De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Next move Great Reset binnenkort zitten we zonder internet?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Next move Great Reset binnenkort zitten we zonder internet? Empty
BerichtOnderwerp: Next move Great Reset binnenkort zitten we zonder internet?   Next move Great Reset binnenkort zitten we zonder internet? Emptywo jun 09, 2021 7:13 pm

Er is een dreiging die zo groot en overweldigend is, dat je je hart moet vasthouden en hopen dat het dit keer anders gaat. De strategie van Klaus Schwab en consorten heeft gedeeltelijk gefaald, maar geen nood, want er staat een “nieuwe ramp” op het menu.

Als we één ding weten na tientallen jaren van false flag operaties dan is het wel dat deze zo goed als altijd gepaard met grootschalige oefeningen.

Vaak vinden deze oefeningen kort te voren plaats en vaak gaat een oefening over in de werkelijke gebeurtenis. Een goed voorbeeld van het laatste zijn de aanslagen in de metro van London in 2005 toen er precies op dezelfde dag oefeningen plaatsvonden die precies dat in de praktijk brachten.

Een voorbeeld van het eerste is natuurlijk Event 201 dat werd gehouden net voordat “het echte virus” verscheen en de wereld platlegde.
Deze oefening werd als volgt aangekondigd door het WEF:

Geneva, Switzerland, 15 October 2019 – The Johns Hopkins Center for Health Security in partnership with the World Economic Forum and the Bill & Melinda Gates Foundation will host Event 201: a high-level simulation exercise for pandemic preparedness and response, in New York, USA, on Friday 18 October, 08.45 - 12.30 EDT.

Net zoals dat het geval was met het Lockstep Scenario van de Rockefellers uit 2010, gebeurde alles wat in Event201 werd gesimuleerd enkele maanden later in de echte wereld.

Toen de covid psyop (psychologische operatie) bal eenmaal in het echt begon te rollen deden alle grote techbedrijven allemaal precies hetzelfde en dat is het censureren van alles wat maar enigszins riekt naar de waarheid. Of ze nu Youtube heten of Facebook, al dit soort bedrijven hebben gedaan wat in hun vermogen lag om feiten en gegevens die de werkelijke gang van zaken weergaven te verdoezelen. Ook deze strategie werd uitgebreid besproken in Event201 en dit alles werd door de techbedrijven exact zo in koor uitgevoerd alsof het geen van elkaar onafhankelijke bedrijven zijn.

Alles leek bovendien al helemaal klaar te staan op het moment dat het echte nepvirus ten tonele verscheen. Alsof ze wisten dat dit virus zou komen en ze waren er dan ook helemaal klaar voor.

En zoals met iedere false flag moet je kijken naar wie er voordeel uit heeft gehaald. En dan wijzen alle vingers naar Klaus en zijn club van oligarchen die allemaal in koor liepen te blaten wat een fantastische gelegenheid de crisis ons bood om een nieuwe wereld te bouwen. Build back better, oftewel de Great Reset.

Een plan waarbij het huidige politieke en economisch systeem wordt ontmanteld en vervangen door een gecentraliseerd socialistisch/communistisch, waarbij zij bovenin de piramide volledige controle hebben en persoonlijke vrijheid voor de gewone man en vrouw iets is uit een ver en grijs verleden.

Nu is er een artikel verschenen, geschreven door Brandon Smith, waarin deze waarschuwt voor de komende maanden. De reden is dat de covid false flag wel gedeeltelijk is gelukt, maar niet volledig en dat geldt zeker voor de zuidelijke staten van Amerika.

Daar hebben ze genoeg van het covid circus en hebben maanden geleden alweer hun normale leven opgepakt en ook in die zuidelijke staten willen de meeste mensen zich absoluut niet laten vaccineren.


Nu blijkt dat die staten steeds meer gelijk krijgen, omdat het daar beter gaat met “besmettingen” dan in sommige staten waar ze nog steeds alle maatregelen handhaven, ontstaat er zo langzamerhand toch wel een probleem.

Waar Brandon zich vooral zorgen om maakt is het feit dat er wederom een grote oefening op het programma staat. En dat is een oefening die ook vorig jaar is gehouden, maar nu weer helemaal op de voorgrond staat en dat is Cyberpolygon. Een oefening die een cyberaanval moet simuleren op de meest kritische onderdelen van de wereldinfrastructuur.

Dit wat er op de website van het WEF staat:
Tijdens de technische oefening zullen de deelnemers hun praktische vaardigheden aanscherpen om een ​​gerichte supply chain-aanval op een bedrijfsecosysteem in realtime te mitigeren.

Het evenement zal online plaatsvinden op 9 juli.

Omdat de covid false flag op dit moment krakend vastloopt in Amerika vindt Brandon dat de timing van deze oefening heel verdacht is. Want naast het zich niet langer houden aan de maatregelen, het weigeren van de vaccins, willen heel veel Amerikanen totaal niets te maken hebben met een vaccinatiepaspoort.

Zijn theorie is dan ook dat het WEF (de Illuminati) heel snel een andere crisis nodig hebben, willen ze alsnog hun doelstellingen bereiken. We hebben de eerste voorzetten al gehad door de hack van de Colonial Pijplijn en die bij JBS, de grootste vleesverwerker ter wereld.

Neem anderhalf minuut de tijd en kijk naar het volgende filmpje van het WEF. Zij zijn er helemaal klaar voor en waarschuwen dat de schade door een cyberaanval vele malen groter zal zijn dan die veroorzaakt door covid-19.

Ook maken ze duidelijk dat wanneer er een dergelijke cyberaanval plaatsvindt, de enige manier om alle apparaten te beschermen is, om de verbinding met internet te verbreken. En dan dat een dag zonder internet de wereld 50 miljard dollar zal kosten.

Je ziet in de aanloop naar de komende grote Cyberpolygon oefening dat de frequentie voor wat betreft hackaanvallen toeneemt. Brandon vraagt zich dan ook af of deze oefening net zoals Event201 zal ontaarden in een echte false flag operatie, waarbij vooral de bevoorradingsketens doelwit zullen zijn en het internet misschien voor wel langere tijd uitgeschakeld moet worden omdat het andere te gevaarlijk is, zoals ze zeggen in bovenstaande video.

Waar de Illuminati ook bekend om staan is dat ze hetzelfde recept vaak eindeloos blijven herhalen. En dat zou dan weer betekenen dat we een grootscheepse cyberaanval op de bevoorrading kunnen verwachten in de periode augustus/september van dit jaar.

Bijna niemand heeft genoeg voorraden in huis om het minimaal een aantal weken te kunnen uitzingen voor het geval er iets gebeurt.

Misschien is het meest gevaarlijke wel om te denken dat ze dit niet zullen doen. Ze hebben de hele wereld plat weten te leggen met een niet bestaand virus en dus zullen ze niet aarzelen om een volgende stap te nemen als blijkt dat de covid false flag toch niet helemaal heeft gebracht wat ze ervan verwacht hadden.

Link: https://niburu.co/het-complot/16371-zitten-we-binnenkort-zonder-internet

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Next move Great Reset binnenkort zitten we zonder internet?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: