De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2021
Calm Before The Storm
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 459
Join date : 15-08-18

George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Empty
BerichtOnderwerp: George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland   George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Emptyvr feb 19, 2021 8:37 am

Talloze ondernemers klagen steen en been over het gebrek aan overheidssteun.
Velen weten niet wat de echte reden is dat lockdowns zijn ingesteld of denken dat de Grote Reset één of ander gestoord plan is dat regeringen nooit zullen doorvoeren zonder eerst de burgers te raadplegen. Dat terwijl de plannen over Agenda 2030 en de Grote Reset al jaren bekend zijn. Pleitbezorgers dragen zelfs een speciaal speldje.

Helaas gaat de middenstand weg. De middenstand o.a de Horeca van nu is oncontroleerbaar en corrupt!
Vaak opgezet met crimineel geld. De Drugs tiert welig en bedreigt de volks gezondheid. De horeca nu is een doorn in het oog van het socialisme. En ik ben dan geen socialist maar kan me er wel in vinden.


New Cities: https://newcities.org/perspectives-where-do-master-planned-cities-fit-in-the-new-urban-agenda/

Het World Economic Forum maakte nooit een geheim van de plannen.
Journalisten die de Grote Reset benoemden, werden al snel in de hoek van ‘complotdenkers’ geduwd. Bijna niemand kon zich voorstellen dat de economie van geïndustrialiseerde landen opzettelijk zou worden verwoest.

Het is niet bekend wat Klaus Schwab regeringsleiders heeft beloofd in ruil voor steun, maar ze krijgen onder het Socialisme er ongetwijfeld iets voor terug.
Schrijft Alina Adair voor weekblad Wochenblick. “Er is geen andere verklaring voor het feit dat premier Rutte Nederlanders lastigvalt met een avondklok, die ook deel uitmaakt van de plannen van Schwab. Hij is de spin in het web en heeft de afgelopen jaren veel geld geïnvesteerd in zijn plan om de wereldeconomie te transformeren.”
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Klotem10

Alles is tot in de puntjes uitgewerkt.
Enkele maanden voordat de wereld werd getroffen door corona waarschuwde het WEF in een rapport getiteld ‘Outbreak Readiness and Business Impact – Protecting Lives and Livelihoods across the Global Economy’ voor nieuwe pandemieën. In oktober 2019 volgde de generale repetitie: Event 201.
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Rutkla10

‘Oplossing voor alle problemen’: de Grote Reset
Op 3 juni 2020 boden Schwab en Antonio Guterres samen met onder andere prins Charles een oplossing voor alle ‘problemen’: de Grote Reset. Schwab zei toen dat de coronacrisis ons heeft laten zien dat onze oude systemen niet voorbereid zijn op de 21e eeuw.

Op 9 juli vorig jaar publiceerde Schwab zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’, waarin hij de transformatie van de wereldeconomie toelicht. Wie het boek leest, valt van de ene verbazing in de andere. De grootheidswaanzin en arrogantie druipen er vanaf.

De Grote Reset is in 2020 van start gegaan en domineert sindsdien het coronabeleid in de geïndustrialiseerde landen.

Ondertussen trekt Schwab aan de touwtjes van de marionetten die hij in de afgelopen jaren om zich heen heeft verzameld. Je herkent de personen die deel uitmaken van zijn poppentheater aan een speldje dat zij dragen. Ze laten daarmee zien dat ze de Grote Reset steunen.
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Speld10
Iedereen die het speldje draagt, behoort tot de Grote Reset-groep van Klaus Schwab
Klaus Schwab is ervoor verantwoordelijk is dat veel mensen vanwege de lockdowns en spoedwetten niet langer in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Deze mensen doen alsof ze de planeet redden en zien de nevenschade als bijzaak, of het nu gaat om zelfmoorden omdat mensen tot wanhoop worden gedreven of massale werkloosheid.
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Ko10
Waanzin? NEE het is werkelijkheid!
Het Socialisme cq Marxsisme zal een betere wereld brengen zonder armoede en schulden.
U bezit niks dus zal ook niks meer verliezen en dus gelukkig zijn!
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Plan10

Als ik de verkiezingen win, schaf ik het privébezit af! 'twitterde Jesse Klaver, de voorman van GroenLinks.
Hiermee is hij het eens met degenen die de globalistische agenda uitvoeren, onder leiding van de Zwitserse professor Klaus Schwab, hoofd van het World Economic Forum, net als het Nederlandse regime. ′ ′ Mensen zullen niets bezitten en toch gelukkig zijn ′ ′ is zijn overtuiging. Lees het in zijn boek over The Great Reset.

Ik vermoed dat veel mensen hiermee akkoord gaan?
Wat is er mooier dan wanneer Vadertje Staat je van de wieg naar het graf leidt en in alles zorgt? Rutte is al de man die zich graag als de vader der vaderland profileert. Het zieke socialisme zat al in hem.
Uw huis, uw auto, uw eten, uw vermaak, uw kennis, uw gezondheid? Het leven is al ingewikkeld genoeg en als er dingen zijn waar je niet meer aan hoeft te denken, is dat alleen maar handig, toch? Als je er zo in bent, is het een lonend perspectief voor jou dat Schwab en zijn mensen schetsen.

Er zijn ook mensen, waaronder ikzelf, voor wie dit klinkt als een horrorscenario!
Het is voor hen duidelijk dat een wereld zonder bezit á la Schwab mensen niet gelukkig zal maken, behalve een kleine elite die alles bezit en bepaalt welke massa ze kunnen gebruiken en binnen welke kaders. Ze zien met angst en beven dat deze agenda, die je communisme 2.0 zou kunnen noemen, momenteel in hoog tempo wordt uitgerold. Iedereen zal gelijk zijn, behalve een paar, die meer gelijk zijn dan het klootjes volk.

Toch kies ik er bewust voor om er anders naar te kijken. Nu de wolven in deze tijd meer dan ooit schaamteloos hun schaapskleren aftrekken, biedt het ook kansen.
Onze ogen kunnen op dit moment gemakkelijker openen voor wat de voorgaande gevolgen zijn voor ons leven als we van boven worden gestuurd. De globalistische agenda heeft een enorme impuls die een brede tegenreactie mogelijk maakt. Ik denk zelfs dat dit de basis is, ook al beseffen de leidinggevenden dit zelf misschien niet.

Er is iets dat precies spreekt in het Schwabistische concept. Mijn overtuiging is dat het in deze wereld niet om bezit, succes en status in de kern gaat.
Er zit een diepe waarheid verborgen in de halve waarheid dat we zonder bezit gelukkig zullen zijn. Paulus schrijft in zijn eerste brief aan de gemeente Korinte (hoofdstuk 7 vers 30) dat als je iets koopt, je moet doen alsof je het niet bezit. Dit komt overeen met boeddhistische wijsheid. Net als jij, zo zegt Paulus, leef je als je een vrouw hebt alsof je geen vrouw hebt (vers 29). Vrijwillig gehuwde mensen zijn niet elkaars bezit, maar zijn wel met elkaar verbonden.

Dit is wat mij betreft een goddelijk mysterie dat echt geluk brengt.
De praktijk bewijst dat. Zo kun je ook geld of eigendommen hebben en uit liefde met anderen delen. Het komt dan helemaal vanzelf, van binnenuit. Het wordt niet opgelegd door iets of iemand buiten jou. Dit is hoe God werkt, die mensen wil leren vrijwillig voor vrijheid en geluk te kiezen. Mensen zijn gemaakt als een beeld van God, als een kroon op de schepping. We zijn geen dieren, planten, engelen of robots die geen vrijheid willen hebben.
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Sin10

Kwaad als een spiegel
Om ons een handje te helpen, heeft de Schepper de mogelijkheid van het kwaad gecreëerd, wat ons helpt om sneller te groeien naar de mensen voor wie we bedoeld zijn. Het kwaad laat precies het tegenovergestelde zien van wat God wil, zoals een spiegel, zodat we zelf leren denken. Op deze manier kun je het kwaad op de goede manier gebruiken en het is logisch. De slang in het paradijs als voorstelling van het kwaad zette de eerste nog naïeve mens met halve leugens en halve waarheden op het spoor van vrijheid en volwassenheid.

Levens lessen.
Dit geldt voor veel, zo niet alle, gebieden. Om een ​​ander voorbeeld te geven: als wetenschap, onderwijs, media en regeringen ons op allerlei manieren dwingen dat man en vrouw inwisselbaar moeten zijn, zelfs door je fysiek te bekeren, dan is dat iets van de tegenstander van God. Als je van binnenuit beseft hoe mooi en belangrijk het is dat jij, als man of vrouw, het mannelijke en vrouwelijke in jezelf kunt en moet balanceren om geluk te ervaren, dan is dat iets van God zelf.

Dwang is satanisch, vrijheid is goddelijk.

Schwab en de zijnen fluisteren niet in ons, net als de slang in het paradijs, maar ze schreeuwen eigenlijk tegen ons wat we moeten doen: 'Laat anderen niet dicteren wat ze van buitenaf moeten doen, maar ga zelf naar binnen en beslis zelf. macht wat goed is om te doen! 'Geniet van je grote huis en deel het met anderen. Vergroot uw kennis of vaardigheden en deel deze met anderen. Dat maakt me blij. Zelfs als je eigendom hebt, ben je zonder bezit en heb je alles wat je nodig hebt. Vergelijk niets, maar respecteer de verschillen en wissel wat je hebt met elkaar uit. Alles wat we bezitten, hebben we in bruikleen en laten we weer achter als we het aardse met het hemelse veranderen. Eigen verantwoordelijkheid!
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Klauss10

De mensen van de (inwijdings) weg degenen die werden geïnspireerd en gegrepen door Jezus Christus in de eerste decennia na zijn dood en opstanding, ervoeren dit mysterie in woord en wandel.
Arm en rijk, man en vrouw, heer en slavernij: ze kwamen samen en deelden alles met elkaar. Toen deze eerste gemeenschappen stap voor stap voor stap voor stap voor stap werden overgenomen, is deze gelijkwaardige manier van leven weer steeds meer op de achtergrond komen te staan.

Beste Lezers het is nu belangrijker dan ooit dat we niet langer achter politieke leiders aan rennen en er uiteindelijk voor kiezen om verantwoordelijkheid voor onszelf te nemen. Je kunt niet iemand anders je leven laten vertegenwoordigen, je kunt alleen je leven leiden en alleen jezelf. Bezorg die van jezelf en houd niet op met machtswellustige parasieten die je leeg willen zuigen. 'Sta op en sta in je eigen kracht, en verbind je met iedereen die dat ook doet.

Dit is wat Klaus Schwab ons eigenlijk wil vertellen! We zijn ingeslapen! De vijand loert overal dat ziet u nu.
Weg vrijheden en door hoe en wat? U neemt alles maar klakkeloos aan van een hand vol mensen. Denk eens na! Dus vecht terug maak van jouw wereld weer het paradijs! of kies voor dood of slavernij die door onze vanzelfsprekendheid nu op de loer ligt

George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland Plan11
Op de foto: Klaus Schwab geeft instructies aan Nederlandse globalisten Máxima Zorreguieta,( Ja ja Uw koningin) Mark Rutte en Sigrid Kaag.

Hoop dat het u langzamerhand duidelijk word en wilt u dat dit gebeurt?
Nee? sta dan op!  Ja? bid en hoop!

Speciaal voor onder andere de ondernemers zie ook deze link:
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t457-de-herplanning-van-megasteden-ter-wereld-in-2050-u-zult-echt-wel-gelukkig-zijn

Ik ben maar een boodschapper een soldaat van 'elke' god die goedheid brengt en vecht tegen het kwaad.

Hielke Roos
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
George Soros Great Reset Agenda het Build Back Better plan 2030 De Grote Reset van Nederland
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: