De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2021
Calm Before The Storm
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 459
Join date : 15-08-18

Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022 Empty
BerichtOnderwerp: Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022   Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022 Emptyvr feb 19, 2021 3:36 pm

Het heeft de reguliere media nog niet bereikt, en waarschijnlijk is daar een reden voor.
Op 11-05-20 publiceerde ‘Verdict’, een online mediabedrijf op het gebied van technologie het volgende artikel: “Coronavirus digital health passport to be supplied to 15 countries (digitaal coronavirus paspoort gaat eerst geleverd worden in 15 landen).
Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022 Co10
Volgens Verdict heeft het Engelse bedrijf ‘VST Enterprises’ een zakelijke overeenkomst gesloten met het bedrijf ‘Circle Pass Enterprises’ voor het creëren van een digitaal “gezondheidspaspoort”. De Corona-maatregelen zijn nog lang niet voorbij. Integendeel, voorbereidingen voor het aanscherpen van de controle op de maatregelen zijn gaande.

WILLEN WIJ EEN ‘DIGITAAL GEZONDHEIDSPASPOORT’?
Volgens Verdict zijn de twee eerdergenoemde bedrijven een partnerschap aangegaan om “het meest veilige digitale gezondheidspaspoort ter wereld” te creëren, dat de naam Covi-pass zal krijgen. ‘VST Enterprises’ en ‘Circle Pas Enterprises’ zullen gaan samenwerken met overheden en de particuliere sector om de COVI-pass wereldwijd te introduceren. Daar is tijd voor nodig we willen met de uitgifte in 2022 beginnen.

Dus als dan de totale uitgifte nog en jaar duurt komen we dus precies uit in 2023.
De volgende landen staan als eerste op de lijst: Italië, Portugal, Frankrijk, Panama, India, de VS, Canada, Zweden, Spanje, Zuid-Afrika, Mexico, de Verenigde Arabische Emiraten en Nederland. En het doel is om 50 miljoen COVI-passen te leveren tot die tijd zijn de lockdows en avond klok noodzakelijk.

HOE HET DIGITALE GEZONDHEIDSPASPOORT WERKT

“De Covi-pass zal werken met een kleurensysteem van groen, amber, rood om aan te geven of het individu positief of negatief is getest op Covid-19, evenals relevante gezondheidsinformatie.

Eerst downloadt de gebruiker de app en voert belangrijke informatie in zoals naam, adres, leeftijd en verifieert zijn identiteit met behulp van zijn vingerafdruk of een gezichtsscan.
Vervolgens doet hij een Covid-19 test, afgenomen door een geautoriseerde zorgprofessional, en worden de resultaten in de Covi-pass gescand. Daarna kan men het digitale gezondheidspaspoort gebruiken om de gezondheidstoestand van mensen te verifiëren, zodat ze “veilig kunnen terugkeren naar hun werk, en veilig kunnen reizen”.

Een aanzienlijk tekort aan coronavirus testkits zou het testen echter tot een uitdaging kunnen maken. Desalniettemin is VST van mening dat de technologie de sleutel kan zijn tot het beëindigen van de lockdowns in 2023.

“Wij zijn er vast van overtuigd dat het digitale gezondheidspaspoort naast de door de overheid goedgekeurde testkits de sleutel is tot het geleidelijk en gecontroleerd opheffen van de lockdown-beperkingen”, aldus Louis-James Davis, CEO van VST Enterprises.

En hij voegt eraan toe: Het probleem met andere gezondheidspaspoorten is momenteel dat niet alleen de informatievoorziening vrijwillig is, maar dat de gebruikte technologie (in de meeste gevallen een QR-code of streepjescode) niet kan worden gebruikt buiten de veilige afstandszone.”

“Zowel barcodes als QR-codes zijn oude tweede generatie technologie. De zogenaamde VCode & VPlatform vertegenwoordigen de volgende ‘derde generatie’ van ultraveilige en veelzijdige codetechnologie.”

Het bedrijf ontwikkelt ook een “sportgezondheidspaspoort”, dat openbare sportevenementen weer op gang kan brengen zodra de beperkingen zijn opgeheven.

En tenslotte deelt het artikel op ‘Verdict’ mee dat VST Enterprises ook gesprekken voert, die al in vergevorderde stadia zijn, met hoge Britse overheidsambtenaren en het ministerie van Binnenlandse Zaken over cybersecurity technologie.

Bron: https://www.acnnewswire.com/press-release/english/58924/cyber-company-to-supply-50m-health-

De farmaceutische industrie krijgt steun uit de technische hoek. Samen zullen zij in staat zijn zo de massa bevolking onder controle te houden.

Ze zijn er al mee bezig voor de Crisis!
Namelijk in 2018 begrijpt u nu dat de crisis opzettelijk is voor het Great Reset plan, Build Back Better. The Great Reset YOU wil own nothing. Het socialisme cq bedrijfs marxsisme!

Geheim rapport!

Link:  https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2018_vaccine_confidence_en.pdf

Bron van dit artikel:
https://www.verdict.co.uk/vstenterprises/

Tenzij de informatie die de massa aan het denken kan zetten hen op tijd bereikt uiteraard.
Voor meer informatie kijk bijvoorbeeld naar de door ons ondertitelde film:
‘Are we living in 12 monkeys?’ die u nu kunt bekijken...Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Rutte liegt over het is te vroeg het Digitale corona paspoort gaat geleverd worden in 2022
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: