De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2021
Calm Before The Storm
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

 

 Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 459
Join date : 15-08-18

Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld Empty
BerichtOnderwerp: Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld   Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld Emptywo feb 17, 2021 6:01 am

Helaas gaat de middenstand weg. De middenstand o.a de Horeca van nu is oncontroleerbaar en corrupt!
Vele winkels van zijn opgezet of overgenomen met crimineel geld. In de Horeca tiert de drugs en drank welig en bedreigd de volks gezondheid en onze kinderen. De horeca en de huidige middenstand van nu is een doorn in het oog van het socialisme.
Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld Brulsx10
Vooral de smerige obscure kleine Hotels en tegenwoordig ook al bij de grotere Hotels! Alles draait om snel geld, sex op bestelling drank en drugs, En dat zal U in de komende 3 tot 9 jaar zien veranderen. Alles word nieuw mooi schoon en betaalbaar. U checkt thuis in en ziet virtueel uw kamer U kunt door het hele hotel heen kijken en zien hoe de gasten zich gedragen.

U vraagt zich af hoe naar de Kapper en andere shops?
Die zitten ook bij het Shopping center in! Thuis bestelt u de produckten en haalt ze af op afspraak of terwijl u bij de kapper zit worden ze gebracht. U krijgt altijd een herinnering op uw telefoon van Uw ''persoonlijke'' assistent! Alles staat daarna voor u klaar en ingepakt.

U wil nog snel even een bakje koffie met uw vrienden die U online al benaderd heeft? Nu dat kan in het direct naast gelegen Cafe/resto van het Shopping center!
Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld Cccc10
Zo zal het gaan en U zult gelukkig zijn! U bent al die altijd uitgebuit door de middenstand en tussen handelaren. Laat ik U vertellen die bezitten straks niets meer! En U bezitten dan nog altijd alles!

Het primaire doel een gelukkig en vooral veilig leven!

Verstedelijking, het primaire doel waar alle mensen voor leven. Volgens de VN wordt verwacht dat de huidige wereldbevolking van 7,7 miljard in 2030 8,5 miljard zal bedragen, 9,7 miljard in 2050 en 11,2 miljard in 2100. Terwijl de stedelijke wildgroei in de richting van megasteden en metropolieten tegen 2050 nog eens 2,5 miljard mensen aan stedelijke gebieden zal toevoegen. in 1900 was 15% van de bevolking stadsbewoners, terwijl nu meer dan 60% in megasteden leeft. Een metropool (megastad) is een grote stad met meer dan 10 miljoen inwoners.

Tot op heden hebben megasteden hun niveau verdiend door oude geschiedenis en rijkdom. Rome is van oudsher de grootste stad ter wereld, gevolgd door Bagdad. Tot het bereiken van het tijdperk tussen 1800 en 1900, heeft Londen deze positie ingenomen, tot het vroege begin van de jaren 2000, toen Tokyo deze rang heeft overgenomen.

Een grootstedelijke stad biedt hogere kansen op investeringen en werkgelegenheid, daarom was er in combinatie met de voortgang van de verstedelijking een geleidelijke verschuiving van woonplaatsen van voorstedelijke en landelijke gemeenschappen naar deze megasteden.

Het leven in dergelijke steden heeft echter ook meerdere tekortkomingen, sloppenwijken begonnen de megasteden te omringen om de migratie van het platteland naar de stad in gevaar te brengen, verkeerscongestie, vervuiling en klassensegregatie die het utopische megastadimago vernietigden. Volgens onderzoek van Euromonitor omvat de wereld momenteel 33 megasteden, met de onderwerping van nieuwe 6 megasteden die tegen 2030 aan de lijst moeten worden toegevoegd.

De herplanning van megasteden ter wereld in 2050
Wereldwijd zakelijk en financieel concept met zakenman aanraken van wereldkaart met verbonden punten in netwerkarchitectuur voor telecommunicatie, internet der dingen, financiële technologie, dataservers
Verstedelijking, het primaire doel waar alle mensen voor leven. Volgens de VN wordt verwacht dat de huidige wereldbevolking van 7,7 miljard in 2030 8,5 miljard zal bedragen, 9,7 miljard in 2050 en 11,2 miljard in 2100. Terwijl de stedelijke wildgroei in de richting van megasteden en metropolieten tegen 2050 nog eens 2,5 miljard mensen aan stedelijke gebieden zal toevoegen.

In 1900 was 15% van de bevolking stadsbewoners, terwijl nu meer dan 60% in megasteden leeft.
Een metropool (megastad) is een grote stad met meer dan 10 miljoen inwoners. Tot op heden hebben megasteden hun niveau verdiend door oude geschiedenis en rijkdom. Rome is van oudsher de grootste stad ter wereld, gevolgd door Bagdad. Tot het bereiken van het tijdperk tussen 1800 en 1900, heeft Londen deze positie ingenomen, tot het vroege begin van de jaren 2000, toen Tokyo deze rang heeft overgenomen.

Een grootstedelijke stad biedt hogere kansen op investeringen en werkgelegenheid na de Reset.
daarom was er in combinatie met de voortgang van de verstedelijking een geleidelijke verschuiving van woonplaatsen van voorstedelijke en landelijke gemeenschappen naar deze megasteden. Het leven in dergelijke steden heeft echter ook meerdere tekortkomingen, sloppenwijken met daar door gepaard gaand criminaliteit en drugs begonnen de megasteden te omringen om de migratie van het platteland naar de stad in gevaar te brengen, verkeerscongestie, vervuiling en klassensegregatie die het utopische megastadimago vernietigden. Volgens onderzoek van Euromonitor omvat de wereld momenteel 33 megasteden, met de onderwerping van nieuwe 6 megasteden die tegen 2030 aan de lijst moeten worden toegevoegd.

MOETEN WE OPZETTELIJK NIEUWE STEDEN BOUWEN?
De huidige bestaande megasteden lijden onder een buitensporige last van overbevolking, energieverbruik, infrastructuur en hulpbronnen. Caïro is gebouwd voor 1 miljoen inwoners, terwijl er vandaag de dag meer dan 20 miljoen wonen! Het geeft ons al inzicht dat we moeten veranderen. Want het resultaat is een ongemakkelijke stad om in te wonen met overweldigende bewoners met dubbele stress en moeite om elke taak af te maken, hoe klein deze ook is.

Om de vernederende situatie te omvatten, begonnen regeringen plannen te maken voor nieuwe megasteden naast de oude. Het belangrijkste doel van het vestigen van deze steden was om de opwindende lasten van de oude vervallen steden te herstellen.

Neom nieuwe Saoedi-Arabische stad.
Een megastad van 500 miljard dollar die 33 keer zo groot is als New York City. Met een oppervlakte van 20,230 vierkante mijl gelegen op een gouden locatie tussen Saoedi-Arabië, Egypte en Jordanië. In oktober 2017 kondigde de Saoedische kroonprins Mohamed bin Salman dit project aan met plannen om voor 100% op hernieuwbare energie te draaien. Neom is een centrale versnelling in de visie van Saudi-Arabië om in 2030 te groeien en zal de input van het land zijn om een ​​leidende rol te spelen in de wereldwijde economische ontwikkeling.

Duqm nieuwe stad Oman.
Op de route van 'vanaf nul beginnen' steden, startte Oman in 2011 een groot economisch havenstadsproject; het is ongeveer 480 km ver van Muscat, de hoofdstad. De locatie van Duqm formuleert de toegangspoort tot de Arabische Golfregio, bijna de vijfde van 's werelds oliestromen die deze doorgang naar distributie leiden. De stad is gepland om een ​​diverse attractie te volgen voor investeringen in interdisciplinaire naties, zoals Koeweit, Saoedi-Arabië, Japan, India en Zuid-Korea die toegang krijgen tot het droogdok van de Duqm-haven voor commerciële en militaire doeleinden.

Cairo administratieve nieuwe hoofdstad          
De nieuwe administratieve hoofdstad ligt 35 kilometer ten oosten van Caïro, met een totale oppervlakte van 170 acres (bijna net zo groot als Singapore), gericht op een bevolking van 6,5 miljoen inwoners en biedt meer dan 2 miljoen kansen op werk. Het is de bedoeling dat het een slimme stad wordt, inclusief (slim verkeer - slimme nutsvoorzieningen - slim energiebeheer en slimme gebouwen). De stad zal bestaan ​​uit 21 woonwijken en 25 speciale wijken, 90 vierkante kilometer grote zonne-energieparken en een groot themapark dat vier keer zo groot is als Disneyland. De stad zal de belangrijkste ministeries van de regering omvatten en het is de bedoeling dat in de eerste drie jaar 40-50 duizend werknemers naar het nieuwe regeringshoofdkwartier daar worden verplaatst.

De drie stippen op de wereldkaart zijn de landen Eu / Afrika / Azie die wachten op de komst van de nieuwe opkomende steden plan.
De stad in Dubai-stijl wordt een internationale droom en vertegenwoordigt de gouden kans om te investeren. Het bouwen van nieuwe steden is het logische antwoord op de vraag naar verstedelijking en de bevolkingsgroei. Hoewel het idee om helemaal opnieuw te beginnen op een nieuw leeg canvas sprankelend is, zijn de vragen: werkt het zoals het nu is gepland? Ik durf het niet met 100% te zeggen er zit te veel socialisme achter!

Het belangrijkste doel voor het bouwen van nieuwe steden is het beheer van de stadsuitbreiding, het proberen om nieuwe huisvestingsopties en nieuwe werkgelegenheidskansen te bieden om het zadel op de oude steden te minimaliseren, daardoor moeten we eerst alles afbreken onteigenen en terug bouwen (Build Back Better) dit alles is door de Great Reset werkelijkheid worden!
Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld Megaci10
Bij het plannen van een nieuwe stad beginnen alle luxe kansen te schijnen, omdat het bouwen van nieuwe luxe woningen, parken en recreatieve voorzieningen bij deze stap gemakkelijker is. En daardoor zijn de woonmogelijkheden in deze steden veel hoger dan verwacht en beoogd.

Men is al aan het verdelen terwijl u hoopt ooit nog open te gaan!


Conclusie!

Het oorspronkelijke doel is om te bouwen voor de komende generaties, niet voor degenen die al hun imperium hebben opgebouw.

U vroeg er om middenstand! U verzette zich niet en onderneemt geen acties!
Dan weet U waarschijnlijk ook niks van de werkelijke wereld. U deelt niet meer mee klaar uit

Mensen die weet van deze plannen hadden hebben hun zwart geld via via weg gesluist naar een land om daar wat te beginnen. Europa is echt verloren! Uiteraad gaan meer landen buiten de EU ook naar de klote!

Ik denk niet dat het plan in zijn geheel zal lukken maar u bent dan onder tussen wel blut!

Zie ook even deze link: https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com/t308-de-orwelliaanse-totalitaire-nieuwe-wereldorde-welkom-in-de-wereld-anno-2050?

Hielke Roos.
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Build Back Better is hard bezig met het herplanning van alle steden ter wereld
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: De waarheid lees het!-
Ga naar: