De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

  Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

 Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn. Empty
BerichtOnderwerp: Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn.    Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn. Emptywo jun 09, 2021 12:54 pm

Het zal niet alleen bij vrijheidsberoving blijven met wat er nu gebeurt in Europa. Ik zelf ben niet gelovig. Ik respecteer het geloof en zonder geloof zal de wereld en dus ook Europa een zeer duistere plaats worden van irritante dictators als Rutte, Merkel, Macron en nog wat smerige laag bij de grond stuk vretende ongediertes.

En dan hebben we het nog niet eens over de smeerpijpen die met heel veel geld de aarde verzieken. Psychopaten die te veel geld erfden en een verstand hebben van een mongool omdat gestoorde pappa en zijn rijkenluis zoontje's en dochters mongooltjes ging trouwen.

Maar lees het onderstaande maar eens goed! Want China maakt nu de dienst uit in Europa! Omdat Biden zijn zoon met een cocaïne pijpje in de bek ons verkocht aan de chinezen!


De geloofsvervolgingen op het Chinese vasteland zijn alom hekend en volgens de wet toegstaan.
Ondanks dat is het heel goed mogelijk dat betrouwbare personen die overigens goede bedoelingen hebben, terugkomen van het Chinese vasteland met berichten over „vrijheid van godsdienstoefeningen".

Peking voert een uiterst bedrieglijke anti-godsdienst campagne waar men streng de hand aan houdt. Deze campagne staat de Chinese communisten zelden toe, de georg'aniseerde of de individuele geloofsbeoefening aan te vallen. Peking heeft steeds beloofd de vrijheid van godsdienst te handhaven, maar:
• Buitenlandse missionarissen zijn gerechtelijk vervolgd als „spionnen" of „imperialistische agenten".
• De Chinese geestelijkheid werd voor contrarevolutionair of „rechts" uitgemaakt.
• Kerken en godsdienstige instellingen werden gesloten en de eigendommen daarvan overgemaakt aan de staat wegens zogenaamde „politieke" en spionageactiviteiten".

SOCIALE GODSDIENST:
Denk dan ook effe aan onze vooral Linkse partijen en dan ook aan het zakken vullende CDA en VVD!
Hoewel het regime te Peking in principe atheïstisch is, verklaart het nog steeds de religie te tolereren. De communisten wisten dat zij de religie niet ineens konden uitroeien. Hierom probeerden zij het om te vormen een sociale (socialisme) tak van het communisme. Godsdienstige organisaties werden alleen toegestaan als zij de politiek van Peking en haar aanmatiging de wereldvrede na te streven, onderschrijven. Voor 1949 en voordat zij de macht over het vaste land in handen genomen hadden, vervolgden de Chinese communisten openlijk kerken en godsdienstige inistellingen iedere keer wanneer de gelegenheid zich voordeed.

In de gebieden die onder hun heerschappij stonden, werden kerken en tempels geplunderd en platgebrand; priesters en andere geestelijken werden in koelen bloede vermoord.

SUBTIELE METHODEN
Na 1949 nam de vervolging een wat subtielere vorm aan. Methodisch, bijna stilzwijgend, en met een duidelijk omlijnd doel namen de communisten de taak het geloof uit te roeien ter hand. Terwijl zij nog steeds vol hielden dat vrijheid van godsdienst gerespecteerd en gewaarborgd werd, gingen zij verder met hun ( zie nu het voorbeeld Oeigoeren) Zij beweerden dat zij te kampen hadden met verborgen imperialisme en niet met godsdienst.

In de drie eerste van de vijftiger jaren had het aandraaien van de duimschroeven de sluiting van de meeste katholieke kerken op het platteland tot gevolg. RK universiteiten, scholen, ziekenhuizen, weeshuizen en andere instellingen gingen, over in communistische handen. Evenals bij de buitenlandse missionarissen, waarvan de meesten tegen 1955 al aan de kant gezet waren, concentreerde Peking zich op het breken van de weerstand van de Chinese priesters. In 1948, het jaar vóór de communisten aan de macht kwamen, waren er in China ongeveer 3.300.000 rooms-katholieken bestuurd door 25 Chinese bisschoppen, 5112 Chinese nonnen. Er waren ongeveer 3.000 buitenlandse zendeling priesters en meer dan 2.000 zendingszusters.

Zie de overname nu op de scholen door de chinezen. Namelijk verdeeldheid zaaien (suprême zwart en wit uitspelen)
(Black lives matter) en tegelijkertijd stiekem communistische leerstof toevoegen, zo roeien ze gelijk de (schapen) kern uit! Ze worden steeds beter in uitmoorden die chinezen!

GRONDIGE ZUIVERING
Volgens een rapport van 1965 was er op het vasteland een Amerikaanse bisschop, die onder arrest in Shanghai zat, en negen buitenlandse nonnen die dë kinderen van de buitenlandse diplomaten in Peking les gaven. Behalve de duizenden Chinese priesters en nonnen die gedood of gevangen genomen werden, leden minstens een half miljoen R.K. op de een of andere manier schade.

Ook het protestantisme had te lijden. In 1948 waren er meer dan 4.000 protestantse zendelingen op het vasteland maar in de jaren die daarop volgden moesten allen verdwijnen. De Roden namen de kerkelijke eigendommen, brachten veranderingen aan in de Bijbel en verboden de godsdienstoefeningen.

De godsdienstvervolging bleef niet lang beperkt tot de Christelöhe kerken. Het Taoïsme, een inheemse godsdienst die geen banden^ heeft met andere landen, werd ruw onderdrukt. Het noodlot van het Lamaïsme, de Boeddhistische cultus die zo eigen is aan Tibet en Mongolië, is over de hele wereld bekend. De Boeddhisten en de Mohamedanen ontkwamen evenmin aan de vervolging.

Het Boeddhisme is de godsdienst met het grootste aantal Chinese aanhangers. Vóór ée communistische machtsovername, schatte men het Boeddhisme op de helft van de Chinese bevolking. De Boeddhistische verenigingen telden ongeveer 4.260.000 leden. Er waren ongeveer 800.000 monnilsen en normen terwijl het aantal tempels en kloosters op 563.000 kwam.

Een bericht van radio-Peking aan Chinese luisteraars in het buitenland, meldde op 21 februari 1952 dat er nog „ongeveer 50.000 tempels :honderdduizenden Boeddhisten waren". In 1965 het jaar voor de „culturele revolutie" waren er nog slechts ongeveer 200 Boeddhistische tempels in handen van ongeveer 500 monniken en nonnen gebleven.

De Tatoïsten hebben het vanwege hun vastberaden anti-communistische houding zwaar te verduren gehad. Het aantal Taoïstische tempels dat de staat in beslag genomen heeft, schat men op 318.000. Reeds in 1951 werden vele Taoïstische leiders gedwongen hun geloof af te zweren. Anderen gingen ondergronds werken en bestreden de communisten.

En NU bent U de ''slapende'' mens aan de beurt die vertrouwt op een corrupte moordende regering en de WHO-RIVM en OMT die allemaal in verbinding staan met The Great Reset wat niet de Great Reset is, maar de start van een wereld oorlog (want de fascisten komen om de hoek kijken hoe ver het al is!) maar dat heb ik al eens ergens anders op dit Forum geschreven!

Maar goed binnen kort als het zo door gaat zijn we een provincie van China het infrastructuur zijn ze al aan het aan leggen via Azie en Afrika!

Nu denkt u ja ja zal allemaal wel! Nu ik tracht U te waarschuwen vanaf 2018 kijk datums foto!
 Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn. Gek12
Ik verteld in 2018 in mijn stam cafe mensen over 2 jaar is dit cafe gesloten en lopen jullie met een luier voor jullie bek! iedereen lachen joh!

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Door China en het verkapte socialisme zal Godsdienstvervolgingen spoedig over de wereld een feit zijn.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: