nu gebeurt  465 jaar geleden al! Empty
BerichtOnderwerp: Nostradamus voorspelde want nu gebeurt 465 jaar geleden al!   Nostradamus voorspelde  want nu gebeurt  465 jaar geleden al! Emptydo jun 10, 2021 6:30 am

Wie al plannen had gemaakt, gelieve ze te herzien. lekker op vakantie gaan zal u niet meer echt mee maken
De Coronacrisis is nog lang niet voorbij. Althans, dat zou één van ‘s werelds beroemdste zieners, de Fransman Michel Nostradamus, zo’n 465 jaar geleden voorspeld hebben. Door de onzekere periode op het wereldtoneel maakt zijn gedachtegoed weer opgang. Maar wat staat ons dan nog te wachten?
Voor wie nog nooit van Nostradamus of zijn werk heeft gehoord: Michel Nostradamus was een Franse apotheker en astronoom die tijdens zijn leven duizenden zogenaamde kwatrijnen (verzen) schreef waarin hij de toekomst zou voorspellen.

Om die neer te pennen bracht Nostradamus zichzelf in trance om visioenen te krijgen. Hij mengde verschillende oliën met heet water en ademde die dampen in.

Sinds de publicatie van zijn verzen in ‘Les Prophéties’ in 1555 staat Nostradamus bekend als ‘akelig accurate’ waarzegger. Zijn voorspellingen lopen tot het jaartal 3797 en volgens zijn aanhangers zijn een groot aantal daarvan al uitgekomen. Nostradamus hield het ook niet bij andermans toekomst: hij voorspelde precies zijn eigen dood, op 2 juli 1566. Op de avond van 1 juli liet hij weten dat hij de volgende dag niet meer in leven zou zijn. De volgende morgen trof zijn gezin hem dood aan in zijn bed. Nog een merkwaardig detail: tijdens de opening van zijn graf in 1700 werd een opmerkelijk amulet gevonden op zijn skelet, met daarop het cijfer… 1700. Het zijn zulke schijnbaar onverklaarbare verhalen die de Nostradamus-mythe zo intrigerend maken.

Vaag en chaotisch
Om de voorspellingen van Nostradamus toch in perspectief te plaatsen: er zijn minstens evenveel verklaringen voor zijn voorspellingen als er Nostradamus-kenners zijn. Volgens experten zijn de kwatrijnen zo vaag en chaotisch geschreven, dat iedereen er zijn eigen waarheid in kan lezen. Zo zouden sommige verzen die nu worden geciteerd ook al tijdens voorgaande oorlogen zijn aangehaald. Maar wat zou ons dan nog te wachten kunnen staan? We nemen kwatrijnen 10 tot 72 onder de loep, waarvan de vervullingsdatum loopt tot 1 oktober 3554.

De Coronacrisis
De aanhangers van Nostradamus geloven dat hij de Coronacrisis voorspeld heeft in verschillende verzen. Zo schrijft hij in ‘Eeuw 2, Kwatrijn 6’: “Nabij de poorten en binnen twee steden. Er zullen twee plagen zijn die nog nooit zijn gezien. Hongersnood, mensen die door staal worden uitgedreven. Huilen om de grote onsterfelijke God voor verlichting.” Verder schreef hij over “De plaag, bliksem en hagel eind maart. In de zwakke lijsten, grote rampspoed door Amerika en Lombardije. Het vuur in het schip, de plaag en gevangenschap. Mercurius in Boogschutter, waarschuwing van Saturnus.”

De verwijzingen naar “de plaag en gevangenschap” zijn duidelijk, maar ook al het andere in deze passage zou volgens aanhangers overeenkomen. Ervan uitgaande dat “de zwakke lijsten” verwijzen naar zieken en doden, staan ​​Amerika en Italië (Lombardije is een regio in het noorden van het land) in de top drie van meest getroffen landen door corona, samen met Spanje. Bovendien kwam Mercurius binnen in Boogschutter in december 2019, toen de eerste gevallen van corona optraden, en verschoof Saturnus op 21 maart naar Waterman, precies toen New York in lockdown ging.

Nostradamus voorspelde  want nu gebeurt  465 jaar geleden al! Ogen11

De Derde Wereldoorlog
Volgens Nostradamus breekt de Derde wereldoorlog in de toekomst uit. Hij beschrijft in één van zijn verzen dat vooral Europa daarbij het strijdtoneel zal worden van een oorlog tegen de islam. Die oorlog wordt volgens de geschriften gruwelijker dan alle voorbije samen. De oorlog wordt ontketend door “de twee grootmachten”. Volgens zijn volgers zou Nostradamus trouwens geweten hebben dat het een chemische of kernoorlog wordt, maar wel de laatste oorlog van die omvang die onze wereld zal kennen.

Een conflict in het oosten zou escaleren. Turkije zou zich volgens de kwatrijnen verenigen met een groot aantal moslimlanden in het Midden-Oosten – met Iran op kop – en samen het Westen aanvallen. De paus zou tijdens die oorlog door de moslims vermoord worden “op zeven mijlen van de Rhone.”

Rusland zou in het begin neutraal blijven, maar ook zij zouden verwikkeld raken, en nucleaire en chemische aanvallen uitvoeren op Europa.
De oorlog zou 27 jaar duren, hoewel er vanaf 2028 een nieuwe leider orde op zaken zou stellen. “Hij zal manken en met een scheve staf lopen”, beschrijft Nostradamus hem. Als één derde van de wereldbevolking – zo’n twee miljard mensen – door al het geweld zou zijn uitgeroeid, zou Frankrijk als nieuwe wereldmacht opstaan, geflankeerd door Griekenland en Egypte. Hierna zal volgens de verzen een “gouden eeuw” aanbreken met vrede.

Hongersnood treft de wereld
De hongersnood in de wereld haalt al jarenlang het nieuws. Nostradamus beschreef het al in zijn verzen, en volgens hem wordt die situatie nog veel erger. In zijn kwatrijnen beschrijft hij immers dat er een grootschalige voedselcrisis op komst zou zijn, die de helft van de wereldbevolking zou treffen. Er zou een massale kindersterfte te wachten staan en volgens zijn voorspellingen zouden enkel de rijksten op deze planeet die hongersnood overleven.

Einde dierenleed
Er is ook goed nieuws: Nostradamus zou beweren dat de veeteelt aan zijn einde komt. Over enkele jaren al zouden er geen koeien, varkens, schapen, kippen of andere dieren meer gekweekt worden. Nostradamus schreef in zijn verzen dat de mens erin zal slagen over te schakelen op plantaardige, of gelijkaardige natuurlijke producten.

Energie op Venus
Volgens Nostradamus wordt 2068 hét gouden jaar van de ruimtevaart. Opmerkelijk genoeg heeft de waarzegger het niet over Mars, maar over Venus. Er zou “leven” of “energie” worden ontdekt, en het zou van die aard zijn dat het bruikbaar is voor de mens. De ontdekking zou voor zo’n revolutie zorgen, dat de mensheid erin zou slagen de planeet te koloniseren. Honderden mensen zouden deelnemen aan de operatie, waarvan een groot deel ook effectief ter plaatsen zouden blijven om alles tot een goed einde te brengen.

In de loop der jaren zijn er al heel wat missies geweest naar Venus. De laatste ruimtesonde (30 Akatsuki, red) werd in mei 2010 gelanceerd door Japan, en kwam in december 2015 aan. Voor zover geweten zijn er momenteel geen nieuwe plannen voor een missie naar de planeet.

Dit zou hij al hebben voorspeld:
Doorheen zijn voorspellingen zat Nostradamus er volgens zijn aanhangers meermaals beangstigend dichtbij. Een overzicht van zijn meest opvallende voorspellingen.

De atoombommen op Hiroshima en Nagasaki (Centurie II, kwatrijn 6): “Dicht bij de havens en in twee steden zullen twee plagen zijn, en nooit werd iets dergelijks aanschouwd. Honger en pest daarbinnen, buiten worden zij met geweld verdreven. Zij roepen om hulp tot de grote, onsterfelijke God.”

De Tweede Wereldoorlog: Nostradamus had het over een leider die ‘Hister’ heette, die vreselijke moorden zou aanrichten. Maar zijn voorspelling was niet gedateerd. “In een wereld waar altijd wel érgens een oorlog woedt, is de kans reëel dat er in 500 jaar tijd wel een generaal tussenzit wiens naam op Hister gelijkt”, spreken experten hem tegen.

De grote brand van Londen: “Het bloed van de rechtvaardigen zal te Londen in gebreke blijven. Verbrand door bliksemschichten van drieëntwintig de zes”, schreef de ziener in zijn verzen.

De dood van prinses Diana: “God, neemt de Godin van de Maan voor zijn Dag en Beweging, een hectische zwerver en getuigenis van Gods wet”, klonk het. De Romeinse godin van de maan was Diana, wat volgens zijn aanhangers wijst op een accurate voorspelling.

De moord op John F. Kennedy: “De grote man zal in het daglicht worden neergeslagen met een donderslag. Een kwaadaardige daad voorspeld door de drager van een petitie. Een ander zal vallen in de nacht.” De donderslag zou volgens zijn aanhangers voor het geweerschot staan, en die ander zou verwijzen naar Bobby Kennedy, die vijf jaar vlak na middernacht door een omstander aan een hotel werd doodgeschoten.

De aanslagen van 11 september op het World Trade Center: “Aardbevend vuur vanuit het midden van de aarde, zal paniek zaaien rond De Nieuwe Stad. Twee grote rotsen die ooit waren voor een lange tijd, dan zal Arethusa een rode rivier rood maken”, schreef de ziener.

De verkiezing van Donald Trump tot president: “De valse boodschap over de oneerlijke verkiezing, die door de stad waart en een einde stelt aan het gebroken pact. Stemmen gekocht, de kapel bevlekt met bloed, de keizerrijken die samen worden gebonden”, schreef Nostradamus. Wat volgens kenners een duidelijke verwijzing is naar de al dan niet gemanipuleerde verkiezing. Het zou ook de escalerende relaties tussen de VS en Rusland duiden.

Ik wens mijn mede mens heel veel liefde toe want daardoor zullen we het overleven! niet allemaal, maar wel een aantal van onze kinderen

Hielke Roos

Rakker vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Nostradamus voorspelde want nu gebeurt 465 jaar geleden al!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: