De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 In september de maatregelen mondkapjes en de 1,5 meter los te laten daar twijfelt Kuipers over

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

In september de maatregelen mondkapjes en de 1,5 meter los te laten daar twijfelt Kuipers over Empty
BerichtOnderwerp: In september de maatregelen mondkapjes en de 1,5 meter los te laten daar twijfelt Kuipers over   In september de maatregelen mondkapjes en de 1,5 meter los te laten daar twijfelt Kuipers over Emptydi jun 08, 2021 5:02 pm

Dat gaat ook niet gebeuren we blijven nog tot minstens tot 2023 met mondkapjes en de 1,5 meter!
Hoort allemaal bij het Great Reset plan en die gaat helaas ook door! We staan niet op en dan moet je het maar voelen. Het is triest voor de jongeren die op zullen groeien in een communisten staat met een vleug van socialisme en bedrijf marxsisme.


Ze gaan nu voor een afkoel periode de bevolking is kwaad voelt zich verraden weet van de plannen dus geven ze ons brood en spelen en sussen ze de boel. En weet U? U gaat mak mee met hun plannen in ruil voor nog 3 maandjes vrijheid in je leven. Daarna is het met U gedaan en afgelopen kat in het bakkie.!

Het coronavirus is stevig op zijn retour. De geplande versoepelingen vanaf zaterdag leiden volgens de prognoses amper tot extra ziekenhuisdrukte, donderdag wordt de mijlpaal van tien miljoen inentingen bereikt. ‘Het is een gunstig beeld’.

Niels Klaassen 2 jun. 2021 Laatste update: 02-06-21, 17:48
,,We zien een snelle daling in de ziekenhuizen, van ongeveer zeventig procent ten opzichte van de piek eind april”, zei RIVM-directeur Jaap van Dissel in een technische briefing in de Tweede Kamer. ,,De daling zal naar verwachting doorgaan, we verwachten ook geen toename in de nabije toekomst. En er zijn geen echte hotspots meer, het is vrij egaal verdeeld over het land.”

Volgens de RIVM-modellen zijn er nu tussen de 50.000 en 60.000 besmettelijke mensen in Nederland, dat was tijdens de piek van de derde golf meer dan drie keer zoveel. ,,Het is een gunstig beeld, het is misschien een beetje een saai verhaal vandaag.”

Stap drie

Stap drie van het openingsplan - voorzien voor vijf juni - brengt de prognoses amper in gevaar: ,,Dus die versoepelingen zien we met zeer veel vertrouwen tegemoet.” Nederland staat wel bovenaan in het verkeerde ranglijstje, met in Europa nog altijd het hoogste aantal besmettingen. ,,Daar zijn we niet trots op”, zei Van Dissel. Al dalen de aantallen hard: ,,Het zou kunnen dat we vandaag alweer halverwege de lijst staan.”

Het totaal aantal opgenomen coronapatiënten in Nederland neemt ook al een tijdje gestaag af, tot 1189 in totaal vandaag (waarvan 420 op de IC's). Ook het aantal nieuwe infecties daalt, met gemiddeld nu minder dan 2900 per dag.

,,De vaccinaties gaan hard. Het gaat gemiddeld heel erg soepel”, zei RIVM-vaccincoördinator Jaap van Delden in de Kamer. ,,We zullen morgen naar verwachting de tien miljoen vaccinaties bereiken. Daar ben ik heel erg blij mee.” Eerdere ‘Astra-weigeraars’ kunnen vanaf zaterdag een afspraak maken voor een Pfizer of Moderna-prik, daardoor loopt de rest van de vaccinatiecampagne iets vertraging op, al zal dat niet veel zijn. De tegenvallers rond Janssen - de farmaceut levert minder vaccins en veertigminners krijgen Janssen niet meer - kan worden opgevangen, denkt de vaccinbaas. Van Delden verwacht dan ook dat hij de deadline van 1 september alsnog kan halen. Dan moet iedereen die dat wil volledig gevaccineerd kunnen zijn.

Komende zaterdag krijgt het sociale leven meer lucht, als horeca binnen open mag, culturele instellingen open kunnen en binnen-attracties ook weer gasten mogen ontvangen. Ook sporten in groepen mag weer, thuis zijn vier bezoekers welkom. Stap 4 en 5 van het openingsplan zijn voorzien voor 30 juni, het kabinet wil die vooralsnog niet naar voren halen, zei minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA) gisteren.

De situatie rond zorgwekkende virusvarianten is ‘stabiel’, zei Van Dissel. De Braziliaanse variant (P1) wint wat terrein, maar is met 2,8 procent van het totaal nog altijd een kleine minderheid. De Indiase variant was in de laatste steekproef nog goed voor slechts 0,4 procent. Die variant is in Nederland ‘te weinig aanwezig om daar al een lijn in te zien’.

Einde later?
Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ), zegt dat Nederland op weg is naar het einde van de huidige coronagolf. Maar dat gebeurt later dan vorig jaar, mede doordat we ons minder goed aan de coronamaatregelen hebben gehouden.

,,We lopen ten opzichte van vorig jaar een week of drie achter. Dat heeft misschien te maken met kouder weer, maar ook met het feit dat de naleving van de forse set maatregelen heel anders was. Vorig jaar kwamen we uit de golf door strakke maatregelen die pas versoepeld werden toen het echt voorjaar werd. Nu zijn we aan het versoepelen gegaan toen de aantallen nog hoog waren”, aldus Kuipers.

Over een paar weken liggen er waarschijnlijk zo’n 500 coronapatiënten in de ziekenhuizen, van wie ongeveer 200 op de intensive cares. Dat heeft het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) berekend. Die afname komt voor een deel doordat de temperaturen nu stijgen, maar is ook te danken aan vaccinatie.

Kuipers: ,,Als we naar de derde golf kijken, kunnen we zeggen dat 80-plussers die golf niet meegemaakt hebben. Die hebben we niet gezien op de spoedeisende hulp. Dat was absoluut het effect van vaccinaties. Het prikken is daarna rap doorgegaan, en daar krijgen we nu een seizoenseffect bij.‘’

Hij verwacht qua corona een redelijk rustige zomer voor de ziekenhuizen. In totaal liggen er dan minder dan 100 coronapatiënten in de ziekenhuizen, van wie ongeveer 20 op de intensive cares, is de verwachting. Die cijfers zijn vergelijkbaar met vorig jaar.

Klein golfje
Wanneer de zomer plaatsmaakt voor de herfst, zal het aantal opnames wel weer oplopen. ,,Maar dat staat of valt met de vaccinatiegraad. Met waar we nu op afstevenen, mogen we hopen dat we geen forse golf krijgen. Maar er komt wel weer een klein golfje, we moeten rekening houden met enige opleving.‘’

Over de komende versoepelingen maakt Kuipers zich geen zorgen. Maar of het in september mogelijk is de laatste maatregelen los te laten, zoals het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstand, daarover twijfelt hij nog. ,,Je moet eerst zien welke vaccinatiegraad je dan bereikt hebt en wat de binnenkomst van nieuwe varianten betekent, om aan de hand daarvan te bekijken welke vrijheden we ons kunnen veroorloven.”

Link: https://www.ad.nl/politiek/rivm-optimistisch-daling-gaat-hard-kuipers-verwacht-klein-golfje-in-de-herfst~a1aa1ab6/

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
In september de maatregelen mondkapjes en de 1,5 meter los te laten daar twijfelt Kuipers over
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: