De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2018
Calm Before The Storm. Deze Website werd gestart 2017
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

  D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 423
Join date : 15-08-18
Age : 58

 D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros Empty
BerichtOnderwerp: D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros    D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros Emptyma maa 15, 2021 2:47 am

Onze verkiezingen gecontroleerd door Smartmatic! Waar verkiezings fraude in Amerika mee werd gepleegd! En die word gecontroleerd door D66! (die nu ineens enorm stijgt in de peilingen) D66 zal groter worden dan de CDA let maar op! En die gaan samen met de VVD regeren!
 D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros Smart10

Het filiaal van SmartMatic is in Amsterdam en word door Mark koek (D66) geleid!
De Voorzitter van SmartMatics SGO Group is Mark Malloch-Brown, Die lid is van de Open Society Foundations The Great Reset, Build back Better - allemaal opgericht door George Soros. Kaag is het lievelingetje van George Soros en WEF lid (Open Society Foundations)

CLAIM: Miljardair filantroop George Soros bezit Smartmatic stemmachines. Gooi uw stem niet weg als u in een staat leeft die ze gebruikt. Vraag om een ​​papieren stembiljet. Volgens de federale wetgeving moet het stembureau er een voorzien.


DE FEITEN: Een bericht dat op Facebook circuleert met een foto van Soros en getiteld "Versla verkiezingsfraude"  Mark Malloch beweert ten onrechte dat hij eigenaar is van het bedrijf en noemt 16 staten als plaatsen die ze gebruiken. Drie van de staten Michigan, Missouri en Washington hielden dinsdag voorverkiezingen. Vergelijkbare valse claims zijn eerder verspreid met berichten die al in 2016 dateren.

Michigan heeft drie leveranciers van stemsystemen die zijn goedgekeurd voor de staat, namelijk  Dominion Voting Systems,  Election Systems and Software en  Hart InterCivic.

Samira Saba, een woordvoerster van Smartmatic, vertelde The Associated Press in een e-mail dat  Los Angeles County momenteel de enige klant van het bedrijf in de VS is.

Terwijl de voorzitter van SmartMatics en de SGO Group, Mark Malloch-Brown, lid is van de Open Society Foundations Global Board - opgericht door George Soros - is SmartMatics geen eigendom van Soros zelf, ondanks wat de post op sociale media suggereerde.

'Versla verkiezingsfraude! Als uw stemmachine een SmartMatic-merk is, vraag dan op de verkiezingsdag om een ​​papieren stembiljet. George Soro is nu eigenaar van SmartMatic. U hebt het recht om een ​​papieren stembiljet te eisen, en volgens de federale wetgeving moet het stembureau er een voor u verstrekken. Gooi je stem niet weg ”, aldus de post.

Het Bedrijf dat veiligheid verkiezingssoftware controleert is van D66’er
Om de veiligheid van de optelsoftware die gebruikt wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart te garanderen heeft D66-minister Ollongren de ”onafhankelijke organisatie” HackDefense ingezet.

Begin maart presenteerde HackDefense het rapport aan de Kiesraad. De Kiesraad communiceert dus over een ”onafhankelijke organisatie”, maar wat blijkt? HackDefense is het bedrijf van Ollongren’s partijgenoot Mark Koek.

Veiligheidsonderzoek verkiezingen
De Kiesraad schrijft op hun website dat zij de beveiliging van de ‘Ondersteunende Software Verkiezingen 2020 (OSV2020)’ hebben laten onderzoeken door het bedrijf HackDefense. Het betreft een onderzoek naar de veiligheid van de software die gebruikt wordt voor het optellen van de stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen aanstaande woensdag.

De ”onafhankelijke organisatie” HackDefense heeft dit rapport (Beveiligingsrapport Ondersteunende software verkiezingen (OSV2020) TK 2021) opgesteld. HackDefense = D66

HackDefense is opgericht en wordt geleid door voormalig Leidse D66-fractievoorzitter en gemeenteraadslid van Mark Koek.
Momenteel is Koek ‘vertrouweling’ van de Leidse D66-fractie. D66-minister Kajsa Ollongren is als Minister van Binnenlandse Zaken verantwoordelijk voor de verkiezingen en daarmee ook verantwoordelijk voor de Tweede Kamerverkiezingen van woensdag.

De D66-minister legt de verantwoordelijkheid van de veiligheid van de stemmenoptelling dus bij partijgenoot Koek maar laat dit aan de bevolking presenteren als ”onafhankelijke organisatie”

Koek’s uitspraken!
Ook op sociale media wordt volop gereageerd op Koeks betrokkenheid als ”onafhankelijke organisatie” bij de verkiezingsveiligheid. Veel Twitteraars vinden dat Koek door zijn uitgesproken aversie tegen Baudet en rechtsdenkenden niet geschikt is voor zijn functie en dat er sprake is van ernstige belangenverstrengeling.

De website van het bedrijf, smartmatic.com, merkte op dat "George Soros geen eigendomsbelang in Smartmatic heeft en nooit heeft gehad." en alleen doneert. Hmmm.

Smartmatic nam deel aan de eerste Amerikaanse verkiezingen tijdens de verkiezingscyclus 2005-2006, waar het zijn diensten aanbood aan 16 staten, volgens hun website.

Dit maakt deel uit van de voortdurende inspanning van The Associated Press om onjuiste informatie te controleren die op grote schaal online wordt gedeeld, inclusief het werken met Facebook om de verspreiding van valse verhalen op het platform te identificeren en te verminderen.

Hier is meer informatie over het feitencontroleprogramma van Facebook waar George Soros alleen ook maar aan doneert: https://www.facebook.com/help/1952307158131536

Alles willen weten over George Soros en dat hij dus ook de verkiezingen in Europa kan beinvloeden.
Hier wat info ik schrijf al 10 jaar op forums over hem! veel van die forums zijn helaas door cencuur vernietigt :

https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/search?search_keywords=GEORGE+SOROS

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
D66 stijgt in de peiling we gebruiken SmartMatic en dat is verbonden met George Soros
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Nieuws afgelopen week-
Ga naar: