De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

  De griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

 De griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd. Empty
BerichtOnderwerp: De griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd.    De griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd. Emptyza apr 10, 2021 1:48 pm

De doelbewust gezaaide doodsangst om een gewoon luchtwegvirus of zeg maar griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd.

Volgens de zoveelste, betrouwbare studie naar de Covid mRNA vaccins, gepubliceerd door het Human Microbiology Institute, lijkt dat nu ook letterlijk te kunnen gaan gebeuren. De vaccins die met behulp van mRNA het Spike eiwit van het oorspronkelijke SARS-CoV-2 in uw eigen lichaam coderen, blijken namelijk zeer ernstige neurologische stoornissen te kunnen veroorzaken, waaronder ALS, Creutzfeld-Jakob (ook bekend als de ‘gekkekoeienziekte’) en Alzheimer. Creutzfeld-Jakob (CJD) is 100% fataal.

Er zijn al vele horror-voorbeelden op video te vinden als je zoekt via de juiste, eerlijke bronnen. Maar dit is het begin pas; deze nano techniek werkt meestal merkbaar later, na maanden! U bent ‘proefdier’ en u wordt getest, interessant voor de kwade Illuminatie geesten, als voorbereiding voor het ‘beest’ van de apocalyps.

Niet waar? Want shockerend en terug naar uw medicijnen en tv fakenews? Laat u rustig volspuiten. VRIJHEID! Freeeedom! Twee of drie vaccins zal niet voldoende zijn. Mss elk half jaar straks. Herinner mijn woorden als het zover is met uw innige D66 vriendschap met de roverheid.

http://hmi-us.com/publications(...)ffinity-to-ace2.html

Het mRNA in de vaccins van Pfizer, AstraZeneca en Moderna ‘kapen’ uw lichaamscellen op vrij willekeurige wijze, en zetten die vervolgens aan om het Spike eiwit van het coronavirus aan te maken. Daarmee zijn deze ‘vaccins’ in werkelijkheid helemaal geen vaccins, maar gen-therapie, oftewel genetische manipulatie van het menselijke lichaam.

Ach ja, een jaar geleden noemden we zulke dingen al. Nu is het nog steeds ‘conspiracy’ voor de (meest linkse) zombies èn de bewust liegende plandemic NWO/UN/WHO, Gates, de Hugo’s en Fraudchi’s, de BigTech, BigPharma, Obummer DeepState, etc.. W.s. zullen die reeds als verloren (100% human beings) kunnen beschouwd worden. Staatsonderdanigheid zien zij als het hoogste goed en de engerds veroordelen anderen keihard als je niet zo denkt als zij.

Botanic
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
De griep/infuenza lijkt sinds vorig jaar talloze mensen in volkomen onderdanige, hersenloze zombies te hebben veranderd.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Net binnen gekomen-
Ga naar: