De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? Empty
BerichtOnderwerp: De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better?   De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? Emptywo jun 09, 2021 4:03 pm

Dit schreef ik op 12 jan 2021 - 14:12 The Great Reset was een rook gordijn dit is het werkelijke plan!
Laat deze voorspelling en berekening van mij fout zijn. Maar ik wil het toch onder u aandacht brengen want een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Ik ga nu een stapje verder een gewaagd stapje. Het werkelijke plan is geen Great Reset. Het is een rookgordijn zelfs Biden laat zich inpakken door de Deep State. Het hele plan is Nationaal Socialisme! De opkomst van het 3 de Rijk. Want iedereen denkt toch ook het gaat die gek Klaus Schwab niet lukken zijn Great Reset en dat klopt! Vroeg of laat gaat dit fout de mens is niet te knechten!

Extra info! Via JR Trump verkregen info is deze foto op 8-6-2021 zegt China:
De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? China10

Het echte plan gaat in 3 fasen!
1- Covid: De geestelijke verzwakking. 2- Klimaat: De financiële verzwakking. 3- Oorlog: De verovering!
Alles zal fout lopen ontzettend fout! De extreme linkse socialisten en de linkse groene wereld denken aan een socialistiche groene wereld maar het word een wereld van dood en verderf. Wij allemaal worden op het verkeerde been gezet! Duitsland wil wederom de hele wereld en dit ook om de UK en Amerika te straffen.

Nationaal Duitsland wil de hooggeplaatsten nog bij het leven straffen en gevangen zetten en anders de erfgenamen van hun (geroofd) geld ontdoen. Men wil wraak en als nog de hele wereld.

En Rusland dat zwijgt angstig en heeft het leger in de hoogste paraatheid gebracht.
Ooit eens gedacht aan de bloed wraak en de eeuwige droom van Duitsland?
Klaus Schwab en George Soros en ander ''Amerikaanse'' Duitsers zullen toeslaan!

En dit alles omdat het United Kingdom en Amerika in 1945 en 46 genocide hebben gepleegd! En dit op meer dan 40 miljoen Duitse onschuldige burgers!!

Kijk eerst dit introductie filmpje wat er in 1945/46 dus na de oorlog werkelijk gebeurde met de verslagen Duitsers. Onder in dit artikel kun je de hele film zien!


Allemaal worden we op het verkeerde been gezet door Klaus Schwab en George Soros

Zelfs China en Biden kwamen er te laat achter die waren juist bezig met een communistische wereld. Amerika heeft geen keus ze gaan met de billen bloot doch is men daar ook wakker geworden wat de werkelijke doelen zijn.
Doch veel rijke Duitsers hebben nu de macht in Amerika. Biden is hun puppet en half dement.

Wakker?
Ze zullen niet rusten ze willen Amerika en de UK vernietigen koste wat het kost. U zal ook niks meer bezitten
(You will own nothing heeft een dubbele betekenis!) en de pijn voelen de ziektes die de Duitsers door het verspreiden van chemicalien (na de oorlog) kregen. Het uithongeren de martelingen. U ziet de geschiedenis herhaalt zich toch nog?  Denk ook maar eens aan de ''zogenaamde'' Chemtrails!

De Duitse GENOCIDE is de grootste onbekende GENOCIDE. Meer dan 40 miljoen autochtone Duitse vrouwen, kinderen, ouderen en onschuldigen werden met koelen bloede uitgeroeid in Rusland, Oost-Europa, Duitsland en over de hele wereld. .

Bekijk de documantaire maar eens (en dan wel helemaal kijken) dan valt het kwartje wel.
En denk dan eens goed na. Er is alleen maar een verhaal vertelt door de winnaars die nog steeds niet willen dat ik je dit vertel. En dat u alles over de tweede wereld oorlog wat vergeet. Maar de verliezers hebben dit generatie op generatie niet vergeten. Het was een voor opgezette genocide op 40 miljoen mensen en dat dan wel na de oorlog en door de winnaars.

Dit is de Link naar de hele documentaire Hell storm
https://www.bitchute.com/video/Ir3HnuYxNAZS/?

Onze wraak zal zoet zijn in 2022
De film Hellstorm is de verschrikkelijke waarheid over de verkrachting, marteling, slavernij en massamoord die het Duitse volk is aangedaan door de geallieerde overwinnaars van World War II. Klaus Schwab, Merkel haar ouders door de Russen nu eigenlijk hun hele familie werd uitgemoord in o.a Dresden zie Hellstorm etc etc ooms, neven, nichten.

Met ons staat nog heel wat te gebeuren als dit nu niet stopt, maar helaas weinig zien het gevaar is mij wel duidelijk.
Dit gebeurt er terwijl u de verkeerde kant op kijkt!
Want na Amerika en de UK is het Rusland die gestraft moet worden voor de genocide!

Voor Bill Gates gaat het voornamelijk om het witwassen en financieren van zijn ziekelijke Jozef Mengele inslag.
Voor George Soros en Klaus Schwab en bepaalde Elite om de wraak. De Banken om van munt te kunnen ruilen.

Kijk dit filmpje deze oude vrouw vertelt hoe de 2 de wereld oorlog eigenlijk begon ze gebruiken de zelfde tactieken en George Soro's zijn wapen is nu vooral de media die hij beheert over de hele wereld.

Link: https://web.facebook.com/hanita.zeltserlaven/videos/10158298442559504

Dit schreef ik al in 2018 wat er eerst zal gebeuren en daarna de oorlog! Zie de link en in de link de datums!

Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t142-george-soros-controleert-de-media-en-rechtbanken-en-zal-een-virus-gebruiken-om-de-wereld-te-knechten?highlight=GEORGE+SOROS

Link:https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t137-george-soro-s-de-man-die-de-wereld-zal-veroveren-en-het-bloed-door-de-europeese-straten-zal-laten-vloeien?highlight=GEORGE+SOROS

Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t122-bellingcat-media-en-bijna-alle-kranten-inclusief-de-regering-zijn-in-handen-van-george-soro-s?highlight=GEORGE+SOROS

Rusland heeft de rakketten op Europa gericht en geladen met van RS-24 ICBM in de silo's.

Het Russische ministerie van Defensie heeft een video gepubliceerd waarin wordt getoond hoe een RS-24 nucleair bewapende intercontinentale ballistische raket in een silo bij Kozelsk wordt geladen.
Link http://alert5.com/2021/01/06/loading-of-rs-24-icbm-into-silo/#more-86241

Bijgevoegd :De "SARMAT" Inter-Continental Ballistic Missile is het onoverwinnelijke hypersonische kernwapensysteem van Rusland. Ze zullen vandaag of morgen een test lanceren, voorafgaand aan de Poetin-Biden-top.

Vandaag of morgen (10 of 11 juni, van 06:00 tot 12:00 UTC) staat de lancering van een ICBM gepland vanaf de Plesetsk-testsite. Kaart hieronder. Link: https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-to-test-launch-sarmat-hypersonic-icbm-before-putin-biden-meeting

Twitter en faceboek brengen u dit nieuws niet het moet een verassings aanval worden.
Het werkelijke master plan is al meer dan 50 jaar geleden uitgedokterd

De vermoedelijke hoofdrol speler! Zie in de ogen van deze man het zegt mij genoeg!:
De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? Ogen10
Jacob Greenberg, de grootvader van Mark Zuckerberg langs moederskant, Maurice Greenberg, die verbonden is met de familie Rockefeller, de voormalige directeur van verschillende financiële instellingen die ook getrouwd is met een van de dochters van David Rockefeller.

Mark Zuckerberg werd op 14 mei 1984 in New York geboren in een gezin uit de middenklasse. Zijn ouders? Karen en Ed hebben afgezien van een gepubliceerde foto geen informatie over hun zoon ''Jacob'' wiens gelijkenis met Zuckerberg treffend is. Hij word de hoeksteen van de com'plot'theorie.

Factcheckers zijn er echter van overtuigd dat hij niets gemeen heeft met de families Rockefeller,of Greenberg en Zuckerberg. Maar grootvader Rockefeller ontfermde zich over de uit school getrapte niets bereikende Mark Zuckerberg waarom?.

Samenzweringstheorieën over de 'geheime' banden met de Rijken en invloedrijke families zijn niet zeldzaam. Daarom komen leden van dergelijke families vaak voor in verschillende ''complot'' theorieën. ze worden zelfs al beschouwd als de heersers van de nieuwe Duitse Wereldorde (waarom spreekt men zo over hen?) China met zijn rijke families die ook hun rijkdommen willen veilig stellen zullen ook op het oorlog toneel verschijnen.

De 27 jarige Oorlog zal beginnen ik vermoed 2022.

Ethnic Germans A Forgotten Genocide


Het is dan zeker toeval dat twitter en Faceboek Trump van hun media afgooide of kreeg kleine Mark Zuckerberg opdracht van hogere hand?

En dan hebben we nog onze Koning van Duitsen bloed
De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? Alex10

Ik weet het niet oordeel zelf er maar over!

De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better? Silent10

Alles zal fout gaan en de schuld is de farmaci en onze regering leiders zij die nu triljoenen aan het verdienen zijn met inzet de mensheid! Zij zijn de schuldigen. We moeten dit stoppen maar wie luistert er?

Ik hoop dat deze info en mijn brainstorm en vreselijke dromen niet zullen uitkomen.

Ik denk namelijk dat een deel van Amerika vernietiging zalworden met een atoombom (Iran) als er niet word ingegrepen. )
Daarna zal Iran naar een hevige aanval met kern rakketten Europa innemen. Onder tussen slaat dan China (de CCP) toe in Afrika.

Waarom neemt Europa ineens met Duitsland deze zet?
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t435-great-reset-is-aan-het-verliezen-dus-navo-chef-jens-stoltenberg-dringt-er-nu-bij-zijn-medialidstaten-op-aan-zich-militair-te-bewapenen

We gaan dus toch richting Oorlog want Biden valt Rusland met zeer groffe beschuldigingen en taal aan en verklaart bijna de oorlog!
Link https://www.frontnieuws.com/navo-bereidt-zich-voor-op-globaal-conflict-democratie-wordt-bedreigd/

Links : https://www.frontnieuws.com/poetin-waarschuwt-voor-wereldoorlog-en-ondergang-van-de-beschaving/?fbclid=IwAR17dJBxiN1FDm2GXaN-MCuoACWl9yJ5gi2jKlMowur4zQGj9t_v7k5IhnI

Men wil oorlog in Europa: https://www.stopworldcontrol.com/media

Het kan fout zijn! Zo niet, we kunnen het nog keren als we ons ontdoen van de huidige macht hebbers in Europa!
Nostradamus voorspelde de Coronacrisis en de 3 wereld oorlog al 465 jaar geleden!
Link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t549-nostradamus-voorspelde-want-nu-gebeurt-465-jaar-geleden-al#561

Trump probeert te redden wat er te redden valt.

Hielke Roos

........Q-Anon
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
De Grote Reset of word het een Wereldoorlog? En daarna Build back better?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: