De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Mogelijk spoedig het uitbreken van een nieuwe grote (wereld?) oorlog

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

Mogelijk spoedig het uitbreken van een nieuwe grote (wereld?) oorlog Empty
BerichtOnderwerp: Mogelijk spoedig het uitbreken van een nieuwe grote (wereld?) oorlog   Mogelijk spoedig het uitbreken van een nieuwe grote (wereld?) oorlog Emptyvr apr 02, 2021 11:34 am

Bijna alle alarmsignalen knipperen rood start de oorlog in Oekraïne?
De media zwijgt maar we staan op de rand van een wereld oorlog. Of moet ik zeggen we zitten al midden in een Wereld Oorlog op dit moment rukken 35.000 Oekraïense soldaten en 300 tanks op naar de grens Donbass regio en zijn daar ook mijnenvelden aan het leggen. Buitenlandse media halen onbevestigde berichten aan waaruit zou blijken dat het Oekraïense leger het bevel tot de aanval heeft gekregen en de eerste vuurgevechten reeds hebben plaatsgevonden. Er gebeurt meer dan U denkt U word bezig gehouden met het Covid (de stille oorlog die je het ook wel kunt noemen) hoax. Maar er zijn heel duistere dingen gaande.

Italië zet op dit moment Russische diplomaten uit vanwege een ‘extreem ernstig’ genoemd spionage incident, en Rusland stuurt zijn allerbeste, meest ervaren en gevreesde elite luchtlandings-aanvalsbrigade naar De Krim.De NAVO zegt op een dag 10 Russische militaire toestellen te hebben onderschept.

De hoog onderscheiden 56e Russische luchtlandingsbrigade, zeer ervaren in het voeren van oorlog (Afghanistan 1979-1988, Tsjetsjenië 1994-1996 en 1999-2004), wordt naar De Krim gestuurd om een eventuele op handen zijnde Oekraïense aanval af te kunnen slaan. De brigade is expert in het uitvoeren van offensieve operaties, wat erop lijkt te wijzen dat Het Kremlin niet van plan is om het Oekraïense leger enkel tegen te houden.

Enkele Aziatische media schrijven dat de Oekraïense generaal Rusland Khomchak reeds het bevel heeft gekregen tot de aanval. Vanuit Oekraïne zijn er nog onbevestigde verklaringen dat het land eerst wacht op (materiële) NAVO versterkingen (wapens, voertuigen e.d.). Daar moeten we eigenlijk een vette ! achter zetten, want dat zou betekenen dat het Westen inderdaad direct betrokken zal raken bij dit militaire conflict.

Onbevestigde berichten over eerste gevechten
Inmiddels komen ook de eerste onbevestigde berichten binnen over zware vuurgevechten tussen het Oekraïense leger en de Russische separatisten in de Donbass regio (Luhansk en Donetsk). Het Kremlin heeft een voorstel tot het verlengen van het staakt-het-vuren dan ook afgewezen. In Wit-Rusland zouden Russische eenheden op 28 kilometer van de grens met Oekraïne zijn gezien.

Dit is op een locatie boven het uiterste westen van Oekraïne, wat erop kan wijzen dat Rusland in het geval van een oorlog wellicht meteen een einde zal willen maken aan het door het Westen geïnstalleerde regime in Kiev.

NAVO onderschept op 1 dag record aantal Russische toestellen.
Volgens de NAVO zijn er binnen 6 uur tijd 6 verschillende groepen vliegtuigen van de Russische luchtmacht onderschept boven de Noordzee, de Zwarte Zee, de Baltische Zee en bij Noorwegen. Op één dag gebeurde dit 10 keer, wat ‘een zeldzame piek’ wordt genoemd. De NAVO geeft overigens toe dat de Russische vliegtuigen steeds in internationaal luchtruim zijn gebleven.

De afgelopen jaren hebben de EU en de NAVO alle diplomatieke contacten met Rusland verbroken. NAVO-secretaris generaal Jens Stoltenberg riep afgelopen week ineens op om de NAVO-Rusland Raad weer bijeen te roepen, die werd opgericht om escalaties te voorkomen. Dat lijkt veel op een vorm van mosterd-na-de-maaltijd poging tot damage control, maar hopelijk is het nog niet te laat. (3)

Mocht u denken dat dit duidelijke ‘Russische provocaties’ zijn: het is juist de NAVO dat hiermee is begonnen door al vele jaren gevechtsvliegtuigen en bommenwerpers vlakbij het Russische luchtruim te laten ‘patrouilleren’. Wat er nu gebeurt is enkel een koekje van eigen deeg, maar dat zult u in de mainstream media nooit lezen.

Italië wijst Russische diplomaten uit vanwege ‘extreem ernstig’ spionage incident
Nog een onrustbarend signaal is dat Italië twee Russische diplomaten heeft uitgewezen vanwege een ‘extreem ernstig’ genoemd spionage incident. Een kapitein van een fregat van de Italiaanse marine zou afgelopen dinsdag namelijk geheime documenten van een NAVO lidstaat aan een Russische militaire official hebben verkocht. Na de uitwijzing verklaarde het Kremlin tegenmaatregelen te zullen nemen.

Dominic Raab, minister van Buitenlandse Zaken in het keiharde dictatoriale regime van Boris Johnson, was er als de kippen bij om de Britse ‘solidariteit’ met Italië te betuigen, en Rusland te beschuldigen van ‘kwaadaardige en destabiliserende activiteit bedoeld om een NAVO bondgenoot te ondermijnen.’ Zijn Italiaanse collega minister Luigi Di Maio zei dat de vermeende spionage ‘bewijst dat we constant de veiligheid en het welzijn van onze burgers moeten beschermen.’

Tegen wie hebben we nu ècht bescherming nodig?
Maar tegen wie hebben we nu ècht bescherming nodig, gezien de sinds 2020 in gang gezette stapsgewijze en doelgerichte vernietiging van onze economie, vrije samenleving en burgerrechten, met zoals het er nu naar uitziet straks ook (af)gedwongen vaccinaties, die tot de ergst mogelijke mensenrechtenschendingen ooit zullen behoren? En in bovenstaand kader ook vanwege de jarenlange anti-Russische desinformatie- en oorlogspropaganda in de Westerse media, en het constant zwartmaken, verketteren en blokkeren van ‘dissidenten’ die het wagen om een andere mening te hebben dan de gevestigde orde?

Het grote gevaar voor onze toekomst zou daarom wel eens niet uit Moskou kunnen komen, maar van veel, véél dichterbij.
Naar het einde toe van de tweede wereldoorlog waren de usa bang dat west europa onder de invloedsfeer van de USSR zou komen , vandaar dat de USA west Europa heeft bevrijd maar het zijn de Russen die ervoor hebben gezorgd dat het Duitse leger is verslagen , ze hebben er wel een zware tol aan mensenlevens voor betaald , na de oorlog is de invloedsfeer van de USA hier in West Europa niet weg geweest, en zijn we een vassalstaad van de USA en na het vallen van de muur is de nato en de EU bezig steeds meer voormalige oosteuropese landen van het vroegere warschaupact te veroveren ondanks de afspraak tussen Regen en Gorbachev om dat juist niet te doen , nu gaan ze stillaan hun hand overspelen , als ze denken dat Rusland zal toelaten om de graanschuur van europa af te staan aan Monsanto en de belangen die de zoon van Biden daar heeft zullen ze van een koude kermis weerkeren.

Zelf kunnen we niet meer kiezen wie we als leiders willen en hebben we geen enkelle invloed op de gevoerde beleid.
Maar de gevolgen van hun beleid zullen we wel moeten ondergaan Persoonlijk heb ik veel meer sympathie voor Rusland en Poetin, hij is echt begaan met zijn volk , hij heeft voor welvaard gezord nadat Yeltsin er een potje van had gemaakt , ik heb er ook geen moeite mee dat hij bv Aleksej Navalny en andere globalisten die eens aan de macht hun eigen kliek willen verrijken stokken in de wielen steekt.

De vergiftiging van Aleksej Navaln op het vliegtuig was goed in seine gezet door Aleksej en George Soros maar toch iets te doorzichtig. Daar is nu mee afgerekend. Tijd dat Nederland en Europa de spelletjes door krijgen die er door de Globalsiten en de facisten nu gespeeld worden. Helaas heeft bijna niemand door dat in de 2 de wereld oorlog het elkaar tegen standers waren. Nu spelen ze het spel samen 2020 is raar begonnen en 2021 met bergen aan schulden door coronacrisis het kan alle kanten uit …

Tijd geleden schreef ik dit al:

zie Link : https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t410-bevinden-we-ons-nu-in-the-great-reset-nee-want-dit-is-het-werkelijke-plan#414

Lees ook > https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t469-pas-op-want-dit-is-waar-de-europese-unie-werkelijk-voorstaat

Hielke Roos

linB58 vinden dit bericht leuk

Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Mogelijk spoedig het uitbreken van een nieuwe grote (wereld?) oorlog
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: