De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017 Soldaat van Q-Anon....
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 487
Join date : 15-08-18
Age : 58

Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog) Empty
BerichtOnderwerp: Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog)   Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog) Emptyvr mei 07, 2021 5:54 pm

Geen armoede, geen honger, geen schulden, alleen wereldwijde welvaart en vrede voor ALLEN!

NESARA is gefuseerd met GESARA

Alliantiebronnen beweren dat NESARA niet langer nodig is in Amerika, aangezien Trump vorige maand de herziene Overeenkomst van Parijs ondertekende, waarin GESARA in het geheim was ingebed. Daarom is NESARA, dat oorspronkelijk bestemd was voor de Republiek Amerika, gefuseerd met GESARA.

De aankondiging van GESARA bij de U.N. zal nu de Republiek beïnvloeden, samen met de rest van de wereld, wat neerkomt op een totaal van 206 soevereine naties.

Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA-wet.

Het IMF zal het "wereldwijde monetaire systeem van de goudstandaard" aankondigen zodra GESARA is aangekondigd bij de VN. Alle resterende fiat-valuta's worden ingewisseld voor een gouden standaardvaluta. Papiergeld zal uiteindelijk worden uitgefaseerd en alle valuta zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem.

Het doel van de Alliantie is om de overgangsgebeurtenis eenvoudig, soepel en snel te laten verlopen. Het nieuwe financiële systeem (Quantum Financial System) is al maanden online en wordt gehost op een beveiligde kwantumserver die niet zonder toestemming kan worden gehackt of geopend.

Met name het aspect van de proliferatie van rijkdom is in feite erg stabiliserend. Mensen die in extremen opnieuw rijkdom hebben gevonden, zullen zich veel eerder in staat voelen om hun familieleden, hun goede vrienden, hun medeburgers te helpen. Ze zullen eerder humanitaire inspanningen leveren. Dit is het opbouwen van rijkdom.

De camper ziet mogelijk een tekort aan gekwalificeerde arbeidskrachten. Dit is het opbouwen van rijkdom. Maar dit leidt vervolgens tot hogere lonen en salarissen. Dat komt tot uiting in de prijzen, maar dit wordt gecompenseerd door een belastingverlaging van in sommige gevallen tot 80% van de kostprijs van het eindproduct.

Dat zou leiden tot deflatie. Naarmate de prijzen dalen, nemen de besparingen voor de werknemer en hun gezin toe. Dit bouwt rijkdom op. Ook energiekosten zijn nu een belangrijk onderdeel van het kostenmechanisme voor elk product. De energiekosten zullen ook dalen als gevolg van gratis energie en nieuwe technologieën.

De toekomst zal ongelooflijk zijn. Ons leven zal enorm evolueren.

De duistere kliek zit aan de touwtjes en sommige van de nieuwe - onderdrukte - technologieën die worden vrijgegeven dateren van 70 jaar of ouder. Onderdrukte technologie is "nieuw" voor ons, maar in werkelijkheid is het erg "oud". Sommige gaan miljoenen jaren terug.

Bijvoorbeeld: het gezuiverde water van Antarctica zal worden gebruikt om 'de woestijnen groen te maken' en 'mineraal leven te herstellen' voor alle planten en levende wezens. De toekomst zal ongelooflijk compleet zijn met kaarten voor ons eigen persoonlijke krediet.

De toepassing van "Replicators" die alles kunnen produceren. En zeker het allerbelangrijkste: 'een nieuw bewustzijn' van de 'kracht van onze geest' om onze behoeften te 'tonen'. En straks ook 'echte gezondheidszorg' om mensen gezond te maken in plaats van ziek, ledematen of organen terug te laten groeien, of onze leeftijd met 30 jaar te verminderen.

Geld en banken zijn instrumenten van de kliek om ons te beheersen, met hun op schulden gebaseerde economie die nooit welvaart kan brengen. Als gevolg hiervan zullen papiergeld en banken uiteindelijk verdwijnen. Munten zullen niet.

In de toekomst zullen we ons aansluiten bij 'The Galactic Federation of Light' en dan tussen andere buitenaardse rassen leven, met hen handelen en naar andere planeten reizen die bewoond worden door mensachtig of buitenaards leven, wat het geheime ruimteprogramma al decennia lang doet. .

Het grootste effect op de korte termijn zal zijn dat de camper in de loop van de tijd een grote stijging van het aantal consumenten zal veroorzaken. Bedrijven die op verantwoorde wijze dingen produceren die mensen echt nodig hebben, zullen de komende jaren een enorme stijging van hun omzet en winst meemaken. Dit levert welvaart op. Omdat een enorm aspect van GESARA de opheffing van de staatsschuld van elke natie op aarde is, zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven.

De piramidestructuur van de wereldwijde elite, inclusief de meeste regeringen en bedrijven, is disfunctioneel geworden. Het creëerde klassenscheiding en koestert de bel!

Hielke Roos

Ruby vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
RubyPosts : 1
Join date : 01-03-21

Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog) Empty
BerichtOnderwerp: Re: Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog)   Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog) Emptyza mei 08, 2021 2:56 pm

Als jij het zegt is dat mooi want jij bent sceptisch en realistisch
Ik ga ook even mijn Intell checken
Fijn weekend

Hielke Roos vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Voor de insiders NESARA is gefuseerd met GESARA (niet 100% bevestigd nog)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Nieuws afgelopen week-
Ga naar: