De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking Empty
BerichtOnderwerp: Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking   Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking Emptyza mei 01, 2021 10:19 am

Ron Paul hekelt de grote reset-agenda van het World Economic Forum (WEF) en stelt: "De grote reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking."

"Deze grote reset gaat over het uitbreiden van de overheidsmacht en het wereldwijd onderdrukken van vrijheid" -

Nu COVID-19-vaccinatie- en immuniteitspaspoorten steeds populairder worden bij regeringen, luchtvaartmaatschappijen en uitgaansgelegenheden, willen voorstanders van de grote reset-agenda deze digitale bewakingsapparatuur gebruiken als instrumenten voor het monitoren van elk aspect van de samenleving.

Op maandag 4 januari 2021 hekelde voormalig congreslid Ron Paul de grote reset in zijn wekelijkse column en verklaarde : "Deze grote reset gaat over het uitbreiden van de overheidsmacht en het wereldwijd onderdrukken van de vrijheid."

“De grote reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking. Het zal ook verplichten dat mensen digitale certificaten ontvangen om te reizen en zelfs technologie die in hun lichaam wordt geïmplanteerd om ze te volgen, ”voegde hij eraan toe."De grote reset is in strijd met onze door God gegeven rechten op leven, vrijheid en het nastreven van geluk" - Ron Paul

In zijn blogpost verwees Paul naar de globalistische agenda van het WEF om elke persoon aan een digitale identiteit te koppelen , die, naast het opslaan van gezondheidspaspoorten, alle sociale interacties, online gedrag en financiële gegevens bewaakt, om er maar een paar te noemen.

"Het systeem van tracking en monitoring zou kunnen worden gebruikt om degenen die 'gevaarlijke' politieke opvattingen uiten, het zwijgen op te leggen, zoals dat de grote reset onze door God gegeven rechten op leven, vrijheid en het najagen van geluk schendt", voegde Paul toe.

Digitale identiteit en het internet der lichamen: mensen als handelswaar, burgers als inventaris, mensen als producten
Het algemene doel van de zogenaamde grote reset-agenda van het WEF is altijd geweest om de wereldeconomie opnieuw vorm te geven en elk aspect van de samenleving te vernieuwen, met of zonder COVID.

Vertrouwen wordt een grote zorg als je je realiseert dat het idee om elk mens op de planeet te volgen en te traceren al werd verdedigd door de oprichter van WEF, Klaus Schwab, jaren voordat COVID-19 op het toneel verscheen .

Een andere zorg is of men moet geloven dat de lockdowns, de beperkte mobiliteit, de vernietiging van kleine bedrijven, de ineenstorting van de economie, de huisuitzettingen en de grootste overdracht van rijkdom in de geschiedenis van de wereld allemaal nodig zijn om een ​​'onzichtbare vijand ”, samen met de daaropvolgende inperking van de vrijheid die sinds het begin van de zogenaamde War on Terror niet meer in de vrije wereld is gezien .

"Deze digitale identiteit bepaalt tot welke producten, diensten en informatie we toegang hebben - of, omgekeerd, wat voor ons is afgesloten" - WEF-rapport

Volgens Schwab zal de vierde industriële revolutie na COVID leiden tot "een versmelting van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteit."

In zijn boeken "COVID-19: The Great Reset" (2020) en "The Fourth Industrial Revolution" (2017) voorzag Schwab een toekomst van het volgen en traceren van elk individu door middel van digitale identiteiten verbonden met het Internet of Bodies (IoB) ecosysteem .

In 'The Fourth Industrial Revolution' merkte Schwab bijvoorbeeld op:

Elk pakket, elke pallet of elke container kan nu worden uitgerust met een sensor, zender of RFID-tag (radiofrequentie-identificatie) waarmee een bedrijf kan volgen waar het zich bevindt terwijl het zich door de toeleveringsketen beweegt - hoe het presteert, hoe het wordt gebruikt , enzovoorts.

In de nabije toekomst zullen soortgelijke monitoringsystemen ook worden toegepast op het verplaatsen en volgen van mensen.

De niet-gekozen elites zijn optimistisch over het IoB, waar mensen met internet zijn verbonden via sensoren, slimme tatoeages, RFID-chips, nanotechnologie voor gezondheidsmonitoring en andere digitale apparaten die weten wanneer je slaapt, wanneer je poepen of wanneer je ' voel me emotioneel.

Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking Intern10

Internet of Bodies Voorbeelden, RAND Corporation

Onder de grote reset kan alles wat we in en op ons lichaam doen, worden gevolgd en gecontroleerd, van het bijhouden van elk ingrediënt in onze maaltijden tot de medicijnen die we toedienen, de tatoeages die we beoefenen en de kleding die we dragen - alles zal zijn gebruikt om elk aspect van ons bestaan ​​digitaal te catalogiseren.

Volgens een recent rapport van het RAND-bedrijf kan het IoB "doorbraken in medische kennis teweegbrengen […] of het zou een bewakingsstaat van ongekende indringing en gevolgen mogelijk maken."

Door mensen als handelswaar te behandelen, kunnen we digitaal gebrandmerkt worden als vee, elk met onze eigen gespecialiseerde streepjescode, ongeveer in dezelfde geest als hoe detailhandelaren hun voorraad bijhouden.

Het Internet of Bodies "zou kunnen leiden tot doorbraken in medische kennis […] Of het zou een bewakingsstaat van ongekende indringing en gevolgen kunnen veroorzaken" - rapport van RAND Corporation"Dystopische scenario's zijn geen fataliteit [...] de geest van technische surveillance zal niet terug in de fles worden gestopt" - Klaus Schwab, WEF

De digitale identiteitsagenda versnelde in 2020, beginnend met het opsporen van contacten en doorlopend met immuniteitspaspoorten om de mobiliteit van burgers voor het algemeen belang te bewaken en te controleren.

Na een poging om massasurveillance te rechtvaardigen in het belang van de volksgezondheid en veiligheid, schreef Schwab in "COVID-19: The Great Reset" dat in het post-pandemische tijdperk "de geest van tech-surveillance niet terug in de fles zal worden gestopt", en dat "dystopische scenario's geen fataliteit zijn".

Geselecteerde fragmenten uit "COVID-19: The Great Reset"

Nu informatie- en communicatietechnologieën bijna elk aspect van ons leven en vormen van sociale participatie doordringen, kan elke digitale ervaring die we hebben, worden omgezet in een "product" dat bestemd is om ons gedrag te volgen en erop te anticiperen.

De pandemie zou een tijdperk van actief gezondheidstoezicht kunnen openen, mogelijk gemaakt door locatiedetecterende smartphones, gezichtsherkenningscamera's en andere technologieën die infectiebronnen identificeren en de verspreiding van een ziekte in quasi realtime volgen.

Dystopische scenario's zijn geen fataliteit. Het is waar dat in het post-pandemische tijdperk persoonlijke gezondheid en welzijn een veel grotere prioriteit zullen worden voor de samenleving, en daarom zal de geest van technische surveillance niet terug in de fles worden gestopt.

De combinatie van AI, het IoT en sensoren en draagbare technologie zal nieuwe inzichten opleveren in persoonlijk welzijn. Ze zullen volgen hoe we zijn en hoe we ons voelen, en zullen geleidelijk de grenzen tussen openbare gezondheidszorgstelsels en gepersonaliseerde systemen voor het creëren van gezondheidszorg doen vervagen - een onderscheid dat uiteindelijk zal vervagen.

Vrijheid is een concept dat zelden wordt gewaardeerd door de niet-gekozen bureaucraten wanneer ze verwijzen naar de grote reset-agenda.

Wat zijn digitale identiteiten?
Identiteit omvat alles wat jou uniek maakt.

Door al uw online / offline interactie met elkaar te verbinden, legt uw digitale identiteit het volgende vast:
Elke klik, opmerking en aandeel die u op sociale media plaatst
Elke financiële transactie die u registreert
Uw locatie en waar u naartoe reist
Wat je koopt en verkoopt
Uw persoonlijke gezondheidsgegevens en medische dossiers
De websites die u bezoekt
Uw deelname aan maatschappelijke functies (dwz stemmen, belastingen, voordelen, enz.)
Hoeveel energie je verbruikt
En meer
Zo wordt uw digitale identiteit een verslag van uw sociale gedrag, dat ook kan worden gecontroleerd.

Volgens een WEF-rapport uit 2018 : "Onze identiteit is letterlijk wie we zijn, en naarmate de digitale technologieën van de Vierde Industriële Revolutie vorderen, wordt onze identiteit steeds digitaler."

"Deze digitale identiteit bepaalt tot welke producten, diensten en informatie we toegang hebben - of, omgekeerd, wat voor ons is afgesloten."
Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking Wef-gr10

Afbeeldingsbron: World Economic Forum
Contactopsporing en immuniteitspaspoorten zijn slechts twee druppels in een bucketlist voor digitale identiteit met sociale controlemaatregelen die de elites van de wereld al jaren plannen.

Deze maatregelen waren aanvankelijk niet bedoeld als een reactie op het coronavirus, en de gepresenteerde oplossingen gingen altijd over het beheersen van sociaal gedrag, het herverdelen van rijkdom, het opnieuw toe-eigenen van landgebruik en het geven van meer macht aan bedrijven en de overheid onder een nieuwe vorm van ' stakeholderkapitalisme'. . "

Contactopsporing en immuniteitspaspoorten als onderdeel van een algemene digitale identiteit zijn een middel om een ​​doel te bereiken.

In het grote geheel zijn immuniteitspaspoorten ook een voortzetting van bredere toezichtmaatregelen onder de deken van het dienen van het algemeen belang.

En hoewel digitale identiteiten veelbelovend zijn voor het verbeteren van het levensonderhoud van miljoenen, worden ze ook gebruikt door autoritaire regeringen om het gedrag van burgers te profileren en te controleren.

Autoritair gebruik van digitale identiteit
Digitale identiteiten zijn al uitgerold door de Chinese Communistische Partij (CCP) onder haar autoritaire sociale kredietsysteem.

Van apps voor het opsporen van 'deadbeat-debiteuren' die burgers waarschuwen wanneer ze 500 meter van iemand komen die schulden heeft, tot de DNA-fenotypering van meer dan 1 miljoen Oeigoeren die naar 'heropvoedingskampen' zijn gestuurd - de CCP is een levend voorbeeld van enkele van de vreselijke manieren waarop digitale identiteiten kunnen worden misbruikt.

Als in China een 'netizen' het vertrouwen in een bepaald gebied van de samenleving heeft 'gebroken', hebben ze geen toegang tot essentiële goederen en diensten, zoals de mogelijkheid om een ​​huis te huren, te reizen, een auto te huren, restaurants te bezoeken en ga zo maar door ( bekijk het einde van de door de staat gerunde propagandavideo hieronder ).


In de nabije toekomst, afgezien van reizen en mobiliteit tussen landen, zullen mensen die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer, degenen die bioscopen en concerten willen bijwonen, of iemand die openbare gebouwen zoals scholen en universiteiten wil betreden, binnenkort te maken krijgen met het tonen van bewijzen van immuniteit tegen COVID-19 en / of andere besmettingen.

Hoewel het volgen, opsporen en bewijzen van immuniteit zeer effectief kan zijn om het risico van overdracht te verminderen en de meest kwetsbaren te beschermen, bestaat het risico dat deze digitale paspoorten ook een mondiale bewakingsstaat mogelijk maken die de grondwetten van vrije naties over de hele wereld vertrappelt.

Great Reset stelt zich een 'op de burger gerichte verzorgingsstaat' voor
Tussen 2014 en 2017 riep het WEF op om de wereldwijde orde elk jaar opnieuw vorm te geven, opnieuw op te starten, opnieuw op te starten en opnieuw in te stellen, elk gericht op het oplossen van verschillende "crises".

2014: WEF publiceert vergaderagenda getiteld " The Reshaping of the World: Consequences for Society, Politics and Business ."
2015: WEF publiceert een artikel in samenwerking met VOX EU met de titel " We moeten op een herstart van de wereldeconomie drukken ."
2016: WEF houdt een panel met de titel ' Hoe de wereldeconomie opnieuw te starten '.
2017: WEF publiceert een artikel waarin staat: " Onze wereld heeft een reset nodig in onze manier van werken ."
In 2020 was het coronavirus de katalysator die nodig was om het grote resetplan uit te voeren dat al jaren onder de oppervlakte borrelde, en immuniteitspaspoorten zijn slechts een nieuwe stap in het algemene plan om elke burger te volgen en te traceren via hun digitale identiteit.

Wanneer politici, captains of industry en bureaucraten praten over de noodzaak van een grote reset, verwijzen ze naar een ideologie die werd ingevoerd lang voordat COVID-19 ooit iets was.

Het enige dat nodig was, was een wereldwijde crisis om hun laatste zetje te maken naar een technocratische utopie waarin jij en ik niets bezitten, geen privacy hebben hebben en leven in een "op de burger gerichte welvaartsstaat ".

"De pandemie vertegenwoordigt een zeldzame maar beperkte kans om onze wereld te reflecteren, opnieuw voor te stellen en opnieuw in te stellen om een ​​gezondere, rechtvaardigere en welvarender toekomst te creëren" - Klaus Schwab, WEF

"De wereld moet gezamenlijk en snel optreden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale contracten en arbeidsomstandigheden," Schwab verklaarde in juni 2020 .

“Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden getransformeerd. Kortom, we hebben een 'grote reset' van het kapitalisme nodig ”, voegde hij eraan toe.

Sinds de verklaring van Schwab zijn staatshoofden uit heden en verleden, royalty's en de media allemaal aan boord van de grote reset-trein naar het snode ‘nieuwe normaal’ gesprongen.

Hielke Roos
emmel vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Slaaf en Internet zielen de Grote Reset zal de bewakingsstatus drastisch uitbreiden via realtime tracking
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: