De_waarheid
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.


Fighting against the: Great Reset _ New World Order_ Silicon Valley.
 
IndexnieuwsnuGalerijPublicationsZoekenRegistrerenInloggen
2021
Calm Before The Storm
Google_zelf.
Al de berichten zijn een tegen geluid. Vaak kloppen ze wel maar ook weer niet oordeel zelf
Translate the page
Use your right mouse button to read the newspaper in your language!
Laatste onderwerpen
bezoekers
Plaats een artikel
Heeft U Tips of wilt u adverteren mail: fietsbellekes @gmail.com

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren
 

 Gele Hesjes aankomende zaterdag 8 dec eisen we dat Macron aftreed. Anders maar een burgeroorlog

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hielke Roos
Admin
Hielke Roos

Posts : 459
Join date : 15-08-18

Gele Hesjes aankomende zaterdag 8 dec eisen we dat Macron aftreed. Anders maar een burgeroorlog Empty
BerichtOnderwerp: Gele Hesjes aankomende zaterdag 8 dec eisen we dat Macron aftreed. Anders maar een burgeroorlog   Gele Hesjes aankomende zaterdag 8 dec eisen we dat Macron aftreed. Anders maar een burgeroorlog Emptydi dec 04, 2018 1:58 am

De protesten van de gele vesten houden Frankrijk in spanning. De protestbetalingsbeweging en president Macron organiseerden afgelopen weekend meer dan 100.000 mensen in Frankrijk. Massaal politiegeweld leidde tot de vierde dood in de nasleep van de protesten. Ondertussen, meer en meer politie en brandweerlieden solidariteit met de demonstranten. Een verslag aan het begin van de derde week van de Franse lente.

Demonstranten willen de komende zaterdag Macron wegjagen
Aanstaande zaterdag worden de gele vesten voor het Élysée-paleis in Parijs gehouden. Volgens een boodschap aan sympathisanten van de beweging, wordt president Macron, symbool van het afgezonderde beleid van de Franse elites, weggejaagd. Het nieuwe doel van het protest is in reactie op de verklaring van de Franse president: "Als je me niet wilt, moet je me uit het Elisee Palace halen!"

Nieuwe onderhandelingspoging op dinsdag, debatten in het Frans parlement op woensdag
Ondertussen, op zondag, heeft de Franse president noodvergaderingen met het interieur en premiers en senior veiligheidsadviseurs. Aanstaande dinsdag zal er opnieuw een poging tot onderhandeling met verkozen vertegenwoordigers van de beweging plaatsvinden . Voor woensdag staat in het Franse parlement een debat over de geelwestprotesten op het programma.

Niet goed tegen links, maar tegen boven
De gele vesten weigeren categorisch te worden gevangen door een partij. Je gekozen vertegenwoordigers bestaan ​​uit eenvoudige mensen. Onder hun eisen vallen niet alleen belastingverlagingen, maar ook het aftreden van president Macron, bindende referenda en een afschaffing van de Franse senaat.

We kunnen je politieke debatten niet meer horen!
De afwijzing van het volk heeft niet alleen invloed op de politieke partijen van links, maar ook van rechts. Toen Nicolas Dupont-Aignan van de soevereine partij DLF ​​probeerde te verbroederen met de gele vesten van een talkshow, zei een geel gestemde woordvoerder tegen hem: "We kunnen hun politieke debatten niet meer horen!".

Delen van de politie en de brandweer zijn solidair met gele vesten
Het protest tegen de Franse elites viel ook de autoriteiten in het weekend aan. In Marseille namen politieagenten hun helmen af en drukten hun solidariteit met de demonstranten uit . Bij een beëdiging van brandweerlieden keerden ze de burgemeester de rug toe tijdens de eedaflegging en vertrokken . In een interview met het televisiestation RT , het hoofd van de politie-unie VIGI, Alexandre Langlois aangekondigd dat de meerderheid van de politie de gele vesten ondersteunen. In opiniepeilingen blijft tweederde van de Fransen de protesten met gele vesten ondersteunen, ook al zegt 85% dat ze geweld afwijzen.

Een 80-jarige vrouw, het vierde slachtoffer van Macron's politierreur
Ondertussen, in Marseille, vond de vierde dood van de protesten plaats toen de politie een 80-jarige vrouw in haar huis raakte met een traangasgranaat . De vrouw stierf in het ziekenhuis. Maar de gele vesten worden niet geïntimideerd door de massale repressie, maar gaan door.

Geel-West-protesten nemen het over in Nederland, België en Duitsland - binnenkort ook in Oostenrijk?
Weg- en verkeersblokkades analoog aan gele vesten hebben al plaatsgevonden in België, Nederland, Italië en Duitsland . Gezien de goedkeuring van de Oostenrijkse regering voor het VN-vluchtelingenpact is het waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat dergelijke protesten in Oostenrijk zullen plaatsvinden. Hoe dan ook, men wil de protesten van de gele vesten trotseren, ze zijn een duidelijk teken dat de politieke scheidslijnen niet langer tussen links en rechts lopen. Integendeel, het is vandaag een kwestie van een conflict tussen het volk en de elite, die niet langer rekening houden met de belangen van de mensen.

Bron: https://www.info-direkt.eu/2018/12/03/gelbwesten-naechsten-samstag-verjagen-wir-macron-polizei-und-feuerwehr-solidarisieren-sich/?
Terug naar boven Ga naar beneden
https://soldaatvandewaarheid.actieforum.com
 
Gele Hesjes aankomende zaterdag 8 dec eisen we dat Macron aftreed. Anders maar een burgeroorlog
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag reacties plaatsen in dit subforum
De_waarheid :: Nieuws afgelopen jaar-
Nieuw onderwerp plaatsen   ReagerenGa naar: